• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حذف کردن ایندکس ها

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش با یه اشتباه لینک های بایگانی پست هام ایندکس شدن و الان که میخوام توسط وب مستر پاکشون کنم و ببینم کدوم ایندکس شده همه رو چطوری پیدا کنم؟
توی گوگل با این دستور سرج میکنم site:neopost.ir و تعداد لینک هایی که نشون میده 600 تا هست در حالی که 1300 تا پست ایندکس شده دارم که 400 تا از اون ها بایگانی هستند و باید پاک بشن اما از توی گوگل که میخوام بگردم و پیدا کنم لینک رو تا توسط وب مستر پاکشون کنم فقط 600 لینک رو نشون میده بقیه لینک ها رو چطوری بپیدا کنم؟
از طرفی لینک های بایگانی و بقیه لینک ها رو نمیدونم چطوری پیدا کنم اصلا یعنی مشکل اینه که الان من نمیدونم یه پست که ارسال میکنم لینک بایگانی اون پست چیه و کجاست تا سرج کنم تو گوگل ببینم ایندکس شده یا نه

یه سوال دیگه هم دارم
به نظر شما همه پست ها ایندکس شدم توی گوگل رو کلا حذف کنم و باز این بار فقط پست ها رو ایندکس کنم بد میشه؟اخه الان کلی لینک ناخاسته (برچسب,بایگانی,ساختار ها از این چیزا)توی گوگل دارم که باعث شده از ارزش پست هام کم بشه ورودی هام 2 ماه پیش 2000 بود الان 10 تا 20 هست 2 ماه هست درست نمیشه.الان جلوی ایندکس بایگانی و ساختار ها رو گرفتم ولی به بار یه اشتباه کردن که 400 تا لینک بایگانی ایندکس شد.حالا چیکار کنم به نظرتون؟

Last edited:
بالا