• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف اررورهای 404 Not found از وبمستر تولز گوگل

tecnocomputer2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

سایت من در وبمستر تولز گوگل ثبت هست، وارد اکانتم که میشم میزنه Not found ‎(4,381) چجوری میتونم این اررورها رو حذف کنم؟

از طریق بخش Remove URL نود تا از لینکهای خراب رو ادد کردم الان بعد از دو روز ولی باز اررورهای Not found هستند. (فقط 5 تا از اررورها حذف شده) کسی راهی واسه حل این مشکل رو نداره؟

ارادتمند.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
منظور اینه که آدرسهای ۴۰۴ رو با htaccess میشه به یک صفحه خاص هدایت کرد یا با استفاده از robots.txt میشه از دسترسی موتور جستجو به این صفحه ها جلوگیری کرد .

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
گوگل عادت داره بر اساس یک بازه زمانی که مشخصه به صفحاتی که قبلا ایندکس کرده مجدد سر میزنه و در صورت تغییر ایندکس رو آپ میکنه

شما بوسیله روبوت می تونید بگید مثلا فلان صفحه رو کلا بیخیال شو و دیگه ایندکسش نکن

با اینکار در عرض یکماه این ارور ها که ذکر شد حذف میشه و رتبه سایت هم بهبود پیدا میکنه

همین ;)

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
منظور اینه که آدرسهای ۴۰۴ رو با htaccess میشه به یک صفحه خاص هدایت کرد یا با استفاده از robots.txt میشه از دسترسی موتور جستجو به این صفحه ها جلوگیری کرد .

گوگل عادت داره بر اساس یک بازه زمانی که مشخصه به صفحاتی که قبلا ایندکس کرده مجدد سر میزنه و در صورت تغییر ایندکس رو آپ میکنه

شما بوسیله روبوت می تونید بگید مثلا فلان صفحه رو کلا بیخیال شو و دیگه ایندکسش نکن

با اینکار در عرض یکماه این ارور ها که ذکر شد حذف میشه و رتبه سایت هم بهبود پیدا میکنه

همین ;)

نفهمیدم....:lol:

tecnocomputer2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

من با دستورات htaccess خودکار اررورهای 404 رو به یک مسیر خاص هدایت کردم، الان یک هفته ای میشه این کار رو کردم ولی هنوز اررورهام حذف نشده.
ایا باید زمان بیشتری صبر کنم؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بله . شما باید صبر داشته باشید تا اسپایدر گوگل مجددا بره به اون آدرسها و کدهای ۴۰۴ که دریافت میکرده رو جایگزین کنه .

بالا