• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حرفه اي هاش كمك كنن

mmortezat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام من يه چيزايي از كامپيوتر ميدنم يه كم از ويژوال بيسيك ميدونم اما حرفه اي نيستم
ميخواستم بدونم براي اين كه يك شخص بتونه از راه برنامه نويسي برجي 2 مليون يا حدودن 1 در بياره بايد در چه سطحي باشه؟ چه زبان هايي رو بلد باشه؟
و الان كدوم بازار رونق داره؟
آيا كسي هست كه از راه برنامه نويسي تو خونه يه همچين در آمدي داشته باشه؟
اصلا داريم؟
مگه داريم؟​

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
سلام من يه چيزايي از كامپيوتر ميدنم يه كم از ويژوال بيسيك ميدونم اما حرفه اي نيستم
ميخواستم بدونم براي اين كه يك شخص بتونه از راه برنامه نويسي برجي 2 مليون يا حدودن 1 در بياره بايد در چه سطحي باشه؟ چه زبان هايي رو بلد باشه؟
و الان كدوم بازار رونق داره؟
آيا كسي هست كه از راه برنامه نويسي تو خونه يه همچين در آمدي داشته باشه؟
اصلا داريم؟
مگه داريم؟​

زبانهای تحت وب الان خوب جواب میدن
برای اینکه به اون مبلغ برسی هم باید تو کار خودت حرفه ای حرفه ای باشی که با یکی دو سال کار نمیشه به اون درآمد رسید
ولی هستن و بودن که به این درآمد ها رسیدن
من دوست خودم هفته ای سه روز کار میکنه توی یه شرکت تحت وب هم کد میزنه ماهی 1 تومن رو داره
بستگی به خودت داره

mm2236

Registered User
لایک‌ها
8
سلام زبان php الان خوبه و اسونه
كلا برنامه نويسي تحت وب داريم از 150 هزار تومن تا 8 ميليون برا هر پروژه
اگر به ترتيب اينا رو ياد بگيري عاليه :

Apache ->mySQL->PHP

mirzajavad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوست خوبم
ببین سعی کن دید تجاری رو کنار بذاری و فعلا بیشتر دنبال یادگیری باشی و کم کم به جایی میرسی که میتونی کسب درامد هم بکنی ولی اگر از همین الان به فکر پول باشی مطمئنا یک مدت دیگه خسته میشی
برای شروع برنامه نویسی وب رو پیشنهاد میدم چون الان بازار خوبی داره
اول شروع به یادگیری html,css بکن و بعدش هم برو دنبال یک زبان سمت سرور مثل php
و اما از درامد باید خدمتت عرض کنم که اگر با اصول مهندسی نرم افزار هم همزمان اشنا بشی خیلی بیشتر از این چیزا در میاری
برات ارزوی موفقیت دارم

Sent from my iPhone using Tapatalk

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
ببین دوست عزیز تو هر زمینه ای که بخوای کار کنی کافیه اول تلاش کاملت رو بکنی که یاد بگیری دوم تلاشت رو بکنی تا خودت رو اثبات بکنی،میدونم این حرف شعاریه و خیلیا از جمله خودم نمیتونیم این کار رو بکنم،ولی واقعیتی که باید قبولش کرد،طبیعتا الان دنیا دنیای مجازیه و زبان هم بایستی زبان تحت وب باشه،تا از قافله عقب نمونی،امیدوارم موفق باشی.

بالا