با تبلت تو امضام تعويض داريد؟
قیمت فروش فوری چند؟
کدوم شهری
شیراز اول ارسال بعد واریز . ممنون
سلام
چه رنگه ؟
(منتظر عکسها هستم![]()
سلام تعویض با پی کم کار بسییییییار تمیز داشتی پ خ بده.ممنونمن هر وقت خواستم خرید کنم همه گفتن قانونش اینه که اول خریدار پول بفرسته بعد فروشنده کالا رو ارسال کنه نمیدونم چرا به من که میرسه این قوانین بر عکس میشه. در هر صورت ممنون از توجهتون
رنگش مشکیه. به زودی عکس میگذارم
سلام تعویض با پی کم کار بسییییییار تمیز داشتی پ خ بده.ممنون
800
شرمنده که زیر پایه است!!!
یک سر به تاپیک ها و سایت های دیگه بزنی قیمت دستت میاد
من هر وقت خواستم خرید کنم همه گفتن قانونش اینه که اول خریدار پول بفرسته بعد فروشنده کالا رو ارسال کنه نمیدونم چرا به من که میرسه این قوانین بر عکس میشه. در هر صورت ممنون از توجهتون
عکس لطفا...
یک سر به تاپیک ها و سایت های دیگه بزنی قیمت دستت میاد
داداش خدتو عصبانی نکن
میدونم واقعا کسی که زیر قیمت مد نظرت قیمت میده اونم این همه آدم چقدر اعصابش خورد میشه و هرس میخوره،مخصوصا طرف گوشی بازم باشه
از اون دوستمونم شرمنده اینو گفتم تجربمو گفتم![]()
این قیمتی که در این تاپیک مورد اشاره شما ذکر شده خودش فروشنده نیست و صرفا یک نقل قول کرده منم دیروز علاالدین بودم و قیمت گوشیه خودم با گارانتی 1250 بود . اگر هم این قیمت ها حقیقت داشته باشه در خوشبینانه ترین حالت قیمت عمده فروشی است و به دست من و شما با این قیمت نمیرسه
ضمنا اگر بتونید توی کل اینترنت بگردید و قیمت پایین تر از من پیدا کنید من بهتون به عنوان جایزه تخفیف میدم.
میگم توی اینترنت به خاطر اینکه همیشه توی اینترنت قیمت ها کمتر از بازار علاالدین است چون فروشنده قرار نیست ماهی 30 میلیون اجاره بده و اگر با انصاف باشه قیمتش از قیمت علاالدین هم کمتر خواهد بود
من منتظر اثبات شما هستم فقط کافیه یک لینک به من نشون بدید که قیمتش کمتر از قیمت من باشه
به شرطی که تاریخ لینک ماله همین امروز نباشه (کلک نزنی بری خودت یه لینک بسازی)ببخشید ولی از جماعت تو سر مال زن همه کار بر میاد.
تاپیک خودتونه شما هم هر قیمتی دوست داشته باشی میتونی بزاری
خوب بفروشی