• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف امتياز SMS - شايعه يا واقعيت ؟!!

Lara7856

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همه دوستان

در اخباري كه در گوشه و كنار شهر شنيدم ‘ گفته ميشد كه شركت مخابرات قرار است امتياز اس ام اس كليه خطوط تلفن هاي همراه را حذف و تنها با پرداخت مبلغ 1.400.000 ريال اين امكان رو در اختيار مشتريان قراردهد.
گفته ميشود كه اين عمل بدليل ضررهاي وارده به مخابرات ناشي از استفاده عمومي از اس ام اس بجاي مكالمات تلفني است.
همچنين در صورت اعمال اين قانون جديد ‘ تنها گوشي هاي هم نوع ( از نظر مارك تجاري: مثلا نوكيا و ...) با گوشي هاي هم نوع خود مي توانند مبادله اس ام اس داشته باشند.

كسي در رابطه با صحت يا سقم اين خبري اطلاعي در دست دارد يا خير ؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Lara7856 :
درود بر همه دوستان

در اخباري كه در گوشه و كنار شهر شنيدم ‘ گفته ميشد كه شركت مخابرات قرار است امتياز اس ام اس كليه خطوط تلفن هاي همراه را حذف و تنها با پرداخت مبلغ 1.400.000 ريال اين امكان رو در اختيار مشتريان قراردهد.
گفته ميشود كه اين عمل بدليل ضررهاي وارده به مخابرات ناشي از استفاده عمومي از اس ام اس بجاي مكالمات تلفني است.
همچنين در صورت اعمال اين قانون جديد ‘ تنها گوشي هاي هم نوع ( از نظر مارك تجاري: مثلا نوكيا و ...) با گوشي هاي هم نوع خود مي توانند مبادله اس ام اس داشته باشند.

كسي در رابطه با صحت يا سقم اين خبري اطلاعي در دست دارد يا خير ؟
اين موضوعي كه شما مطرح كردين اونقدر خنده دار و مضحك به نظر مياد كه گمون نميكنم مسئولين مخابراتي كشور به اين دلقك بازي تن بدهند! همش شايعه است...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
جك جالبي بود :)

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:lol: :lol: :lol:
ياد اون پيغام ها ميافتم توي مسنجر كه خالي بندي ميكنن ميگن ياهو ميخواد پولي بشه... شما هم براي همه بفرستين !!!!!!! اگه نفرستين يا هو تون پولي ميشه !!!! ..................... نميدونم شايد بعضي ها هم اين كارو كردن..

من نميدونم كي ميشينه اين حرفها رو در مياره .. البته دوست عزيز منظورم شما نيستي... شما هم حتما از يك جايي شنيدي و خيلي خوب كاري كردي اومدي اينجا گفتي...

مهمتر از همه باور كردن اين حرفهاست... همين الانش مخابرات كلي سود به جيب زده از sms چطور ممكنه ضرر كرده باشه ؟؟؟؟ باور كردن هر حرفي دليل ميخواد... مثل آدم هاي قرون وسطي زندگي ميكنيم ...

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون تيكه آخرش گوشي همنوع كه واقعا خنده داره.... :wacko: :wacko: آدم هاي بيسواد ميشينن از اين حرف ها در ميارن... لابد همه برن نوكيا بخرن كه بتونن sms بدن ؟؟؟؟ چطوره اينترنت رو هم فقط براي مودم هاي zoltrix ارائه كنن ؟؟؟ يا مثلا صدا و سيما فقط براي تلوزيون هاي صنام برنامه پخش كنه !!!!! :lol: :lol:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز در آمد مخابرات از سرويس SMS فوق العاده بالاست طوري كه اين جماعت دارند دستگاههاي مربوطه رو از زيمنس خريداري ميكنند تا در آخر ارديبهشت شروع به واگذاري نمايند ;)
اينجانب كه قبض موبايلم ديروز اومده بود هزينه sms من 6 برابر مكالمه من بوده البته تصور نكنيد اگر sms نبود من صحبت مي كردم ...نخير .... :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز در آمد مخابرات از سرويس SMS فوق العاده بالاست طوري كه اين جماعت دارند دستگاههاي مربوطه رو از زيمنس خريداري ميكنند تا در آخر ارديبهشت شروع به واگذاري نماين
پيرو صحبتهاي قبلي خودم امروز در و يژه نامه كليك جام جم نوشته بود در آخر ارديبهشت 1.5 ميليون sms واگذار ميشود :blink: پس بشتابيد براي نام نويسي ...البته يه چيز عجيب هم نوشته بود نامردها اومدند تعداد كاركتر ارسالي رو كم كردند يعني قبلا 152 كاركتر معادل يك سوم پالس محاسبه مي شد الان اومدند كردند 59 كاركتر :hmm: اي گندتون بزنه مسئولين مخابرات كشور :hmm:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
59 كاركتر كه خيلي كمه !!!! در واقع گرونش كردن !!!!

اي وااي .... گرونتر هم بشه !!!!!! عجب گيري افتاديم ها !!!!! خدا كنه اين اپراتور دوم بياد و بزنه تو سر تعرفه هاي اينا !!!!.. البته اينا اومدن سهم ترك ها رو كمتر كردن تا بتونن كنترل داشته باشن رو قيمت هاش !!!

والا همه جاي دنيا يك سرويس كه استفاده اش گسترده تر بشه قيمتش ارزون تر ميشه !!!!!! اينجا بر عكس هست !!!!! نميذارن مردم يك sms با خيال راحت بفرستن

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
59 كاركتر كه خيلي كمه !!!! در واقع گرونش كردن !!!!
دقيقا :) ادم تا يه حرفي رو بياد بزنه ميشه 100 كاركتر :D چيزي كه من حساب كردم عملا اكثرا بالاي 59 ميزنن يعني از اين به بعد هر sms رو بايد 28 تومن حساب كرد :rolleyes: تازه حداقل ..
اون ايران سل(ترك سل سابق) تنها حسنش ارزون بودن سيمشه ( 120000 تومن) ولي هم هزينه پالسش بالاست يعني حدود 75 تومن در نتيجه هزينه sms اونم بالاتره :(

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
پيرو صحبتهاي قبلي خودم امروز در و يژه نامه كليك جام جم نوشته بود در آخر ارديبهشت 1.5 ميليون sms واگذار ميشود پس بشتابيد براي نام نويسي
نام نوبسی نمی کنند! پس چکار باید کرد؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بسته به مركز خدمات مشتركين فرق ميكنه :lol: ايرانه ديگه :lol: يكي از بچه هاي ما رفته بود تو يه شعبه تو جمهوري ميگفت مينوشتند و اون اسمشو نوشت :blink:
البته بگم اگه آشنا داشته باشين بتونه اسمتونو تو رديف اول بنويسه خيلي جلو هستين چون قراره اونائي كه از سال قبل موندنو اول بدن ;)
پس بشتابيد براي ضايع كردن حقوق ديگر هموطنان خود :lol: :lol: :lol:
اين حرفارو ميزنم شايد يكي از اين مخابراتي ها كه مياد اينجا اينو بخونه از رو بر ه :rolleyes:
ولي در كل حرفهاي من به نقل از جام جم يكشنبه در بخش كليكش ( مخصوص انفورماتيك) بوده و كاملا موثقه بايد دنبالش باشين ;)

بالا