سلام دوستان
حقیقتش اینه که رفیقم مغازه داره بعد توی کار تعمیرات هست این لوازم رو چند وقت پیش شریکش خریده اون موقع با کسی شریک بوده بعد بنده خدا شریکش فوت کرده اینم میخواد همه رو بفروشه پولشو بده به خوانواده شریکش
حالا بگذریم خدایی من به رفیقم میگفتم اینا رو چقدر بدم فقط میگفت ردشون کن برن زودتر میخوام پولش رو بدم به خوانواده شریکم
برای دوستانی که اعتبار بالا دارن اول ارسال بعد واریز هزینه
حالا دوستان لوازم اینها هستن هر کس خواست من در خدمتش هستم
حقیقتش اینه که رفیقم مغازه داره بعد توی کار تعمیرات هست این لوازم رو چند وقت پیش شریکش خریده اون موقع با کسی شریک بوده بعد بنده خدا شریکش فوت کرده اینم میخواد همه رو بفروشه پولشو بده به خوانواده شریکش
حالا بگذریم خدایی من به رفیقم میگفتم اینا رو چقدر بدم فقط میگفت ردشون کن برن زودتر میخوام پولش رو بدم به خوانواده شریکم
برای دوستانی که اعتبار بالا دارن اول ارسال بعد واریز هزینه
حالا دوستان لوازم اینها هستن هر کس خواست من در خدمتش هستم
1. یکسری باطری تجاری موبایل هستن نوکیا 4c , 6m , 4b و تعدادی سونی اریکسون که نمونه و تعداد از توی عکس ها معلومه
قیمت تک فروشی 5 تومن
قیمت عمده دونه ای 4 تومن

2. شارژر باطری همه کاره
این شارژر ها همه نوع باطری رو براتون شارژ میکنن به درد مواقعی میخوره که 2 تا باطری دارید برای گوشی میخواید همزمان شارژ کنید یا مثلا شارژر گوشیتون خرابه باطری رو در میارید میذارید توی این شارژ میکنه
قیمت تک فروشی 5000 تومن
قیمت عمده فکر کنم 10-12 تا دونه باشه دونه ای 4500 تومن

3. 2 تا کابل AV نوکیا 6500 برای اتصال گوشی به تلوزیون فکر کنم مدل های مشابه هم بخوره مطمئن نیستم
دونه ای 5000 تومن هر 2 تا با هم 9500 تومن

4 . حدود 100 تا محافظ ژله ای شفاف و کدر انواع گوشی نوکیا و سونی اریکسون ( مدل ها توی عکس معلومه تا حدودی )
قیمت عمده دونه ای 200 تومن

5. 2 تا اسپیکر همه کاره که به موبایل وصل میشن و خودشون هم هندزفری دارن همراه با کابل usb
دونه ای 12 تومن ( شرمنده این یکی بالای 10 تومنه ) هر دوتا با هم 23 تومن

یکسری وسایل دیگه هم داشت دیگه آخر شب بود وقت نشد عکس بگیرم ولی بعد میذارم
خواهشی که دارم اینه که نظراتتون رو همینجا بگید که تاپیک هم آپ بمونه
مرسی