• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذس شدن مستمر ایندکس هاس گوگل... لطفا کمک کنید!!

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به همه دوستان

من ایندکس هاس گوگلم به طور مستمر داره حذف میشه مثلا الان 900 هستش فردا میشه 950 وو فردا شب میشه 930

دیروز رسید به 1010 ولی امروز شد 668 و الان یعنی ساعت 16:23 رسیده به 653

باید چکار کنم؟؟ مجصولات جدید سایت بنده بعد از چند ساعت اینکس میشن و همیشه لینک اول گوگل هستن ولی یک سره اینکس هام پاک میشه و بیشتر هم اخرین اینکدس ها که مهمتر هم هستن رو پاک میکنه

ممنون میشم راهنماییم کنید

من 4 ماه قبل که تازه سایتم شروع به کار کرده بود تبلیغات سایتم رو در حدود 50 سایت تبلیغات رایگان قرار دادم بعد از 3 ماه متوجه این موضوع شدم که اینکس هام داره حذف میشه و الان 1 ماه هستش که همه تبلیغ هام رو از روی سایت های تبلیغ رایگان برداشتم. ولی بازم توی ایندکس گوگل لینک اون تبلیغ ها هستش و نشونشون میده. ممکن هستش که بخاطر این موضوع باشه؟

لطفا کمکم کنید

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
من بعید می دونم ایندکس سایت شما به آگهی های شما در سایت های دیگران ربطی داشته باشه
عموما" ایندکس به مطالب داخل سایت شما مرتبط هست و اینکه اگه مظمون متون در داخل سایت شما برگرفته از جایی باشه ایندکس های شما بعد از شناسایی از موتورهای جستجوگر حذف میشه و همچنین روی آمار بازدید سایت شما هم تاثیر منفی زیادی می گذاره
سلام به همه دوستان

من ایندکس هاس گوگلم به طور مستمر داره حذف میشه مثلا الان 900 هستش فردا میشه 950 وو فردا شب میشه 930

دیروز رسید به 1010 ولی امروز شد 668 و الان یعنی ساعت 16:23 رسیده به 653

باید چکار کنم؟؟ مجصولات جدید سایت بنده بعد از چند ساعت اینکس میشن و همیشه لینک اول گوگل هستن ولی یک سره اینکس هام پاک میشه و بیشتر هم اخرین اینکدس ها که مهمتر هم هستن رو پاک میکنه

ممنون میشم راهنماییم کنید

من 4 ماه قبل که تازه سایتم شروع به کار کرده بود تبلیغات سایتم رو در حدود 50 سایت تبلیغات رایگان قرار دادم بعد از 3 ماه متوجه این موضوع شدم که اینکس هام داره حذف میشه و الان 1 ماه هستش که همه تبلیغ هام رو از روی سایت های تبلیغ رایگان برداشتم. ولی بازم توی ایندکس گوگل لینک اون تبلیغ ها هستش و نشونشون میده. ممکن هستش که بخاطر این موضوع باشه؟

لطفا کمکم کنید

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دلیل این که تعداد index ها کم و زیاد میشه اینه که گوگل مرتبا نتایجش رو با سرورهای مختلفش sync می کنه نگران نباشید.
اگرم دلیلی داشته باشه توی google webmaster می تونید ببینید.

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
دلیل این که تعداد index ها کم و زیاد میشه اینه که گوگل مرتبا نتایجش رو با سرورهای مختلفش sync می کنه نگران نباشید.
اگرم دلیلی داشته باشه توی google webmaster می تونید ببینید.

ممنون از راهنمایی های شما

بالا