• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف كردن record جاري با استفاده vb

ABBAS87864

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان

من در برنامه vb كه نوشتم از يك بانك access و يك كنترل data استفاده كردم كه با استفاده از كنترل data اطلاعات بانك در فرم نمايش داده مي شود.

ولي وقتي ميخواهم ركورد جاري كه نمايش داده شده را حذف كنم ، به جاي آن ،اولين ركورد در بانك حذف ميشود.

ولي انگار با حركت روي ركورد ها با استفاده از كنترل dada ، فقط اطلاعات ركوردها نمايش دهده مي شود و در اصل در خود بانك روي ركود اول باقي مي ماند كه با دستور حذف ، ركورد اول حذف ميشود.

من براي حذف ركورد از دستور rs.delete استفاده كرده ام.

اگه راه حلي ديگر هست تا مشكل مرا حل كند لطفا بگوئيد.

متشكرم.

AlirezaGoodarzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ABBAS87864 :
با سلام به همه دوستان

من در برنامه vb كه نوشتم از يك بانك access و يك كنترل data استفاده كردم كه با استفاده از كنترل data اطلاعات بانك در فرم نمايش داده مي شود.

ولي وقتي ميخواهم ركورد جاري كه نمايش داده شده را حذف كنم ، به جاي آن ،اولين ركورد در بانك حذف ميشود.

ولي انگار با حركت روي ركورد ها با استفاده از كنترل dada ، فقط اطلاعات ركوردها نمايش دهده مي شود و در اصل در خود بانك روي ركود اول باقي مي ماند كه با دستور حذف ، ركورد اول حذف ميشود.

من براي حذف ركورد از دستور rs.delete استفاده كرده ام.

اگه راه حلي ديگر هست تا مشكل مرا حل كند لطفا بگوئيد.

متشكرم.

مشکل از اون موقع تا حالا حتما حل شده اگه نشده من با دستور اس كيو ال اين كار را راحت انجام ميدم.

بالا