به نقل از benyaminj :
ببين دوسته عزيز اطلاعاتت خيلی کمه لطفاً يکم بيشتر تحقيق کن..
..آخه پسره خوب چرا يه سری اراجيف میيا ی باره مردم میکنی...آقای احسان خان
شما اگه میشه يه سايت به من معرفی کنيد که ( VeriSign) تعيد کرده باشه بد اون شرکت توش کلاه برداری شده
باشه يا برشکست شه..اگه پيدا کردی بيا حتماً به من بگو عزيز..اگه شما يه نمونه از سايتی رو پييدا
کرديد که ( VeriSign) تعيد کرده ولی به هر دليلی توش کلاه برداری شده باشه من حرفه شمارو با کماله مييل
قبول میکنم..ولی من متمنم که نميتونی..
SSL) يکی از 100 عوامله تعيديه ( VeriSign) هست که بايد سايت مورده نظر داشته باشه...
دوسته عزيز تعديه سازمان ( VeriSign) به ايين معناست که
1- سايت و شرکت مذکور حقيقی بوده و دارای امنيت بالای معاملاتی می باشد .
2- در روال حسابداری شرکت بدون هيچ خطايی صورت خواهد گرفت .
3- محصول خريداری شده حتما بدست شما خواهد رسيد .
4- هيچ هکر يا دزد اينترنتی نميتواند به اين سايت نفوذ کند
آيا با ايين همه موارده ذکر شده به نظره شما خودت بشين فکر کن پولت بيمه شدست يا نه
پليسه اینترنتی ( VeriSign) بيمهايه متعدديرو برايه شرکتا در نظر گرفته..به فرضه مثال
برای گلدماین 8 بیمه ی مختلف در نظر گرفته. در حالی که بیمه (ebl)فقط شامل 2 حالت است
پس بايد به بيمهايه ( VeriSign) توجه داشت
من هیچ ادعایی ندارم که اطلاعاتم زیاده و اتفاقا چون در مورده این مطلب تحقیق کردم این حرفارو می زنم . قبل از هر چیز خدمتتون عرض کنم که اساس چنین تالارهای گفتمانی بر پایه احترام دو طرفه بنا شده لذا در بکار بردن کلماتی که استفاده می کنید دقت کنید . البته بزودی خود شما و دیگران متوجه میشند که کلمه اراجیفی که شما به نوشته من نسبت دادید شامل حال چه کسی خواهد شد در ضمن در مورده احسان خان که گفتید باید عرض کنم که کلمه خان خیلی وقته برافتاده (مگه خبر نداری ؟

) اما در مورده بقیه مطالبی که گفتید (این 4 مورد رو من عینا در سایتها و وبلاگهایی که در مورده گلد کوئست و گلدماین و هر گلد چرتو پرتی که هست دیدم و شما احتمالا از اونجاها کپی پیست کردید) باید عرض کنم که :
1-کاملا درسته و منظور اینه که اون شرکت باید ثبت شده باشه و محل شرکت و مدیر شرکت و بقیه مسائلش مشخص باشه ولی خوب اینکه دلیل نمیشه !مثلا تو خود کشورمون این همه شرکت ثبت شده داریم که کلاهبرداری کردن تو خارج هم همینطور
2-اینو درست متوجه نشدم منظورت چیه
3-خوب اگه اینجوریه گلدکوئستیا وقتی سکه هاشون بدستشون نرسید چرا رفتن شکایت کردن میرفتن از وری ساین میگرفتن دیگه
4-کاملا درسته . البته بسته به نوعه اس اس الش این امنیت فرق می کنه ولی خوب هیچ ربطی به امنیت مالی و بیمه که شما میگی نداره
البته شما اگه حتی انگلیسیتون مثل من ضعیف باشه بازم اگه یه زحمت بخودتون میدادید وبخود سایت مراجعه میکردیداین حرفاروعرض نمی کردید . بازم میگم آی خانوما آی آقایون برین یه نگاه به خوده سایتش بندازین ببینین کجاش گفته که پوله شما رو بیمه میکنه