• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف يكباره وسليقه ايي تاپيك به همراه كليه مطالب !!!!!!!!!!

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
اين جناب ستوده با انجام يك عمل بسيار عجيب و غريب و اعمال سليقه ايي شخصي مطالب و عنوان تاپيك بنده رو به بخش بازارچه منتقل كرده اند كه جاي بسي تاسف دارد... به جهت اينكه ايشان اين كار را بدون نظر و هماهنگي با بنده و با بدتري شكل ممكن انجام داده اند كه منجر به حذف كليه مطالبي كه درآن تاپيك در مورد فيلمهاي روز جهان و نقد وبررسي آنها ميكردم به همراه نظرات دوستان ديگر شده كه همه اين سانسور به دليل اينكه عنوان تاپيك اجاره وفروش دي وي دي بوده و من اين تاپيك را قبل از ممنوعيت يك باره ايشان ايجاد كرده بودم ولي به پيشنهاد دوستان قرار شد كه در اين تاپيك فقط در مورد فيلمهاي جديد صحبت كنم و دوستان نيز مطالبي در مورد همين فيلمها بنويسن و هيچ صحبتي در مورد خريدو فروش نباشد ..( عليرغم عنوان تاپيك كه قبلا ايجاد و به جهت آشنايي دوستان قرار به ادامه در همين تاپيك شد) ولي امروز كلييه مطالب حذف و فقط دو نوشته آخر به بخش بازارچه انتقال يافته و هيچ توضيحي هم در بخش هنر براي خوانندگان تاپيك گذاشته نشده ...من مايل به ايجاد تاپيك ديگري به نام ديگري نيستم بنابراين لطفا تاپيك بنده را برگردانيد

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad_dvd :
اين جناب ستوده با انجام يك عمل بسيار عجيب و غريب و اعمال سليقه ايي شخصي مطالب و عنوان تاپيك بنده رو به بخش بازارچه منتقل كرده اند كه جاي بسي تاسف دارد... به جهت اينكه ايشان اين كار را بدون نظر و هماهنگي با بنده و با بدتري شكل ممكن انجام داده اند كه منجر به حذف كليه مطالبي كه درآن تاپيك در مورد فيلمهاي روز جهان و نقد وبررسي آنها ميكردم به همراه نظرات دوستان ديگر شده كه همه اين سانسور به دليل اينكه عنوان تاپيك اجاره وفروش دي وي دي بوده و من اين تاپيك را قبل از ممنوعيت يك باره ايشان ايجاد كرده بودم ولي به پيشنهاد دوستان قرار شد كه در اين تاپيك فقط در مورد فيلمهاي جديد صحبت كنم و دوستان نيز مطالبي در مورد همين فيلمها بنويسن و هيچ صحبتي در مورد خريدو فروش نباشد ..( عليرغم عنوان تاپيك كه قبلا ايجاد و به جهت آشنايي دوستان قرار به ادامه در همين تاپيك شد) ولي امروز كلييه مطالب حذف و فقط دو نوشته آخر به بخش بازارچه انتقال يافته و هيچ توضيحي هم در بخش هنر براي خوانندگان تاپيك گذاشته نشده ...من مايل به ايجاد تاپيك ديگري به نام ديگري نيستم بنابراين لطفا تاپيك بنده را برگردانيد

واقعا همچين كاري كردن ؟؟؟!!!! من فكر نميكنم آقاي ستوده همچين كاري كرده باشن - شايد اشكالي اينجا پيش اومده ؟!!! و براي چي بايد اين چنين كاري بكنن ؟؟!!
بايد بگم كه در اين صورت من هم بسيار متاسفم
و من مطالب شمارو در اون تاپيك و توضيحات تون رو ميخوندم ( البته عنوان تاپيك شما مثل فروش بود ولي براي فروش كه توي بازارچه تاپيك داشتيد ).

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
منظورت كدوم تاپيكه؟ خريد و فروش DVD ؟ فکر کنم جای همچین تاپیکی توی بازارچه باشه بهتره.

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
ببينيد يكي از قوانين فروم اين هست كه هر تاپيكي كه خريد و فروش توش باشه به بخش
بازارچه جابجا ميشه. شما توي هر انجمني كه پست ميزني اول بايد قوانينش رو بخوني.
فكر هم نميكنم اين داش ستوده ما بي دليل همچين كاري كنه.
موفق باشيد :)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از night wolf :
ببينيد يكي از قوانين فروم اين هست كه هر تاپيكي كه خريد و فروش توش باشه به بخش
بازارچه جابجا ميشه. شما توي هر انجمني كه پست ميزني اول بايد قوانينش رو بخوني.
فكر هم نميكنم اين داش ستوده ما بي دليل همچين كاري كنه.
موفق باشيد :)
اخه اینطور که اون یکی مهرداد میگه خیلی از پستها و نظرات هم با انتقال پاک شده

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من چون میتونم ببینم که چه نوشته ای توسط مدیرها پاک میشه، چک کردم دیدم غیر از یه سری نوشته که توسط خود مهرداد پاک شده چیزی از اون تاپیک حذف نشده بود. :blink:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ehsan :
من چون میتونم ببینم که چه نوشته ای توسط مدیرها پاک میشه، چک کردم دیدم غیر از یه سری نوشته که توسط خود مهرداد پاک شده چیزی از اون تاپیک حذف نشده بود. :blink:

راست ميگي ؟ براي چي گفته نوشته هاش پاك شده ؟ :blink:

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از Azalia :
راست ميگي ؟ براي چي گفته نوشته هاش پاك شده ؟ :blink:
سلام دوستان گرامي
عزيزي كه مدعي هست نوشته هاي من پاك نشده ..لطفا" مطالب منو درمور د فيلمهاي دهكده .پدرخوانده.كينه- تاكسي-تلفن همراه- شكلات - و........... مطالب بسيار ديگر رو به من نشون بدن تا منم به چشم پزشك مراجعه كنم :hmm: اگه من اين مطالب رو خودم پاك كردم و حالا بيخودي شاكي هستم پس چه جوري مطالب همين آزاليا
و يا مطلب دوستمون كه در مورد فيلم شكلات بود پاك شده ؟؟؟نكنه اونا هم خودشون مطالبشون رو پاك كردن؟؟؟!!
نه عزيز ...اين انتقال با حذف نوشته ها و فقط انتقال آخرين نوشته كه در مورد فيلم اسكندر بو د انجام شده...در ضمن
بدون هماهنگي و يكباره كه تعداد بيننده ها زياد شده بود انجام گرفته...اين تاپيك 3ماه هست اين جا بود چه طور يكباره
اونم با اين وضع حذف شد؟؟؟؟؟؟
اون مطالب براي خيلي از دوستان بعنوان آرشيو استفاده ميشد..من نه اون مطالب رو جايي ذخيره دارم نه دوباره مينويسم
پس مطالب با اعمال سليقه شخصي حذف شده ..و اين درست نيست

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
منظورت كدوم تاپيكه؟ خريد و فروش DVD ؟ فکر کنم جای همچین تاپیکی توی بازارچه باشه بهتره.
ممنون که شما هم تاکید کردین

انگار یه سوتفاهمی هم پیش اومده !
من فقط این دو تاپیک رو به بخش بازارچه بردم و یک تاپیک دیگه که بچه های گفتگوی آزاد توش مطالب بدرد نخور نوشته بودن و جاش هم اینجا نبود !
من به تاپیک های شما رو اصلا" پاک نکردم چون خودم با پاک کردن تاپیک یا حذف پست شدیدا" مخالف هستم.
برای مطالبتون هم کمی فکر کنید که کجا زدید اگر یادتون نیامد یه سرچ کنید اگر همچین مطلبی که میگین وجود داشته باشه پیداش می کنید.
من هم مطلب خودم رو در مورد فيلم شكلات پيدا نميكنم...
میشه شما هم کمی دنبالش بگیرد به احتمال زیاد رفته تو مطالب قبلی یا در این تاپیکهای که در بخش بازارچه هست ذکر کردید

موفق باشید

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از tsotodeh :
فکر کنم این تاپیک رو دنبالش می گردین :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=13256

این تاپیک در بخش بازارچه زده شده چه ربطی به هنر داره ؟
فکر کنم سوتفاهم شده بوده براتون
سلام
نه خير جناب ستوده..در همين بخش هنر بود و عنوان اون هم مثل عنوان تاپيك بازارچه بود ..كه مدت سه ماه هم
به طور مرتب جزو 10 عنوان اول در بخش هنر هميشه قرار داشت..و 3 صفحه هم بود..تا روز 3شنبه هم سرجاش بود
و داراي مطالب زيادي از طرف من و دوستان كه همگي نيست و نابود شده با اين انتقال يكطرفه جنابعالي ..خودتون
بگردين پيدا كنين لطفا" و براي جابجايي هم يا همه رو انتقال بدهيد يا همون تاپيك رو به نام معرفي و نقد فيلمهاي روز جهان تغيير بدهيد ...يعني عنوان فروش و اجاره و كپي كه قبلا" بود رو به (معرفي و نقد فيلمهاي روز جهان ) با حفظ همون مطالب تغيير بدهيد نه اينكه حذف كنيد...اين راه بهتري نبود؟؟؟ميشد اينو به من به طور خصوصي اطلاع بدهيد
و بخواهيد كه من سر فصل اين تاپيك به نظر شما تبليغاتي رو عوض كنم ...نه اينكه اينجوري مطالبو از بين ببرين...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ميشد اينو به من به طور خصوصي اطلاع بدهيد و بخواهيد كه من سر فصل اين تاپيك به نظر شما تبليغاتي رو عوض كنم ...نه اينكه اينجوري مطالبو از بين ببرين...
من مطلب خودم رو پيدا كردم اما در مورد اين جمله گمون كنم حق با مهرداد باشه. :eek:

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
هيچ پستي از اينجا حذف نشده( محض ااطلاع عرض كنم فقط من‘ ستوده احسان امير و محمدرضا به اينجا دسترسي داريم. احسان و امير و محمدرضا كه كاري نكردند مي مونه من و ستوده.)
براي بار اول و آخر مي گم جاي كليه تاپيك هايي كه در آنها به نحوي از انحا خريد و فروش انجام ميشه توي بازراچه است.
تاپيك مورد نظر شما به اونجا منتقل شده و رفته كنار 8 يا نه تاپيك قبلي كه خود شما با همين عنوان در بازارچه باز كرده بوديد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
1-مهردادجان مطالب شما يكدست شده و عوض نشده است و حتي اگر دقت نماييد ترتيب تاريخي آن نيز حفظ شده است.بنده كه حافظه قوي دارم اين مطلب را كنترل نمودم ولي اگر مطلبي اينچنين يافتيد كه حذف بي دليل شده است بمن بگوييد كه پيگيري نمايم.شايد هم من اشتباه كرده باشم.
2-از برخي دوستان خواهش مي كنم تنها بفكر افزودن پست هاي خود در هر بخش نباشند.ارائه نظرهاي نامرتبط با محور موضوع ياد شده در حد كلي تنها به انحراف آن مي انجامد.متشكرم و متاسفم.
3-از مديران فوروم تقاضا دارم كمي از لحن ملايم تري براي تاكيد مطالب استفاده نمايند.اصولا صبر و حوصله يك مدير موفق بيشتر از كاربران عادي است.با علم به مطلب و دانش فراوان....

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از esfandiyar2002 :
1-مهردادجان مطالب شما يكدست شده و عوض نشده است و حتي اگر دقت نماييد ترتيب تاريخي آن نيز حفظ شده است.بنده كه حافظه قوي دارم اين مطلب را كنترل نمودم ولي اگر مطلبي اينچنين يافتيد كه حذف بي دليل شده است بمن بگوييد كه پيگيري نمايم.شايد هم من اشتباه كرده باشم.
2-از برخي دوستان خواهش مي كنم تنها بفكر افزودن پست هاي خود در هر بخش نباشند.ارائه نظرهاي نامرتبط با محور موضوع ياد شده در حد كلي تنها به انحراف آن مي انجامد.متشكرم و متاسفم.
3-از مديران فوروم تقاضا دارم كمي از لحن ملايم تري براي تاكيد مطالب استفاده نمايند.اصولا صبر و حوصله يك مدير موفق بيشتر از كاربران عادي است.با علم به مطلب و دانش فراوان....

آقاي اسفنديار فكر كنم قبلا هم به شما گفته بودم ولي الان دوباره تكرار ميكنم كه خيلي خوشحالم كه انساني مثل شما با اين طرز صحبت كردن و ارائه راه حل به دوستان كه بهرحال نشاندهنده شخصيت شماست در اينجا هست و طرز تكلم و ادب شما رو واقعا همه بايد سرمشق قرار بدن .
:happy: :happy: :)

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از kami :
هيچ پستي از اينجا حذف نشده( محض ااطلاع عرض كنم فقط من‘ ستوده احسان امير و محمدرضا به اينجا دسترسي داريم. احسان و امير و محمدرضا كه كاري نكردند مي مونه من و ستوده.)
براي بار اول و آخر مي گم جاي كليه تاپيك هايي كه در آنها به نحوي از انحا خريد و فروش انجام ميشه توي بازراچه است.
تاپيك مورد نظر شما به اونجا منتقل شده و رفته كنار 8 يا نه تاپيك قبلي كه خود شما با همين عنوان در بازارچه باز كرده بوديد.
سلام به همگي دوستان به خصوص امير خان
دوستان گرامي من گله و شكايتم در مورد نوع برخورد هست نه اصل و ماهيت عمل انجام شده..تاكيد ميكنم كه ميشد اين كار رو بسيار ظريف تر و با حوصله تر انجام داد..با يك پي ام خصوصي و يا اطلاع قبلي و نظر بنده رو هم در اين مورد خواستن..شايد پيشنهادي داشتم مثل پيشنهادي كه در نوشته قبلي دادم و الان هم دوباره تكرار ميكنم كه عنوان مطلب رو به (معرفي و نقد فيلمهاي روز جهان) تغيير ميدادند...اينجوري نه مطالب گم ميشد..و خوانندگان سردرگم ميشدند.. نه اينكه در بازارچه الان 2 عنوان يكسان با مطالب جورواجور هست ....و من از آقايان درخواست دارم كه در قسمت بازارچه مطالب منتقل شده را به داخل تاپيكي كه از قبل در آنجا بود منتقل كنند (به اين نشاني:)http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=12200&page=3&pp=15 يك تاپيك باشد
كه داخلش كليه مطالب يكجا باشد...و تاپيكي كه منتقل شده را نيز در قسمت هنر برگردانده و عنوانش را عوض كنند
چون مشكل فقط از نظر آقايان عنوان مطلب بود زيرا خود مطالب اصلا" تبليغي نوشته نميشد...( البته اگر تعريف از فيلمي تبليغ حساب نكنيد ;) ) به هر حال اين پيشنهاد ميتونه راضي كننده براي همه دوستاني كه سراغ اين نوشته
تاپيك رو ميگرفتن باشه...

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا روي همو ببوسين :)
دنيا ارزش اين حرفا رو نداره كه
شماهاهم كه همه خوب و دوست جون هستين ديگه
:) :) :)

بالا