• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حرفه ایها لطفآ کمک کنند

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بعد از نصب Windows وقتی میخواهیم فایلهای .ra , .ram ,.rm را اجرا کنیم باید یک player مثل JetAudio را نصب

کنیم یا برای فایلهای .avi به DivX احتیاج داریم. من قبلآ وقتی این برنامه ها را نصب میکردم بدون اینکه

کار خاصی انجام بدم (مثلآ تغییر registry یا نصب برنامه خاص) بعد از نصب ان برنمه ها( مثل JetAudio)

option اجرای ان فایلها به Windows Media Player اضافه میشد و دیگه احتیاج به خود برنامه ( مثل JetAudio)

نبود و Windows Media Player هوشمندانه فایلهای .ra , .ram ,.rm را هم اجرا میکرد. الان چند وقته هر کاری

میکنم بعد از نصب این قابلیت وجود ندارد. نه بعد از نصب DivXو نه بعد از نصب JetAudio و هر برنامه دیگر

هیچ تغییری در Windows Media Player ایجاد نمیشود. اگه میدونید لطفآ راهنمایی بفرمایید.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی عجیبه! یعنی هیچکی هیچی نمیدونه!!

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
البته اینیکه شما گفتی من تا حالا ندیدم
البته codec divx را وقتی نصب کنی فیلمهایی که به صورت divx انکود شده اند را ویندوز مدیا پلیر می خونه ولی فایلهای realoneفکر نکنم به این صورت باشه که شما می گویی!!!

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از persian-earning :
البته اینیکه شما گفتی من تا حالا ندیدم
البته codec divx را وقتی نصب کنی فیلمهایی که به صورت divx انکود شده اند را ویندوز مدیا پلیر می خونه ولی فایلهای realoneفکر نکنم به این صورت باشه که شما می گویی!!!

سلام

منظور منم همان فایلهای divx و بقیه فایلهایی هست که وقتی مثلآ codec divx را نصب کنیم

Windows Media Player انها را بخواند.قبلآ میخواند ولی حالا نمیخواند!!!

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

منظور منم همان فایلهای divx و بقیه فایلهایی هست که وقتی مثلآ codec divx را نصب کنیم

Windows Media Player انها را بخواند.قبلآ میخواند ولی حالا نمیخواند!!!

خوب مطمئنی نصبش کردی؟
در ضمن اگه realplayer رو اینستال کنی فایل های rm رو با jetaudio هم میتونی اجرا کنی

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Opera 8.0 :
خوب مطمئنی نصبش کردی؟
در ضمن اگه realplayer رو اینستال کنی فایل های rm رو با jetaudio هم میتونی اجرا کنی

سلام

اولآ برنامه JetAudio که من دارم فایلهای ra , .ram ,.rm را اجرا میکند و نیازی به نصب realplayer ندارد.

در مورد دقت و درستی نصب هم اطمینان دارم.چون چندین بار این کار رو انجام دادم.

باید یک برنامه یا سرویس کددهی مخصوصی باشه که این قابلیت رو به Windows Media Player اضافه کنه.

چند تا از دوستان دیگه این قابلیت روی سیستم دارند ولی خودشان هم نمیدانند چطوری درست شده!!!

تا حالا چندین update و سرویس و برنامه های جانبی وکمکی را اضافه کردم نتیجه نگرفتم.

لطفآ دوستان برنامه نویس یا اشنا به سرویسهای Microsoft کمک کنند .

متشکرم.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خودتان امتحان کنید ببنید این قابلیت را دارید یا نه.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Opera 8.0 :
چيو امتحان كنيم؟

Windows Media Player رو. یک player مثل JetAudio و یا DivX نصب کنید ببینید ان قابلیتها که گفتم

(خواندن فایلهای دیگر مثل.ra , .ram ,.rm ویا avi) بهWindows Media Player اضافه میشود .

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بابا اينا رو كه قبلا گفتن ديگه
نه
همچين چيزي امكان نداره
چون اينا دشمن خوني همديگه هستن
مايكروسافت بميره تن به اين كار نميده

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
ببين سئوالت رو درست نفهميدم .

ايا سئوالت اينه :فايلهاي مورد نظرت رو كه روشون كه كليلك ميكني با مديا پلير باز نميشه؟
يا اينكه حتي اگه بصورت دستي از منوي file و open اين فايلها رو باز ميكني نشون نميده ؟
اگه فقط مورد اول باشه حل كردنش راحت shift رو نگه دار و روي فايل مورد نظر كليك كن گزينه open With رو بزن media player رو انتخاب كن و گزينه always used selected program .... رو هم كليك كن .

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Opera 8.0 :
بابا اينا رو كه قبلا گفتن ديگه
نه
همچين چيزي امكان نداره
چون اينا دشمن خوني همديگه هستن
مايكروسافت بميره تن به اين كار نميده

سلام

چی رو قبلآ گفتآ؟ من متوجه نمیشم.

اما اگر منظور شما این قابلیت هست صد در صد امکان دارد چون همین الان خیلی هارو کامپیوتر دارند.

شاید من سوال بد پرسیدم.پست پایین یه توضیح دیگه دادم لطفآ نگاه کنید.

متشکرم

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeedsmk :
ببين سئوالت رو درست نفهميدم .

ايا سئوالت اينه :فايلهاي مورد نظرت رو كه روشون كه كليلك ميكني با مديا پلير باز نميشه؟
يا اينكه حتي اگه بصورت دستي از منوي file و open اين فايلها رو باز ميكني نشون نميده ؟
اگه فقط مورد اول باشه حل كردنش راحت shift رو نگه دار و روي فايل مورد نظر كليك كن گزينه open With رو بزن media player رو انتخاب كن و گزينه always used selected program .... رو هم كليك كن .

سلام

مثل اینکه بد پرسیدم و خیلی از دوستان درست متوجه نشدند سوال اینه که :

یه سری از فایها با پسوند خاص را Windows Media Player نمیتواند اجرا کند.وبرای اجرای انها باید از برنامه های

دیگر که توانایی اجرای ان پسوندها را دارند کمک گرفت.مثلآ اگر فایلی از روی DVD گرفتیم با پسوند avi باید برنامه

DivX یا برنامه دیگری که توانایی اجرای انرا داشته باشد نصب کنیم.اگر ما یکبار برنامه ای را نصب و install کنیم

سرویسی وجود دارد (که احتمال خیلی زیاد برای خود مایکروسافت است) که این قابلیت را میدهد (یعنی بعد از

نصب ان سرویس یا فایل یا پک یا update یا هرچه که نامش هست) یه کدی به Windows Media Player اضافه

میشود که به Windows Media Player قابلیتی میدهد که فایل هایی را که با پسوند دیگری هستند نیز اجر کند.

البته شما باید حتمآ ان برنامه یا برنامه ها را نصب کنید( برای فایل های با پسوند خاص) وبعد Windows Media Player

این توانایی را خواهد داشت.یعنی بعد از نصب DivX شما با خود Windows Media Player میتوانید فایلهای avi را

اجرا کنید ونیازی به برنامه DivX ندارید. حالا ان کدام codec یا برنامه یا update است که این توانایی را به

Windows Media Player میدهد.بازم تکرار میکنم که این قابلیت قبلآ روی سیستم خودم بوده الان هم

روی سیستم چند تا از دوستان هست ولی انها هم نمیدانند چطوری میشه این قابلیت رو داد!!!!!!

باید یک codec یا پک مخصوص داشته باشد .

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
ماتریکس جان دقیقا می دونم چی میگی!!!
میشه دقیقا ورژن او codec divx ای را که نصب می کنی بگی تا بتونم راحت تر کمکت کنم.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماتریکس جان دقیقا می دونم چی میگی!!!
میشه دقیقا ورژن او codec divx ای را که نصب می کنی بگی تا بتونم راحت تر کمکت کنم.

جانت بی بلا

از اینکه میدونی خیلی خوشحالم چون حداقل یه نفر پیدا شد که متوجه مشکل ما بشه.

ولی خیلی عجیبه چون بیرون از اینجا همه از جریان باخبرند فقط ان codec یا update را نمیدانند ولی اینجا ظاهرآ

فقط یه نفر میدونه!!!

راجب به سوالی هم که پرسیدی منو به شک انداختی که ایا واقعآ متوجه جریان شدی؟

ببین اولآ من با برنامه های مختلف و ورژن های مختلف وجدید امتحان کردم . در ثانی منظور من یک codec خاص برای

Windows Media Player است(نه برای divx ) که بعد از ان Windows Media Player بطور هوشمندانه هر برنامه

جدیدی که ما نصب کنیم از قابلیت های ان برنامه برای خودش استفاده میکند.

فرض کنید ما یک برنامه بنام الف داریم که فایلهای با پسوند ب را اجرا میکند.بعد از اینکه یکبار این برنامه(الف)

را نصب کنیم دیگه برای اجرای فایلهای که با پسوند ب هستند نیاز به برنامه الف نداریم و میتوانیم از

Windows Media Player استفاده کنیم چون به Windows Media Player نیز این قابلیت اضافه شده.

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
من فکر کنم شما خودت منظور خودتون نفهمیدی!!!
اشکالی نداره من واضح تر توضیح می دم:
من منظورم از divx codec یک برنامه جانبی است که روی کامپیوتر نصب می شود و در زمینه ویندوز شما کار می کنه و هیچ ربطی هم به divx player یا چیز دیگری ندارد.
حال اگر شما فایل های avi divx را با برنامه مدیا پلیر باز کنی این codec به صورت خودکار وارد عمل شده و این فایل تصویری را برای مدیا پلیر قابل اجرا می کند.
منظور من از ورژن ، ورژن این codec بوده . نمی دونم شما چی متوجه شدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
يعني الان كه برناكمه رو دبل كليك ميكني يه برنامه ديگه باز ميشه يا اينكه با ويندوز مديا باز ميشه و مديا نميتونه اون رو پخش كنه
اگه با ويندوز مديا پلير باز نميشه اگه فايل رو دراگ كني توي مديا پلير ايا بازم باز نميشه؟
يه برنامه بود يه نام هيرو سافن اكس پي كه يادمه چندتا فرمت رو به ويندوز مديا پلير اضافه ميكرد ايا اين رو هم نصب كردي ؟

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
يه سري هم به اين كد صفحه بزن اين codec قابليت پخش ra فايل رو به مديا پلير كلاسيك ميده
http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm
اينم يه سري Codec براي windows media player 10 داره
http://www.updatexp.com/codec-for-windows-media-player-10.html
و همچنين اين يه سري از codec هاي windows media player 9 كه توسط شركت microsft توليد شده
http://www.soft32.com/download_2592.html

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر کنم شما خودت منظور خودتون نفهمیدی!!!
اشکالی نداره من واضح تر توضیح می دم:
من منظورم از divx codec یک برنامه جانبی است که روی کامپیوتر نصب می شود و در زمینه ویندوز شما کار می کنه و هیچ ربطی هم به divx player یا چیز دیگری ندارد.
حال اگر شما فایل های avi divx را با برنامه مدیا پلیر باز کنی این codec به صورت خودکار وارد عمل شده و این فایل تصویری را برای مدیا پلیر قابل اجرا می کند.
منظور من از ورژن ، ورژن این codec بوده . نمی دونم شما چی متوجه شدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام

دیدی خودت متوجه نیستی رییس جان!!!

کاملآ متوجه فرمایش شما وفرق بین divx codec و divx player هستم.اصلآ یکبار دیگه خدمت شما عرض میکنم:

من یه codec برای Windows Media Player میخوام که هر برنامه ای ( اصلآ شما divx player و JetAudio رو

فراموش کنید) هر برنامه دیگری هم که بود با هر پسوند قابل اجرا برای ان برنامه ( باز هم شما avi وra , .ram ,.rm

فراموش کنید) با هر پسوند دیگری هم که بود بعد از یکبار نصب ان برنامه قابلیت اجرای پسوندهای جدید به

Windows Media Player اضافه شود. الان خود شما یه برنامه میسازی با قابلیت اجرای یک نوع فایل جدید که تا حالا

در هیچ جایی وجود نداشته. (بفرض با پسوند persian. ) بعد از نصب برنامه شما روی سیستم قابیلت اجرای

فایلهای persian. به Windows Media Player اضافه میشود.

این قابلیت رو چندین بار جاهای مختلف دیدم ولی برنامه انرا نمیدانم.

در هر حال متشکرم بخاطر لطف شما نسبت به کمک برای حل این مساله.

موفق باشید.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeedsmk :
يه سري هم به اين كد صفحه بزن اين codec قابليت پخش ra فايل رو به مديا پلير كلاسيك ميده
http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm
اينم يه سري Codec براي windows media player 10 داره
http://www.updatexp.com/codec-for-windows-media-player-10.html
و همچنين اين يه سري از codec هاي windows media player 9 كه توسط شركت microsft توليد شده
http://www.soft32.com/download_2592.html

سلام

بابت لینک های خوبی که دادی ممنون.البته هنوز برای سوال خودم تو اینها چیزی پیدا نکردم

ولی لینکهای جالبی بودند. متشکرم، ممنون:)

بالا