• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حرفه ای ها بیان کمک!!!!!!!!!

bartar4you

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

پسورد ورود به پنل وردپرس رو فراموش کردم

بازیابی رمز هم ارور میده :

یعنی ایمیلی رو نمی فرسته و :

ایمیل نمیتواند فرستاده شود.
دلیل ممکن: میزبان شما ممکن است قابلیت mail() را از کار انداخته باشد.

به سرور گفتم تابع میل رو بررسی کنند،

اعلام کردن که مشکل از اون تابع نیست!!

راه های مختلفی رو برای گرفتن رمز رفتم، phpmyadmin هم رفتم و رمز جدید گذاشتم اما هیچکدوم کار نمی کنه

Last edited:

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
ایمیلت رو چک کن ببین همون بار اول که سایتو زدی پسورد رو برات فرستاده یا نه
اگه نه از روش زیر استفاده کن
از Cpanel وارد PhpMyAdmin بشید .
database ای که متعلق به wordpress هست رو انتخاب کنید .

table ای به نام wp_users مشخصات کاربران ، از جمله ادمین رو در خود نگه داری میکند .
این table رو ویرایش کنید ( با انتخاب این تیبل و انتخاب دکمه ی شبیه به مداد در بالای آن )

valueمتعلق به فیلد user_pass مربوط به پسورد کاربر مورد نظر شماست . در این فیلد میبایست پسورد رو به صورت MD5 hash وارد کنید
برای مثال اگر value این فیلد رو برابر 6112375102777a999a958c5b58ae454f قرار بدید ، پسورد شما، کلمه ی online24 خواهد بود که میتونید با این پسورد به ادمین وارد شوید.

bartar4you

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایمیلت رو چک کن ببین همون بار اول که سایتو زدی پسورد رو برات فرستاده یا نه
اگه نه از روش زیر استفاده کن
از Cpanel وارد PhpMyAdmin بشید .
database ای که متعلق به wordpress هست رو انتخاب کنید .

table ای به نام wp_users مشخصات کاربران ، از جمله ادمین رو در خود نگه داری میکند .
این table رو ویرایش کنید ( با انتخاب این تیبل و انتخاب دکمه ی شبیه به مداد در بالای آن )

valueمتعلق به فیلد user_pass مربوط به پسورد کاربر مورد نظر شماست . در این فیلد میبایست پسورد رو به صورت MD5 hash وارد کنید
برای مثال اگر value این فیلد رو برابر 6112375102777a999a958c5b58ae454f قرار بدید ، پسورد شما، کلمه ی online24 خواهد بود که میتونید با این پسورد به ادمین وارد شوید.

از راه phpmyadmin قبلا تست کردم،

اما جواب نداد متاسفانه

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
فرض بگبریم پسورد وبلاگ وردپرسمون‌و گم کردیم و ایمیلمونم هک شده حالا چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، البته خودم می‌دونم همچین آدمی بهتره بمیره اما همیشه مردن بهترین راه نیست. به همین منظور و پیشگیری از رو به موت شدن آنی از اینجا فایل Emergency.zipو دانلودکنید(اگه فایل دانلود نمیشه اصلآ نگران نشین کار کار استکبار جهانیه به IP ایران داره گیر میده از یه سایت تغییر IP یا همون فولطر شکن استفاده کنین)و بعد از آنزیپ کردن فایل اون‌و روی ریشه‌ی سایتتون آپلود کنید( همون جایی که فایل wp-config مشغول خودنماییه) البته اگه پسورد کنترل پنل سایتتونم گم کردین بهتره ادامه‌ی مطلب‌و نخونین و هرچه سریعتر به یک پزشک با فوق تخصص آلزایمر مراجعه کنین. خب حالا توی مرورگرتون(انشاءالله که فایرفاکسه!) http://www.yourdomain.com/emergency.php تایپ کنین و دکمه‌ی Go را بچلونین! خب حالا یک صفحه‌ی خوشگل براتون باز می‌شه که فقط کافیه پسورد جدیدتون یا User name تازتون‌و توی قسمت مربوط بنویسین و الخلاص. وقتی که خوب مطمئن شدین پسوردتو‌ن‌و فراموش نمی‌کنین فایلی که آپلود کردین‌و پاکش کنین چون در اینصورت عمه‌ی منم می‌تونه پسوردتون‌و تغییر بده.
البته این روش فقط به درد آلزایمریها نمی‌خوره اگه به هر دلیلی موقع نصب وردپرس یا قسمت فراموش کردن پسورد ایمیل پسورد به دلیل اشکال توی آپلود فایلای وردپرس یا مشکلات در سرویس دهنده‌ی ایمیل، به دستمون نرسه از این روش استفاده می‌کنیم.
ضمنآ این یه اسکریپته و پلاگین نیست!

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
اون بالایی هم امتحان کن خودم امتحانش نکردم از رو نت اینو پیدا کردم شاید کمکی کرد

bartar4you

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرض بگبریم پسورد وبلاگ وردپرسمون‌و گم کردیم و ایمیلمونم هک شده حالا چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، البته خودم می‌دونم همچین آدمی بهتره بمیره اما همیشه مردن بهترین راه نیست. به همین منظور و پیشگیری از رو به موت شدن آنی از اینجا فایل Emergency.zipو دانلودکنید(اگه فایل دانلود نمیشه اصلآ نگران نشین کار کار استکبار جهانیه به IP ایران داره گیر میده از یه سایت تغییر IP یا همون فولطر شکن استفاده کنین)و بعد از آنزیپ کردن فایل اون‌و روی ریشه‌ی سایتتون آپلود کنید( همون جایی که فایل wp-config مشغول خودنماییه) البته اگه پسورد کنترل پنل سایتتونم گم کردین بهتره ادامه‌ی مطلب‌و نخونین و هرچه سریعتر به یک پزشک با فوق تخصص آلزایمر مراجعه کنین. خب حالا توی مرورگرتون(انشاءالله که فایرفاکسه!) http://www.yourdomain.com/emergency.php تایپ کنین و دکمه‌ی Go را بچلونین! خب حالا یک صفحه‌ی خوشگل براتون باز می‌شه که فقط کافیه پسورد جدیدتون یا User name تازتون‌و توی قسمت مربوط بنویسین و الخلاص. وقتی که خوب مطمئن شدین پسوردتو‌ن‌و فراموش نمی‌کنین فایلی که آپلود کردین‌و پاکش کنین چون در اینصورت عمه‌ی منم می‌تونه پسوردتون‌و تغییر بده.
البته این روش فقط به درد آلزایمریها نمی‌خوره اگه به هر دلیلی موقع نصب وردپرس یا قسمت فراموش کردن پسورد ایمیل پسورد به دلیل اشکال توی آپلود فایلای وردپرس یا مشکلات در سرویس دهنده‌ی ایمیل، به دستمون نرسه از این روش استفاده می‌کنیم.
ضمنآ این یه اسکریپته و پلاگین نیست!

این فایل رو که آپلود کنیم، یه emergency.php داره ،

وقتی آدرس خودمون رو فرضا اینجور میذاریم

http://www.yourdomain.com/emergency.php

محتویات فایل رو نشون میده!

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
گفتم که تو نت پیداش کردم به نظر من بهترین راه حل همون قبلیه که خودم گفتم و گفتید نشده برای این هم احتمالا بعد از نام سایت باید wp-admin هم بهش بدی

بالا