سلام دوستان میخواستم بدونم حذف ترم به چه صورت هستش؟ خواهشا راهنمایی کامل کنید.
HWS Registered User تاریخ عضویت 24 می 2013 نوشتهها 253 لایکها 13 5 نوامبر 2013 #1 سلام دوستان میخواستم بدونم حذف ترم به چه صورت هستش؟ خواهشا راهنمایی کامل کنید.
mad50 Registered User تاریخ عضویت 23 سپتامبر 2011 نوشتهها 389 لایکها 83 5 نوامبر 2013 #2 سر امتحانات نمی ری و یک دلیل براشون می یاری بیمار بود و یکنامه از دکتر متخصص بیگیر بهشون بده ولی شهریه کامل ترم باید بدی
سر امتحانات نمی ری و یک دلیل براشون می یاری بیمار بود و یکنامه از دکتر متخصص بیگیر بهشون بده ولی شهریه کامل ترم باید بدی
HWS Registered User تاریخ عضویت 24 می 2013 نوشتهها 253 لایکها 13 5 نوامبر 2013 #3 به نقل از mad50 : سر امتحانات نمی ری و یک دلیل براشون می یاری بیمار بود و یکنامه از دکتر متخصص بیگیر بهشون بده ولی شهریه کامل ترم باید بدی کلیک کنید تا بازشود... الان اگه بخواد یکی حذف کنه چی؟.چون یه سرچ کردم باید قبل اتمام کلاسها ترمو حذف کرد. خواهشا راهنمایی کامل کنید.
به نقل از mad50 : سر امتحانات نمی ری و یک دلیل براشون می یاری بیمار بود و یکنامه از دکتر متخصص بیگیر بهشون بده ولی شهریه کامل ترم باید بدی کلیک کنید تا بازشود... الان اگه بخواد یکی حذف کنه چی؟.چون یه سرچ کردم باید قبل اتمام کلاسها ترمو حذف کرد. خواهشا راهنمایی کامل کنید.
AloneFly Registered User تاریخ عضویت 15 جولای 2012 نوشتهها 2,851 لایکها 4,646 محل سکونت گم شدم! 7 نوامبر 2013 #4 به نقل از HWS : الان اگه بخواد یکی حذف کنه چی؟.چون یه سرچ کردم باید قبل اتمام کلاسها ترمو حذف کرد. خواهشا راهنمایی کامل کنید. کلیک کنید تا بازشود... برو اموزش کل نه اموزش دانشکده فرم بگیر بر کن. ردیف میشه
به نقل از HWS : الان اگه بخواد یکی حذف کنه چی؟.چون یه سرچ کردم باید قبل اتمام کلاسها ترمو حذف کرد. خواهشا راهنمایی کامل کنید. کلیک کنید تا بازشود... برو اموزش کل نه اموزش دانشکده فرم بگیر بر کن. ردیف میشه
P poyaweb Registered User تاریخ عضویت 20 آگوست 2013 نوشتهها 232 لایکها 26 30 نوامبر 2013 #5 این چه طرز حذف ترمه!!!خوب قبل شروع ترم میرفتید درخواست مرخصی تحصیلی میدادید!کلی شهریه هم باید پرداخت کنید اینجوری!
این چه طرز حذف ترمه!!!خوب قبل شروع ترم میرفتید درخواست مرخصی تحصیلی میدادید!کلی شهریه هم باید پرداخت کنید اینجوری!