• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف مطالب کپی از وبسایت | بله یا خیر ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام
بچه ها من چون درگیر کارم بود و میخواستم سایتم به روز باشه یه نویسنده گرفتم پستهای کپی و البته با تغییر سطر اول میذاشت
روزی ۵ ۶ تا میذاشت به مدت ۳ هفته
الان نزدیک ۱ هفتس دوباره خودم دست به کار شدم ( اختصاصی )
و البته اینو هم بگم که تمامی پست های قبیلم اختصاصی بود و ترجمه انگلیسی به فارسی بود
الان وقتم آزاد شده و شنیدم الگوریتم جدید که توی آپدیت بعدی گوگل کارش رو شروع میکنه٬ با سایت های کپی ( حتی با تغییر سطر اول ) مقابله میکنه
به نظرتون اون مطالبو حذف کنم ؟
حذف کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

Tikweb

Registered User
لایک‌ها
136
خب با حذفشون ایندکس اون مطالب توی گوگل از بین میره و کاربر با صفحه 404 مواجه میشه
ولی اگر گوگل بخواد جدی اجرا کنه و بخواد سایت های کپی کار رو بزاره توی بلک لیستش یا حتی توی نتایج ضعیف نشون بده خب قطعا منطق حکم میکنه که مطالب کپی حذف بشه بهتره
یه مدت ورودی کم بشه خیلی بهتره تا اینکه کلا دیگه ورودی نداشته باشید !

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
الان چند ساله می شنویم گوگل با کپی مقابله می کنه ، اما مث سابق بیشتر سرچ های فارسی به تبلیغ و کپی ها منتهی میشه !

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
خب با حذفشون ایندکس اون مطالب توی گوگل از بین میره و کاربر با صفحه 404 مواجه میشه
ولی اگر گوگل بخواد جدی اجرا کنه و بخواد سایت های کپی کار رو بزاره توی بلک لیستش یا حتی توی نتایج ضعیف نشون بده خب قطعا منطق حکم میکنه که مطالب کپی حذف بشه بهتره
یه مدت ورودی کم بشه خیلی بهتره تا اینکه کلا دیگه ورودی نداشته باشید !
ممنون
سوال من اینه که گوگل به خاطر صفحات ۴۰۴ منو جریمه نمیکنه ؟ ( پنالتی٬ لیست سیاه و غیره )

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
چیزی رو خذف نکنید فعلا ضرر 404 بیشتر هست در اوضاع فعلی که گویا الگوریتم پنالتی جدید و دائمی در راهه! باعث سردرگمی ربات ها و در نتیجه ارسال سیگنال منفی می شه سعی کنید از حالا به بعد از مطالب اختصاصی با تعداد زیاد برای یه بازه زمانی محدود استاده کنید

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
والا تعداد مطالب که زیاد نیست ( ۱۴۰ تا ) ولی مطالب اختصاصی ( یعنی ۱۰۰ درصد اختصاصی ) چیزی حدود ۱۸۰ تاست .
کاش این کارو نمیکردم
آخه ترسیده بود که اگه سایت آپدیت نشه٬ یه بلایی سرش میاره گوگل :general107:

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
140 در مقابل 320 مطلب زیاد هست به نظر من پاک نکنید.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
میتونید تعدادیشون رو ویرایش کنید بجای حذف ( تکست رو پاک کنید و بنویسید این مطلب حذف شد )
این کار آسیب چندانی به سئو سایتتون وارد نمیکنه در تعداد کم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
میتونید تعدادیشون رو ویرایش کنید بجای حذف ( تکست رو پاک کنید و بنویسید این مطلب حذف شد )
این کار آسیب چندانی به سئو سایتتون وارد نمیکنه در تعداد کم
ممنون
اره اینجوری بهتره٬ تازه میتونم همون موضوع همون مطالب رو از سورهای انگلیسی ترجمه کنم بزارم اونجا
فقط یه چیزی
فکر میکنم تعداد تگ ها رو زیادی گذاشته٬ هر کدوم حداکثر ۱۰ تایی تگ دارن :general503:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
ممنون
اره اینجوری بهتره٬ تازه میتونم همون موضوع همون مطالب رو از سورهای انگلیسی ترجمه کنم بزارم اونجا
فقط یه چیزی
فکر میکنم تعداد تگ ها رو زیادی گذاشته٬ هر کدوم حداکثر ۱۰ تایی تگ دارن :general503:
خواهش میکنم
عیبی نداره تا 10-12 تگ ولی باز هم اگه دوست داری حذف کنی میتونی کم کم شروع به حذف کردن کنی و همزمان با اون یکی از افزونه های 404 redirect رو نصب کنید تا با 404 کمتری روبرو شوید

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام
بچه ها من چون درگیر کارم بود و میخواستم سایتم به روز باشه یه نویسنده گرفتم پستهای کپی و البته با تغییر سطر اول میذاشت
روزی ۵ ۶ تا میذاشت به مدت ۳ هفته
الان نزدیک ۱ هفتس دوباره خودم دست به کار شدم ( اختصاصی )
و البته اینو هم بگم که تمامی پست های قبیلم اختصاصی بود و ترجمه انگلیسی به فارسی بود
الان وقتم آزاد شده و شنیدم الگوریتم جدید که توی آپدیت بعدی گوگل کارش رو شروع میکنه٬ با سایت های کپی ( حتی با تغییر سطر اول ) مقابله میکنه
به نظرتون اون مطالبو حذف کنم ؟
حذف کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
نه حذف نکنید ارشیو داشته باشید بازدید کننده ها بازدید بیشتر ایجاد میکنن
اختصاصی بیشتر یعنی تو یه روز 15 اختصاصی و 5 کپی با تغییر الزامی عنوان و تک ها

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
اگر هم خواستید پست ها رو به صورت کلی اختصاصی کنید یعنی تمامی پست های کپی را تغییرات ایجاد کنید بشن اختصاصی اعلام نماید تا انجام بدم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
نه حذف نکنید ارشیو داشته باشید بازدید کننده ها بازدید بیشتر ایجاد میکنن
اختصاصی بیشتر یعنی تو یه روز 15 اختصاصی و 5 کپی با تغییر الزامی عنوان و تک ها
کپی نمیکنم و نمیکردم٬اینو هم مجبورا چون وقت برای آپدیت نداشتم٬ برای اینکه ارزش مطالب اختصاصیم پایین نیاد گذاشتم که البته توسط نویسنده ایجاد شد و پاراگراف اول هر مطلب هم ویرایش کامل میشد:rolleyes:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اگر هم خواستید پست ها رو به صورت کلی اختصاصی کنید یعنی تمامی پست های کپی را تغییرات ایجاد کنید بشن اختصاصی اعلام نماید تا انجام بدم
لطف میکنید٬ ولی الان وقتم آزاده٬ دارم یه سری مطالب تخصصی رو ترجمه میکنم + یه سری مطالب از مجلات٬ که مابینشون وقت برای تغییرات مطالب قبلی هم میزارم .

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
کپی نمیکنم و نمیکردم٬اینو هم مجبورا چون وقت برای آپدیت نداشتم٬ برای اینکه ارزش مطالب اختصاصیم پایین نیاد گذاشتم که البته توسط نویسنده ایجاد شد و پاراگراف اول هر مطلب هم ویرایش کامل میشد:rolleyes:
سعی نکنید در اول کار سابقه بدی در گوگل به جای بگذارید پست کپی هیچ ارزشی ندارد
چه اولش تغییر بدید چه اخرش
اگر کپی ارسال کردید
مثلا راجب عکس رادان بود
سعی کنید تمامی عکس مهندس رادان را تمامی سایت ها جمع نماید و در یک پست قرار دهید البته باید به حجم و اندازه پست هم دقت نماید و به پست بعدی انتقال داشته باشید

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
با حذفشون ایندکس ورودی گوگل حذف میشه و با گذاشتن مطالب مدت زمان میبره ک تو گوگل ثبت شی

aitisraad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر مطالب سایت زیاد است پاک نکنید فقط آنها را ویرایش کنید چون اگر مطالب را پاک کنید برای اینکه به جایگاه فعلی برسید زمان میبرد.

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
همچین اشتباهی رو نکن ... سعی کن از این به بعد مطالب اختصاصی بزاری ...

بعدم زیاد به کپی اینا توجه نکن ... بک لینک قوی داشته باشی و قالب خوب هر چقدرم کپی بزاری مشکلی پیش نمیاد ... الان نیک صالحی و بیتوته خدای کپی هستن ... ولی چون دارن اصولی کار میکنن و بک لینک های خوبی دارن جایگاهشون رو حفظ کردن.

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
استفاده از بک لینک دوست بلای جان

بالا