• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حرفه اي هاي اين كار لطفا جواب بدن !!!!

goldenpeers

Guest
لایک‌ها
0
سلام
من مي خواستم بدونم آيا سيستم كسب درآمد يا سرمايه گزاري هست كه با ايگولد كار كنه و بيمه VeriSign هم داشته باشه ؟؟؟
يا حداقل بيمه معتبري داشته كه بشه اطمينان كني چند سال پا برجا بمونه !!!!
ممنون ميشم آمار بدين.
باي
:p :blush:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
هیچ تضمینی نداره.
یه قرارداده که بابتش یه پولی پرداخت میکنن و هر وقت هم که بخوان بیخیال پول میشن و میبندن.

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
آقا چرا به اشتباه جا افتاده که این verisign پولتو بیمه میکنه؟؟؟ هر کی خواست بگه من ظرف 24 ساعت با 25$ در سال براش بگیرم همین ssl رو آخه مال بیمه پول نیست که هی باهاش سر ملت شیره می مالن.
هی می گید سیستم امن و گران verisign :D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از tehrancyber :
آقا چرا به اشتباه جا افتاده که این verisign پولتو بیمه میکنه؟؟؟ هر کی خواست بگه من ظرف 24 ساعت با 25$ در سال براش بگیرم همین ssl رو آخه مال بیمه پول نیست که هی باهاش سر ملت شیره می مالن.
دوست عزيز تا اونجا كه من شنيدو وري ساين ژول رو هم بيمه ميكنه. يه مقدار از سرمايه شركتو بلوكه ميكنه واسه تضمين. با اينكه ابنو از فرد مطمئني شنيدم ولي خودم تحقيق نكردم

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیز از این خبرا نیست قیمتهاشم من دارم وری ساین بدون علامت قفل اون پایین و فقط https سالی 20$ با علامت قفل او پایین سالی 50$ و با توضیحات و امنیت کامل و ثبت در سایت خودش 144$ در سال مدل ایرانی هم داره به اسم iranssl که کسایی که با ایران بین و کارت زرین کار کردن 100% علامتشو دیدن . خواستی برات بگیرم. البته این قیمتها هم دقیقاً عین ثبت دامین و هاست گرون و ارزون داره من یکجا 12$ در سال هم دیدم که مدت 6 ماهه بود و خودم گرفته بودم یک مدت برا کلاس سایت :D

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از tehrancyber :

چه عجب يه نفر پيدا شد اين مسئله رو بدونه كه وري ساين هيچ ربطي به ضمانت مالي نداره . دقيقا فقط اينو هي ميگن كه سر مردمو گول بزنن . البته در مورده اين كه شما گفتي 25 دلار بايد عرض كنم كه قيمتهاي متفاوتي داره

goldenpeers

Guest
لایک‌ها
0
آخرش من نفهميدم قسم روباه رو بايد باور كرد يا دم خروس را ... پس ميشه بفرمايين كار verisign چيه !!!!!‌ :f34r:
اگه اينطوره چرا حكايت گلدكوئست و گلدماين و باقي چيزايي كه verisign دارن نشده مثل گلدن استار و بقيه سايتهايي كه verisign ندارن !!!!!! ....
يا اگه اينطوره پس چرا مثلا گلدن استار يا باقي سايتهايي كه با ايگولد كار مي كنن و بعضا هم آخرش جمع مي كنن اين verisign ارزان قيمت را !!!! براي خودشان نميگيرن كه بيشتر جا بيفتن !!!!! :(

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از goldenpeers :
آخرش من نفهميدم قسم روباه رو بايد باور كرد يا دم خروس را ... پس ميشه بفرمايين كار verisign چيه !!!!!‌ :f34r:
اگه اينطوره چرا حكايت گلدكوئست و گلدماين و باقي چيزايي كه verisign دارن نشده مثل گلدن استار و بقيه سايتهايي كه verisign ندارن !!!!!! ....
يا اگه اينطوره پس چرا مثلا گلدن استار يا باقي سايتهايي كه با ايگولد كار مي كنن و بعضا هم آخرش جمع مي كنن اين verisign ارزان قيمت را !!!! براي خودشان نميگيرن كه بيشتر جا بيفتن !!!!! :(
گلدكوئست واسه چي ببنده؟!
هيچ مسئوليتي براي پول دادن به اعضا نداره بلكه اعضا بايد خودشون پول دربيارن ولي هايپ اينطوري نيست چه verisign داشته باشه چه geotrust چه هر کوفت دیگه آخرش میبنده. از نظر کلاهبردار بودن فرقی بین گلد کوئست و گلدن استار وجود نداره هر دو کلاهبردارن ولی اولی چون نتورکه طبق قاعده و قانون کلاهبرداری میکنه کسی هم نمیتونه به جرم کلاهبرداری بگیردش و دومی یه جور دیگه و مجرم شناخته میشه ولی آخرش هیچ کدوم گیر نمی افتن.
اینایی هم که میبینی verisign نمیگیرن احتیاجی ندارن. مثلا گلدن استار هر ماه باید شماره ایگلدشو عوض کنه چون اینقدر توش پول میزارن که به deposite limit میرسه.

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
وری ساین کارش اینه که اطلاعاتی رو که شما میفرستید کد می کنه تا وسط راه کسی نتونه ببینه یا هکش کنه و اینکه تایید می کنه که سایتی که توش اطلاعاتو میدید امن و کسی بهش دسترسی نداره.
اگر ایگولد داری به توضیحاتی که خود ایگولد دراین باره داده نگاه کن. گفته ما ssl 128 بیت داریم و فرقش با 40 بیت اینه که در اون شما 3 روزه می تونستی اطلاعاتو هک کنی اما در 128 باید 30000000000000000 برابر بیشتر زمان صرف کنی :D

https://www.e-gold.com/unsecure/aboutssl.html

پس هیچ ربطی به پول و اینا و تضمن نداره. جالب اینه که تو جلسات گولد کوئست هم می گن ssl داره من خودم رفته بودم یکی از همین جلسات طرف 15 دقیقه برام از مزایای ssl گفت منم تو دلم می خندیدم دقیقاً مثل این بود که برای یک مهندس کامپیوتر از مزایای داشتن ماوس پد حرف بزنی که آرهه سیستمی که ما میفروشیم ماوس پد هم داره پس تضمینه که خراب نمیشه تا 10 سال :p

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
متاسفانه بعضی از دوستان اطلاعاته درستی در رابطه با ايينجور چيزا ندارن و الکی از خودشن يه چيزی
در ميارن و يا ايينکه از کسی میشنون ميان ايينجا مینويسن
من خدمته دوسته عزيزم عرض کنم که (verisign) يکی از معتبر ترين پوليسايه تحته وب هست که
زيره نظره اینتر پل فعاليت میکنه..و تمامه ايين پوليسا زيره نظره (IAC) کار میکنن که ايين دادگاه قدرته
کامل رو رو شرکاتيه که ( VeriSign) مهرو امضاء کرده داره...و با کوچکترين خلاف از سويه ايين شرکتا ميتونه
ادعايه خسارت بکنه..( VeriSign) شرکتايی که مهرو امضاء میکنه مياد چند تن از پوليسايه خودش رو تو شرکت
میزاره و باز هم اون شرکت تحته نظره که خلافی ازش سر نزنه...و امکان نداره شرکتی که ( VeriSign) تعيد میکنه کولاه برداری بشه
و يا ايينکه بر شکسته بشه ..دوستمون حرفه جالبی زد گفت چرا به نظرتون ( VeriSign) نيمد ( Golden-Star) بيمه
کنه..چون میدونست ايين شرکتا به هيچ وجه پا برجا نيست و روزی کنار خواهد رفت..
اگه يه ذره انگليسيتون خوب باشه بتونيد قشنگ جستجو بکنيد تو گو گل يا هر موتور جستجو گره
ديگه ای به حرفه من خواهيد رسيد..

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوسته عزيز ( tehrancyber ) کی گفته ( verisign) اطلاعاتو کد بندی میکنه..آخه چرا يه سری اطلاعاته غلتو میآی میدی
اينی که شما میگی سيستمه ( SSL) هست که ( SSL)
مخفف Secure Socket Layer می‌باشد که یک تکنولوژی استاندارد و به ثبت رسيده برای تأمين ارتباطی امن مابين يک وب‌سرور و يک مرورگر اينترنت است. اين ارتباط امن از تمامی اطلاعاتی که ما بين وب‌سرور و مرورگر اينترنت شما انتقال می‌یابد، محافظت می‌کند. استفاده از SSL باعث می‌شود اطلاعات مذکور ابتدا تبدیل به رمز شده و سپس ارسال شود. برای مثال شما می‌خواهید در وب سایتی عضو شوید و برای عضویت شما باید فرم عضویتی را که برای این منظور تعبیه شده است را، پر نموده و بر روی کلید ثبت و ... کلیک نمائید. در صورتیکه وب‌سایت مورد نظر از این استاندارد استفاده کرده باشد ابتدا مرورگر اینترنت شما تمامی اطلاعاتی را که در فرم ثبت نام وارد نموده‌اید، را به رمز تبدیل کرده و سپس به وب‌سرور سایت مذکور ارسال می‌کند. حال اگر شخص هکر بتواند اطلاعات ارسالی از مرورگر اینترنت شما را دریافت کند، مسلما چیزی از این رمز دست گیرش نشده و اطلاعات شما کاملا محرمانه ارسال می‌شود.
امروزه میلیونها وب‌سایت در سراسر جهان از این استاندارد برای برقراری امنیت اطلاعات استفاده می‌کنند. برای اینکه وب سایت شما بتواند ارتباطی امن با مخاطبان خود داشته باشد نیاز به یک گواهینامه SSL دارد. که برای دریافت این گواهینامه و نصب آن بر روی سرور از طرف مرکز صادر کننده SSL سؤالات متعددی جهت شناسایی هویت صورت می‌گیرد که شامل: آدرس وب‌سایت، اسم و محل سکونت صاحب وب‌سایت، اسم و محل شرکت و... می‌باشد. سپس سرور دو کليد رمز را برای شما توليد می‌کند، يک کليد خصوصی Private Key و يک کليد عمومی Public Key. چنانچه از نام آنها مشخص است کليد خصوصی بايستی کاملا محرمانه و دور از دسترس ديگران قرارگيرد و در مقابل نيازی به حفاظت از کليد عمومی نيست و اين کليد در قالب يک فايل درخواست گواهينامه يا Certificate Signing Request که به اختصار آنرا CSR می‌ناميم قرارداده می‌شود که حاوی مشخصات سرور و شرکت بصورت رمز است. آنگاه شما بایستی که اين کد CSR را برای صادرکننده گواهينامه ارسال کنيد. مرکز صادرکننده گواهينامه درستی اطلاعات وارد شده توسط شما را بررسی و تأييد می‌کند و سپس يک گواهينامه SSL برای شما توليد کرده و ارسال می‌کند. که سرور شما گواهينامه SSL صادر شده را با کليد خصوصیتان در سرور و بدور از دسترس سايرين مطابقت می‌دهد. سپس سرور شما امکان برقراری ارتباط امن را با کاربران خود خواهد داشت.
زمانيکه يک مرورگر اينترنت به يک سايت از طريق ارتباط امن متصل می‌شود، علاوه بر دريافت گواهينامه SSL کليد عمومی، پارامترهايی را نظير تاريخ ابطال گواهينامه، معتبر بودن صادرکننده گواهينامه و مجاز بودن سايت به استفاده از اين گواهينامه نيز بررسی می‌کند و هرکدام از موارد که مورد تأييد نباشد به صورت يک پيغام اخطار به کاربر اعلام می‌شود. این اطلاعات با کلیک بر روی علامت قفل کوچکی که در قسمت Status Bar مرورگر اینترنت ظاهر می‌شود قابل مشاهده می‌باشد.
من خواهش میکنم از دوستان که يکم اطلاعاتتنو زياد کنيد بد بيايد نظر بديد..چون فقط با ايين کارا
حرفايه دروغ و شايه رو انتقال میديد

goldenpeers

Guest
لایک‌ها
0
من با benyaminj موافقم ولي آخرش كسي نگفت كه سيستمي هست كه با ايگولد كار كنه و Verisign هم داشته باشه !!!!!
:wacko:
يا حداقل از تو سايت Verisign ميشه آمار گرفت ببينيم كدوم سايت هاي كسب درآمد كه Verisign تضمينشون كرده با ايگولد هم كار مي كنند !!!!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
واسه همينه که هيچ سيستمي پيدا نميشه که هايپ باشه و وري ساين داشته باشه. منم ميگفتم که وري ساين کارش اينه ولي اينا باور نميکردن وري ساين با بقيه فرق داره.
ضمنا سيستم هاي اس اس ال زياد مطمئن نيست چون فقط در مبدا و مقصد تضمين ميکنه ولي بين راه رو هيچ مسئوليتي قبول نميکنه.
از دوست عزيز benyaminj هم منون

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
البته یکی از کارهای verisign تایید SSL نصب شده رو سایته.

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
من خواهش میکنم از دوستان که يکم اطلاعاتتنو زياد کنيد بد بيايد نظر بديد..چون فقط با ايين کارا
حرفايه دروغ و شايه رو انتقال میديد[/QUOTE]

با اين جمله آخريت خودت جواب خودتو دادي :lol: آقا جون يعني اينقدر سخته كه بري يه سر به خود سايت http://www.verisign.com/ بزني ؟ اگه زحمت بكشي و اين كارو بكني ملاحظه مي كني كه هيچ جايه سايت حرفي از بيمه پولو نميدونم بلوكه كردن امواله شركت و اينجور چيزايي كه شما مي فرماييد نگفته ! براي بار هزارم ميگم وري ساين یکی از سایتهای مختلفی است که اقدام به ارایه خدمات امنیت تبادل اطلاعات و صدور گواهی اس اس ال( SSL ) می نماید دقیقا همین خدمات از طرف سایت ایرانی ایران اس اس ال نیز ارایه می شود که کیفیت کارش مورد تایید مایکروسافت و نت اسکیپ می باشد. در جوابه دوستاني که وری ساین را بیمه می دانند سوال زير كافيست :
آیا شرکتی که پول شما را بیمه کرده بیمه نامه ای هم به شما داده که بعدا بتوانید به کمک آن ادعا کنید و در صورت لزوم حق خود را بگیرید؟

با اين حال اگه با اين حرف كه وري ساين پولو بيمه مي كني خوشحال ميشي باشه منم حرفتو قبول دارم :lol:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ببين دوسته عزيز اطلاعاتت خيلی کمه لطفاً يکم بيشتر تحقيق کن..
..آخه پسره خوب چرا يه سری اراجيف میيا ی باره مردم میکنی...آقای احسان خان
شما اگه میشه يه سايت به من معرفی کنيد که ( VeriSign) تعيد کرده باشه بد اون شرکت توش کلاه برداری شده
باشه يا برشکست شه..اگه پيدا کردی بيا حتماً به من بگو عزيز..اگه شما يه نمونه از سايتی رو پييدا
کرديد که ( VeriSign) تعيد کرده ولی به هر دليلی توش کلاه برداری شده باشه من حرفه شمارو با کماله مييل
قبول میکنم..ولی من متمنم که نميتونی..
SSL) يکی از 100 عوامله تعيديه ( VeriSign) هست که بايد سايت مورده نظر داشته باشه...
دوسته عزيز تعديه سازمان ( VeriSign) به ايين معناست که

1- سايت و شرکت مذکور حقيقی بوده و دارای امنيت بالای معاملاتی می باشد .
2- در روال حسابداری شرکت بدون هيچ خطايی صورت خواهد گرفت .
3- محصول خريداری شده حتما بدست شما خواهد رسيد .
4- هيچ هکر يا دزد اينترنتی نميتواند به اين سايت نفوذ کند
آيا با ايين همه موارده ذکر شده به نظره شما خودت بشين فکر کن پولت بيمه شدست يا نه
پليسه اینترنتی ( VeriSign) بيمهايه متعدديرو برايه شرکتا در نظر گرفته..به فرضه مثال
برای گلدماین 8 بیمه ی مختلف در نظر گرفته. در حالی که بیمه (ebl)فقط شامل 2 حالت است
پس بايد به بيمهايه ( VeriSign) توجه داشت

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از benyaminj :
ببين دوسته عزيز اطلاعاتت خيلی کمه لطفاً يکم بيشتر تحقيق کن..
..آخه پسره خوب چرا يه سری اراجيف میيا ی باره مردم میکنی...آقای احسان خان
شما اگه میشه يه سايت به من معرفی کنيد که ( VeriSign) تعيد کرده باشه بد اون شرکت توش کلاه برداری شده
باشه يا برشکست شه..اگه پيدا کردی بيا حتماً به من بگو عزيز..اگه شما يه نمونه از سايتی رو پييدا
کرديد که ( VeriSign) تعيد کرده ولی به هر دليلی توش کلاه برداری شده باشه من حرفه شمارو با کماله مييل
قبول میکنم..ولی من متمنم که نميتونی..
SSL) يکی از 100 عوامله تعيديه ( VeriSign) هست که بايد سايت مورده نظر داشته باشه...
دوسته عزيز تعديه سازمان ( VeriSign) به ايين معناست که

1- سايت و شرکت مذکور حقيقی بوده و دارای امنيت بالای معاملاتی می باشد .
2- در روال حسابداری شرکت بدون هيچ خطايی صورت خواهد گرفت .
3- محصول خريداری شده حتما بدست شما خواهد رسيد .
4- هيچ هکر يا دزد اينترنتی نميتواند به اين سايت نفوذ کند
آيا با ايين همه موارده ذکر شده به نظره شما خودت بشين فکر کن پولت بيمه شدست يا نه
پليسه اینترنتی ( VeriSign) بيمهايه متعدديرو برايه شرکتا در نظر گرفته..به فرضه مثال
برای گلدماین 8 بیمه ی مختلف در نظر گرفته. در حالی که بیمه (ebl)فقط شامل 2 حالت است
پس بايد به بيمهايه ( VeriSign) توجه داشت

من هیچ ادعایی ندارم که اطلاعاتم زیاده و اتفاقا چون در مورده این مطلب تحقیق کردم این حرفارو می زنم . قبل از هر چیز خدمتتون عرض کنم که اساس چنین تالارهای گفتمانی بر پایه احترام دو طرفه بنا شده لذا در بکار بردن کلماتی که استفاده می کنید دقت کنید . البته بزودی خود شما و دیگران متوجه میشند که کلمه اراجیفی که شما به نوشته من نسبت دادید شامل حال چه کسی خواهد شد در ضمن در مورده احسان خان که گفتید باید عرض کنم که کلمه خان خیلی وقته برافتاده (مگه خبر نداری ؟ :p ) اما در مورده بقیه مطالبی که گفتید (این 4 مورد رو من عینا در سایتها و وبلاگهایی که در مورده گلد کوئست و گلدماین و هر گلد چرتو پرتی که هست دیدم و شما احتمالا از اونجاها کپی پیست کردید) باید عرض کنم که :
1-کاملا درسته و منظور اینه که اون شرکت باید ثبت شده باشه و محل شرکت و مدیر شرکت و بقیه مسائلش مشخص باشه ولی خوب اینکه دلیل نمیشه !مثلا تو خود کشورمون این همه شرکت ثبت شده داریم که کلاهبرداری کردن تو خارج هم همینطور
2-اینو درست متوجه نشدم منظورت چیه
3-خوب اگه اینجوریه گلدکوئستیا وقتی سکه هاشون بدستشون نرسید چرا رفتن شکایت کردن میرفتن از وری ساین میگرفتن دیگه
4-کاملا درسته . البته بسته به نوعه اس اس الش این امنیت فرق می کنه ولی خوب هیچ ربطی به امنیت مالی و بیمه که شما میگی نداره
البته شما اگه حتی انگلیسیتون مثل من ضعیف باشه بازم اگه یه زحمت بخودتون میدادید وبخود سایت مراجعه میکردیداین حرفاروعرض نمی کردید . بازم میگم آی خانوما آی آقایون برین یه نگاه به خوده سایتش بندازین ببینین کجاش گفته که پوله شما رو بیمه میکنه

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوسته عزيز منم ايينارو از خودم نمیگام بله جايی ديدم که دارم عرض میکنم..من سايت هايه زيادی رو
در باره فعاليت ( VeriSign) مطالعه کردم و از همه کاملتر سايت خوده ( VeriSign)..خيلی ببخشيد البته ايين حرفو میزنم
ما ایرانيا تا يه چيزه جديديو میبينيم نميخواهيم درست روش فک بکنيم همش نگاهمون به
نيمه خاليه بخاطر همينه که پيشرفتمون کمه...دوسته عزيز بيشتره دوستايه من عضوه نتورک
کو ئست هستن ولی من تو ايين نتورک فعاليت نمیکنم...طلا هييم که گرفتنو ديدم...من به شما
قول میدم کسايی که طلا به دستشون نرسيده فقط و فقط به خاطره يه چيزی و اونم ايين هست
که شخصی که ايينارو به ايين سيستم معرفی کرده کلاه بردار بوده يا اطلاعاته غلط به سايت دادن
و من ديگه هيچگونه حرفی در رابطه با ايين مسئله نمیزنم ولی اميد ورم که يکم عاقلانه تر به ايينجور
شبکها نگاه بکنيد...و ايين قدر نگاهتون منفی گرا نباشه..حالا يه سؤال از شما دارم..شما تو چه ( Network) فعاليت میکنيد..
بعيد میدونم با ايين همه منفيگرايی عضوه نتورکی باشيد..

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از benyaminj :
دوسته عزيز منم ايينارو از خودم نمیگام بله جايی ديدم که دارم عرض میکنم..من سايت هايه زيادی رو
در باره فعاليت ( VeriSign) مطالعه کردم و از همه کاملتر سايت خوده ( VeriSign)..خيلی ببخشيد البته ايين حرفو میزنم
ما ایرانيا تا يه چيزه جديديو میبينيم نميخواهيم درست روش فک بکنيم همش نگاهمون به
نيمه خاليه بخاطر همينه که پيشرفتمون کمه...دوسته عزيز بيشتره دوستايه من عضوه نتورک
کو ئست هستن ولی من تو ايين نتورک فعاليت نمیکنم...طلا هييم که گرفتنو ديدم...من به شما
قول میدم کسايی که طلا به دستشون نرسيده فقط و فقط به خاطره يه چيزی و اونم ايين هست
که شخصی که ايينارو به ايين سيستم معرفی کرده کلاه بردار بوده يا اطلاعاته غلط به سايت دادن
و من ديگه هيچگونه حرفی در رابطه با ايين مسئله نمیزنم ولی اميد ورم که يکم عاقلانه تر به ايينجور
شبکها نگاه بکنيد...و ايين قدر نگاهتون منفی گرا نباشه..حالا يه سؤال از شما دارم..شما تو چه ( Network) فعاليت میکنيد..
بعيد میدونم با ايين همه منفيگرايی عضوه نتورکی باشيد..

بنيامين جان شايدم بجاي منفي گرايي بشه گفت واقع گرايي . من 6 سال پيش عضو پنتاگونا شدم كه تا من عضو شدم آسمون تپيد و به دستور مقام معظم جلشو گرفتن(از اون موقع هنوز دارم قسط اون پوليو كه قرض كرده بودمو مي دم :D ) بعد از اين ماجرا ديگه هيچ كاريو بدون تحقيق و با وسوسه ديگران انجام نمي دم در مورده اين باصطلاح نتورك ماركتينگ يا همون بازاريابي شبكه اي ( بخونيد بازي شبكه اي :lol: ) با اينكه مي دونم خيليها تويه اين كار دست دارند و با اين حرف باهام بد ميشند ولي با صراحت ميگم جز كلاهبرداري چيزي نيست البته منظورم از كلاهبرداري اين نيست كه پول مردمو ميخورند بلكه با دادن وعده هاي دروغين كلاه سر مردم ميزارن . ميان فقط اون 10 درصدي كه پول دار شدن رو ميگن نميان بگن كه 90 درصد ضرر كردن و در حقيقت اونا فدا شدن تا اون 10 درصد پولدار بشن :mad:

بالا