• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف كردن Password يك فايل Rar

Helen_Farhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يك فايل دارم كه پسوردش را فراموش كردم و خيلي مهم است كه اين فايل را Extract كنم. چند تا نرم افزار را امتحان كردم كه با استفاده از ليست كلمات و ديكشنري رمز عبور را پيدا ميكردند كه هيچكدام جواب ندادند ( حتي يكي از اين برنامه ها نزديك به 24 ساعت كار كرد، اما پسوورد را پيدا نكرد )

دوستان عزيز چه كمكي ميتوانند به من بكنند؟

پ.ن
شنيدم كه نرم افزار هايي هستند كه رمز عبور را از داخل فايل بيرون ميكشند و نمايش ميدهند و عده اي هم ميگويند رمز عبور را از فايل حدف ميكند.​

Helen_Farhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از اين استفاده كردم http://www.elcomsoft.com/arpr.html
اما جواب نداد . خيلي طول ميكشه.يكبار تا 23 ساعت هم گذاشتم كار كرد، اما كنسلش كردم. آخه وقتي هم benchmark ميگيره، زمان تقريبي را نجومي اعلام ميكنه.
بايد يك راه ديگه پيدا كنم. :(

پ.ن
فكر نميكنم اوني كه شما لطف كرديد و معرفي كردين با اوني كه من استفاده كردم، فرق داشته باشه!

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
و و وا ا ا ا ا ي ي ي !

اول مرسي از helen كه اين تاپيك رو ايجاد كرد !!
104.gif

بعدش واقعا مرسي از admiral-sale-13
من همه برنامه ها رو امتحان كرده بودم هيچ كدوم جواب نداده بود ولي با ايـــــــــن !!!!!
خيلي ممنون ... خيلي دعات كردم
79.gif
چون يه فايل كه برام خيلي خيلي مهم بود رو بهم برگردوند 1 ثانيه اي !!!
مرســــــي
124.gif

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از اين استفاده كردم http://www.elcomsoft.com/arpr.html
اما جواب نداد . خيلي طول ميكشه.يكبار تا 23 ساعت هم گذاشتم كار كرد، اما كنسلش كردم. آخه وقتي هم benchmark ميگيره، زمان تقريبي را نجومي اعلام ميكنه.
بايد يك راه ديگه پيدا كنم. :(

پ.ن
فكر نميكنم اوني كه شما لطف كرديد و معرفي كردين با اوني كه من استفاده كردم، فرق داشته باشه!

ولي براي من جواب داد !!

راستي شماره سريال مي خواد ... شما نداري admiral ؟؟؟

Helen_Farhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي براي من جواب داد !!

پسوود شما به چه شكل هست؟ منظورم تعداد حروف و اعداد هست. چقدر طول كشيد تا پسورد را پيدا كرد؟

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پسوود شما به چه شكل هست؟ منظورم تعداد حروف و اعداد هست. چقدر طول كشيد تا پسورد را پيدا كرد؟

سه حرف نا قابل كه وقتي خودم ديدم از خودم خنده ام گرفت چون 1 سال دنبالشم ولي يادم نمي اومد ...!!
شايد 3 ثانيه ... تا استارت رو زدم پيدا كرد :lol:

بالا