• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حتما ببینین ، آخر تکنولوژی ajax

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رفیق زیاد کف نکن به خاطر این وب سايت به نظر در سطح حرفه ای کار معمولی انجام شده (شوخی کردم . خوبه) اما اصل این ایده برای سايت PageFlakes.com می باشد . این سايت را با سايت خودت مقایسه کن اون موقع تفاوت را خودت احساس می کنی .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
چیش اینقدر نظرت رو جلب کرده جاوا اسکریپت مدتهاست که بهت این امکان رومیده که همچین چیزی بسازی ولی چون کاربردی نداره استفاده نمیشه . یه صفحه وب باید مثل یه صفحه وب باشه تا کاربر باهاش راحت باشه !

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینو من هم قبلاً تو یه سایت دیگه دیده بودم . با این تفاوت که مکان هر پنجره کاملاً مشخص بود اگه جاشونو تغییر میدادی دقیقاً مثل Auto Arrange تو ویندوز پنجره ها سریع مرتب میشد .
یه چیزی مثل همون سایتی که Mehdivk آدرس داده بود

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان اسم این تکنولوژی Web Parts می باشد و ربطی هم به آژاکس نداره . همین طور که می دانید در دات نت 2 هم وجود داره . ولی در سايتی که من گفتم و همین سايت که دوست عزیز معرفی کرده از آژاکس هم استفاده شده ولی چیزی که جلب توجه می کنه Web Parts هست که همه نمی دونم چرا فکر می کنن که آژاکس هست . البته کل سیستم Web Parts وابسته به Iframe هست .

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا