• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حراج عطر و ادکلن های اصل در فروشگاه حلیه

helye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
حراج بزرگ عطر و ادکلن در فروشگاه اینترنتی حلیه و ارائه بن های تخفیف تا پایان تابستان

همکاران بخش فروش فروشگاه اینترنتی حلیه برای معرفی خدمات فروشگاه به اعضای محترم وب سایت پرشین تولز تعدادی از محصولات پر فروش خود را با قیمتی استثنایی تدارک دیده اند. توجه شود تعداد اجناس درنظر گرفته شده برای جشنواره محدود بوده و حراج فقط تا فرارسیدن عید سعید فطر ادامه خواهد داشت.

قابل ذکر است تمامی محصولات عرضه شده در فروشگاه حلیه اصل بوده و دارای گارانتی مادام العمر اصالت کالا می باشند.

خبر خوش: شما عزیزان با عضویت در وب سایت فروشگاه و یا دنبال کردن صفحه ی اینستاگرام حلیه تا پایان ماه مبارک می توانید بن تخفیف 50 هزار تومانی دریافت نمایید.

به دلیل رشد چشمگیر و استقبال روزافزون مردم عزیز کشورمان از خرید اینترنتی در سال های اخیر و مقایسه ی قیمت فروش دیگر سایت های ارائه دهنده عطر و ادکلن با قیمتی که پس ازتجربه ی سالها فروش سنتی قادر به تامین و عرضه محصولات با آن قیمت بودیم تصمیم گرفتیم و بسایتی راه اندازی کرده و از طریق آن محصولات قابل ارائه ی خود را با بالاترین کیفیت موجود عرضه کنیم.

به همین منظورفروشگاه اینترنتی حلیه در آغاز سال 94 با در اختیار داشتن کاملترین آرشیو عطر اورجینال در میان سایت های ایرانی شروع به فعالیت نمود. سیاست کلی همکاران ما در فروشگاه اینترنتی حلیه ارائه ی محصولات اصل با قیمتی منصفانه در سطحی وسیع بوده و برای تامین آسودگی خاطر شما عزیزان از کالایی که می خرید برای وب سایت گواهی نماد اعتماد الکترونیک تهیه شده و بر روی تمامی محصولات گارانتی مادام العمر اصالت کالا ارائه می شود.

Last edited:

salarhastam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قبلا از سایتتون یه ادکلن بولگاری آکوا آبی با بن 20 تومنی خریدم
میخواستم ببینم الان میتونم باز با بن 50 تومنی یه ادکلن دیگه ثبت کنم یا هر شخص فقط یه بار میتونه با بن بخره؟
زود جواب بدین لطفا چون واس تولد دوستم میخوام که 3 روز دیگه است

helye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
من قبلا از سایتتون یه ادکلن بولگاری آکوا آبی با بن 20 تومنی خریدم
میخواستم ببینم الان میتونم باز با بن 50 تومنی یه ادکلن دیگه ثبت کنم یا هر شخص فقط یه بار میتونه با بن بخره؟
زود جواب بدین لطفا چون واس تولد دوستم میخوام که 3 روز دیگه است
با عرض سلام و تشکر به خاطر انتخاب مجدد فروشگاه حلیه.
این کپن ها مخصوص ماه مبارک رمضان می باشند و تمامی افراد می توانند از آن استفاده نمایند. چه افراد جدید و چه کاربرانی که قبلا از ما خرید کردند امکان استفاده از این کپن ها را دارن.

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
سلام دوست عزیز
من چند تا ادکلن از برندهای ماگلر ، ck و باربری انتخاب کردم امکانش هست که با خرید از طریق انجمن از تخفیف 50 تومانی استفاده کنیم؟
البته امیدوارم که واقعا کارهاتون اصل و اورجینال باشه

helye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز
من چند تا ادکلن از برندهای ماگلر ، ck و باربری انتخاب کردم امکانش هست که با خرید از طریق انجمن از تخفیف 50 تومانی استفاده کنیم؟
البته امیدوارم که واقعا کارهاتون اصل و اورجینال باشه
سلام ادکلن هایمان را در سایتمان هم ببینید ذکر کردیم اصل می باشند و گارانتی مادام العمر اصالت را دارند و نماد اعتماد الکترونیک فروشگاه مان هم ضامن این موضوع است. چون در شرایط ما اعلام شده که کلیه کالاها اورجینال بوده در صورت عدم اورجینال بودن جنس نماد اعتماد از ما اخذ می گردد. که ارزش و هزینه و زمان دریافت نماد از یک عطر به مراتب بیشتر است.
تخفیف اعلام شده هم فقط از طریق خرید از سایت اعمال میشود به این صورت که شما در هنگام سفارش کد ارسالی (که در هنگام عضویت در سایت یا فالو کردن صفحه اینستاگرام ما به دست شما می رسد) را وارد نموده و از مبلغی که در محل باید پرداخت کنین کسر میشود.
من به نظرم خرید از سایت معقولانه تر می باشد چون در هنگام ثبت سفارش فاکتور به ایمیل شما ارسال می گردد که یک خرید مطمئن و ایمن را برای شما به ارمغان می آورد.

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
با سلام
دو عدد ادکلن از سایت حلیه خریداری شد هردو ادکلن عالی بودن
طرز برخورد و کیفیت ارسال و تخفیف ها همه چیز خوب بود. از موقع ثبت سفارش تا فرستادن دریافت ادکلن ها (در تهران) مجموعا حدود 5 ساعت زمان برد که نشان از سرعت عمل و دقت این گروه داره
امیدوارم با کامل تر شدن بیشتر مجموعه عطرهاتون باز هم مزاحمتون بشم

helye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با سلام
دو عدد ادکلن از سایت حلیه خریداری شد هردو ادکلن عالی بودن
طرز برخورد و کیفیت ارسال و تخفیف ها همه چیز خوب بود. از موقع ثبت سفارش تا فرستادن دریافت ادکلن ها (در تهران) مجموعا حدود 5 ساعت زمان برد که نشان از سرعت عمل و دقت این گروه داره
امیدوارم با کامل تر شدن بیشتر مجموعه عطرهاتون باز هم مزاحمتون بشم
ممنون از نظرتون.
یک از ویژگی های فروش اینترنتی احترام کامل به خریدار و عرضه خدمات در کمترین زمان ممکن می باشد. که ما در فروشگاه حلیه سعی می نماییم توانایی انجام فروش اینترنتی به بهترین نحو ممکن را داشته باشیم.

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
ادكلن tae rose و رويال سبز نداريد ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

helye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

نه متاسفانه کالای مورد نظر شما در فروشگاه حلیه موجود نمی باشند.
البته بررسی انجام خواهد شد و مراتب به شما اعلام می گردد.

helye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

همون طور که گفتم این دو عطر خارج از حیطه محصولات فروشگاه ماست اما براتون سوال کردم از یکی از همکارامون قیمت تی رز 10500 و رویال سبز 30000 هزار تومان بود. دیگه از جای دیگه می خرین حواستون به قیمتش باشه.تی رز 28 میل بود و رویال سبز 100 میل.

بالا