• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف آزمايشي پايان نامه از دوره كارشناسي ارشد: نظر بدهيد

آيا با حذف ارائه پايان نامه از دوره كارشناسي ارشد موافقيد؟

• فرقي نمي كند

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    13
  • Poll closed .

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
قائم مقام وزیر علوم،تحقیقات و فناوری از حذف پایان نامه در دوره کارشناسی ارشد خبر داده است.

به گزارش«فردا» دکتر محمد حسینی درباره تغییرات احتمالی در دوره های کارشناسی ارشد گفت: امسال قرار است برخی دانشگاه ها، شیوه جدیدی را بیازمایند که در آن «آموزش» محور قرار می گیرد. بر این اساس دیگر پایان نامه خود به خود از گردونه کار خارج می شود، چرا که این امر وقت بسیاری از دانشجو را می گیرد و «استاد راهنما» هم به واسطه این که درگیر پایان نامه است، نمی تواند به سایر امور رسیدگی کند.

حسینی افزود: با توجه به اینکه 88 ، سال اصلاح الگوی مصرف نام گرفته است ما هم سعی داریم دوره کارشناسی ارشد را سریع تر و کوتاهتر برگزار نماییم.

وی در پاسخ به این سوال هفته نامه امید جوان که چه جایگزینی برای پایان نامه تعیین شده است؟ گفت: در روش مذکور جای پایان نامه را چند واحد درسی می گیرد که بر سرعت کار می افزاید و باعث می شود ما بتوانیم دانشجویان بیشتری را وارد دوره های کارشناسی ارشد کنیم. البته این امر امسال به صورت آزمایشی انجام می گیرد.

خب دوستان نظرتون چيه؟؟؟

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
واقعا از نظر كيفي افت خواهيم داشت گرچه خيلي از پايان نامه ها هم خيلي بخاري ندارند اما واحد درسي جاي پايان نامه رو نمي گيره

البته براي شخص من كه تزم به مشكل خورده و 3 هفته بيشتر فرصت ندارم و موضوعم احتمالا بايد عوض بشه اتفاق بدي نيست:دي

Gulliver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسینی افزود: با توجه به اینکه 88 ، سال اصلاح الگوی مصرف نام گرفته است ما هم سعی داریم دوره کارشناسی ارشد را سریع تر و کوتاهتر برگزار نماییم.

من اینو قبلا دیدم اما فکر کردم جکه ! اما مثل اینکه واقعیه !!

به نظرم نباید اینکار رو میکردن اما باید اینم در نظر گرفت بین 50 تا 60 درصد دانشجویای ارشد پایان نامه هاشون الکی بود و پول میدادن براشون انجام بدن.

یعنی اینا اومدن به جای حل مساله صورت مساله رو پاک کردن و با دیدن این وضع گفتن اصلا پایان نامه نمیخوایم

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اولا که به طور کلی حذف نشده و فقط در چند رشته و دانشگاه انجام میشه
البته در این مورد اونایی که دارن ارشد میخونن یا قبلا خوندن بهتره نظر بدن.آخه کسی که دیپلم یا لیسانس داره که از مزایا و معایبش زیاد خبر نداره

من خودم با چند نفر که ارشد گرفتن صحبت کردم ، میگفتن خیلی از پایان نامه ها از چند مقاله خارجی کپی شده و با تغییراتی طوری درستش کردن که انگار واقعا خودشون زحمت کشیدن و...
بعضی هم که همونطور که Gulliver گفت میرن میخرن و ...
حتی گفتن بعضی که واقعا خودشون زحمت کشیدن ، وقتی نمره مربوط رو گرفتن پایان نامه میره بایگانی :D چرا؟ چون اکثرا بدون توجه به نیاز عملی و مورد نیاز روز هستن
باز یه گروه دیگه هم هستن که واقعا ارزش پیگیری دارن ولی کسی استقبال نمیکنه

احتمالا اینا کارایی این پایان نامه ها رو بررسی کردن دیدن مثلا 5% مفیده . گفتن بیخیال (البته من شنیدم خیلی از دانشگاههای معتبر خارجی ارشد پایان نامه نمی خوان و فقط دکترا این موضوع مطرح هست)

من که خودم هنوز کارشناسیم تموم نشده ولی فکر میکن

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
حل مساله = حذف مساله!

به جای اینکه یه کاری بکنن که پایان نامه های بهتری ارائه بشه و اینقدر آبکی و بدردنخور نباشن می خوان کلا برش دارن:blink:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حل مساله = حذف مساله!

به جای اینکه یه کاری بکنن که پایان نامه های بهتری ارائه بشه و اینقدر آبکی و بدردنخور نباشن می خوان کلا برش دارن:blink:

100% تایید میشه . به جای اینکه با اهرمهایی پایان نامه ها رو واقعی تر و عملیاتی تر بکنند به راحتی بی خیال قضیه میشن و این در آینده مشکل ساز خواهد شد.

پ.ن: چرا دانشجوی ما اونهم در مقطع کارشناسی ارشد به جای تحقیق عینی و کار عملی به دنبال خرید پایان نامه ها هست؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
وزیر محترم علوم دیروز در اخبار اعلام کردند که این خبر شایعه بوده ...

پس همچنان نگران پایان نامه ها باشید

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
ای بابا جمعه که شبکه ی 4 داشت در موردش صحبت میکرد با یکی از مسوولین !!!اینا خودشونم نمیفهمن که چیکار میخوان بکنن،یه چیزی گفتن تووش موندن لابد...

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تعريف دوستان از پايان نامه چيه؟!
من كه موافق اين طرح هستم البته براي ايران !

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ای بابا جمعه که شبکه ی 4 داشت در موردش صحبت میکرد با یکی از مسوولین !!!اینا خودشونم نمیفهمن که چیکار میخوان بکنن،یه چیزی گفتن تووش موندن لابد...

نه كه خيلي هم براشون مهمه كه ضايع بشن؟؟ اصلا اينا تو چيزي ميمونن؟

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه این اتفاق امسال بیفته خیلی بهتره چون من حوصله و موضوع برای پایان نامه ام ندارم ولی در کل اعتبار فوق لیسانسمون خیلی میاد پایین اگه بخواهیم بریم خارج از کشور گرچه الانم اعتبار چندانی نداره

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
تو کشور ما اول شایعه ی انجام یه چیزی رو به راه میندازن بعد به شدت تکذیبش می کنن و می گن اصلا قصد همچین چیزیو نداریم وصرفا شایعه س و بعد در فاز سوم عملیات می بینی که اون شایعه به واقعه تبدیل شد یعنی غیرممکن ممکن شد. امیدوارم این یکی جزء اون موارد نباشه .:rolleyes:

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگه اين اتفاق امسال بيفته خيلي بهتره چون من حوصله و موضوع براي پايان نامه ام ندارم ولي در کل اعتبار فوق ليسانسمون خيلي مياد پايين اگه بخواهيم بريم خارج از کشور گرچه الانم اعتبار چنداني نداره

با كل حرفاتون موافقم:دي

يكي از بچه ها رفت تز فوق ليسانسشو تو دانشگاه ان-يو-اس مالزي پرزنت كرد از همون جا پذيرش كانادا گرفت. با همين لباساي تو ساكش پريد!!!!
اما جدا پذيرش تحصيلي گرفتن خيلي سخت تر شده يكي از دوستانم براي دكتراي مواد فول اسكالرشيپ از استراليا گرفت اما بيچاره الان مونده با يه مهر نگتيو . بهش گفتن احتمال همكاري با گروههاي تروريستي!!

tabotekhali

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من اختیاری باشه خیلی بهتره
کسی که فقط مدرک می خواد که پایه حقوقش بره بالاتر یعنی خیالش راحته که سرکاره و با مدرک فوق نمی خواد تازه دنبال کار بگرده
بدون پایان نامه خیلی راحتتره براش یه جور ماست مالی می کنه تموم می شه می ره

havij007

Registered User
لایک‌ها
0
اگه همین پایان نامه رو هم ارائه نکنن که دیگه هیچی یاد نمیگیرن, اگه دست من بود که میگفتم تا یه مقاله قابل قبول (مثلا isi) ندن, نباید مدرک بگیرن :دی

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگه همین پایان نامه رو هم ارائه نکنن که دیگه هیچی یاد نمیگیرن, اگه دست من بود که میگفتم تا یه مقاله قابل قبول (مثلا isi) ندن, نباید مدرک بگیرن :دی

حالا شما کوتاه بیا:دی

البته اگه اینجوری بود یعنی اجباری!!! بهتر جواب میداد چون اصولا اینجا اجبار بهتر جواب میده

دقت کردین بعضی از مقاله ها که isi میشن خیلی چرتن؟
کافیه یه کنترل کیفی بکنی و عدد بدست بیاری و یه تحلیل ساده خلاص!!

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
کلا کار جالبی نیست توی این سیستم،بیشتردانشجو ها رو تنبل میکنه!فکر کنم سیاستشون اینه که ارشد هم مثل کارشناسی بشه یعنی همه به راحتی بتونن قبول شن و مدرک بگیرن،علاوه بر اینکه ظرفیت ها رو هم امسال خیلی بیشتر کردن...

havij007

Registered User
لایک‌ها
0
حالا شما کوتاه بیا:دی

البته اگه اینجوری بود یعنی اجباری!!! بهتر جواب میداد چون اصولا اینجا اجبار بهتر جواب میده

دقت کردین بعضی از مقاله ها که isi میشن خیلی چرتن؟
کافیه یه کنترل کیفی بکنی و عدد بدست بیاری و یه تحلیل ساده خلاص!!
تازه وضع از اینم بدتره, اگه فوت و فنشو بلد باشی چاپ یه مقاله کم مایه توی یه مجله isi کار راحتیه :lol: , اینطور آدما بیشتر به فکر اسم در کردنن تا کار علمی.
به قول یه استادی:
امروز آهنگ سازان باید پی در پی بسازند نه برای ماندگاری بلکه برای آن که احتمال ساختن کار خوب را بالا ببرند؛ ومردم باید پی در پی موسیقی بشنوند نه برای کسب لذت بلکه برای آن که وقتی صحب از شنیده ها می شود ان ها هم حرفی برای گفتن داشته باشند.
(البته نمیخام بگم مقاله با کیفیت باید حتما یه بازه 5 ساله پژوهشی پشتش باشه, تو شاخه های نظری بعضی وقتا این موضع بی اهمیته.)
کلا ضریب تاثیر (impact factor) ملاک خوبی واسه ارزش علمی (بهتر بگم آکادمیک) مجلات توی همه رشته ها نیست و این موضوع روی رده بندی مقالات و افراد و... تاثیر بدتری میزاره. اصلا نسبت دادن ویژگی های یک مجله در طول یک بازه زمانی (2 سال؟) به یک مقاله کار جالبی نیست.
ولیییییی به نظر من دانشجوی ارشد تا معنی کار پژوهشی رو درک نکنه نباید مدرک بگیره, البته این وسط استادای بیسواد هم تو هدر دادن استعدادها بی تاثیر نیستن. :hmm:

بالا