• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف شدن پلاگینم + سوال در مورد سئو

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام من چند مدت پیش پلاگین سئ نصب کردم رو سایتم و خوب جواب می داد اما یهو مشکل خورد
از دیروز رفتم تنظیمات را عوض کنم دیدم دیگه موقع نوشتن مطلب این پلاگین زیر افزودن مطلب نیست جهت وارد کردن تگ و تایتل و . . .
بازم تنظیمات را ریستور کردم نیمد

این عکس از محیط چلاگین وردپرس سو یوسات سایتم که نمیاد :
کلیک کنید

راستی قبلا همین یوسات نصب بود هم پلاگین آل این سئو ولی بازم یوست را نشون می داد./

------------------------
سوال من برای سئو:
جدیدا می خوام تغیراتی تو سایت ایجاد کنم از جمله تغییر شاخه ها و تغییر نام شاخه ( نامک ) در مرور گر / این تغییرات ضرر داره تو سئو؟
و اینکه می خوام برای پستهام تگ بذارم چن قبلا تگ نداشتن و این ویرایش پست تاثیر داره تو سئو؟

فایل های ضمیمه

• 6o46yvfzej9s48qatmc2.png
    6o46yvfzej9s48qatmc2.png
    37.6 KB · نمایش ها: 15

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام من چند مدت پیش پلاگین سئ نصب کردم رو سایتم و خوب جواب می داد اما یهو مشکل خورد
از دیروز رفتم تنظیمات را عوض کنم دیدم دیگه موقع نوشتن مطلب این پلاگین زیر افزودن مطلب نیست جهت وارد کردن تگ و تایتل و . . .
بازم تنظیمات را ریستور کردم نیمد

این عکس از محیط چلاگین وردپرس سو یوسات سایتم که نمیاد :
کلیک کنید

راستی قبلا همین یوسات نصب بود هم پلاگین آل این سئو ولی بازم یوست را نشون می داد./

------------------------
سوال من برای سئو:
جدیدا می خوام تغیراتی تو سایت ایجاد کنم از جمله تغییر شاخه ها و تغییر نام شاخه ( نامک ) در مرور گر / این تغییرات ضرر داره تو سئو؟
و اینکه می خوام برای پستهام تگ بذارم چن قبلا تگ نداشتن و این ویرایش پست تاثیر داره تو سئو؟

بالای صفحه سمت چ÷ روی تنظیمات کلیک کن و تیکشو بزن تا فعال بشه

بالا