• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف اشتباهی

FDesigner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا راهنمایی کنید.

من یک فولدر مهم رو در کامپیوترم به اشتباه حذف دایم کردم. چطور می تونم اون رو برگردونم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام FDesigner عزيز
1.gif

. اگر بتازگي اون فولدر را پاك كرده‌ايد و پس از پاك كردن اون روي اون درايو فايلي كپي نكرده‌ايد، به احتمال زياد برنامه EasyRecovery Professional مي‌تواند آنها را براي شما برگرداند. در غير اينصورت يكي از برنامه‌هايي كه در پست دوم اين تاپيك معرفي شده است را استفاده نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/07/23
26.gif
103.gif

FDesigner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم از راهنماییتون. الان چک می کنم.

من اون فولدر رو در دسک تاپ ذخیره کرده بودم. و بعدش کلی کار دیگه انجام دادم. به نظر شما قابل بازیافته؟؟؟
فقط من در این پستی که شما لینکش رو دادید چندتا اصطلاح تخصصی دیدم که سر در نیاوردم.

بازم ممنون :)

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام FDesigner عزيز
1.gif

. درايو ويندوز بوده؟! اوه! خوب اميدوارم كه برگردند! پس برنامه‌هاي ريكاوري را در درايو ديگري به غير از ويندوز نصب نماييد و سعي كنيد حداقل استفاده را از ويندوزتان بنماييد تا خداي نكرده برروي مكان فايل‌هاي پاك شده، داده‌اي نوشته نشود.

. اگر هم در مورد اصطلاحي سوالي بود بفرماييد. البته اگر لينك‌ برنامه R-Stedio را مطالعه نماييد من به شكل خلاصه تمامي مراحل بازيافت را به همراه نكات ايمنيش توضيح داده‌ام.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/07/23
26.gif
103.gif

بالا