yosefmoterassed
Registered User
دوستان سلام
این سیستم رو به تازگی انداختم و بی نهایت هم راضیم
پخش 5350
ساب 308
باند 6974
یه جفت کامپ کوچیک هم مادرزاد رو ماشین بود وقتی خریدمش که اصن نمیدونم چی هست چون بازش نکردم اما صدای خوب و استریویی بهم میده
آمپ باند ها م آمریکاییه (جک هامر) کلا هیچ مشکلی ندارم باهاش
آمپ ساب هم بوستر 1800 هست که اساسی ساب رو تکون میده بطوری که اگه از رو آمپ بیس رو بوست کنم فک کنم یه اتفاق ناگواری برا ماشین بیفته
دوستان صدایی که با تنظیم فعلی که پدرم دراومد تا دستم اومد چجوری انجام بدم محشره و مشکلی ندارم اما دلیلی که ازتون کمک میخوام اینه :
احساس می کنم به خازن هم نیاز دارم چون به آمپ ساب فشار میاد.داغ میکنه وقتی میرم مثلا شمال و 4 ساعت پیاپی داره ساب رو میکوبه. آیا این طبیعیه؟ چون واسه دوستم که جی بی ال هم داره و 306 رو تکون میده داغ می کنه اما نه اینطوری
دلیل خرید توییتر هم اینه که هم نمی خوام به باندام فشار بیاد هم صدام کامل تر شه
ضمناً یه راهنمایی هم کنید لطفا که جای توییتر کجا نصب بشه بهتره؟ ستون جلو، وسط یا کنار باند ها؟
قیمت هم بدید که بدونم چقدر باید هزینه کنم تا صدام کامل شه؟
ممنون از همه دوستان خردمند این بخش از پرشین تولز
این سیستم رو به تازگی انداختم و بی نهایت هم راضیم
پخش 5350
ساب 308
باند 6974
یه جفت کامپ کوچیک هم مادرزاد رو ماشین بود وقتی خریدمش که اصن نمیدونم چی هست چون بازش نکردم اما صدای خوب و استریویی بهم میده
آمپ باند ها م آمریکاییه (جک هامر) کلا هیچ مشکلی ندارم باهاش
آمپ ساب هم بوستر 1800 هست که اساسی ساب رو تکون میده بطوری که اگه از رو آمپ بیس رو بوست کنم فک کنم یه اتفاق ناگواری برا ماشین بیفته
دوستان صدایی که با تنظیم فعلی که پدرم دراومد تا دستم اومد چجوری انجام بدم محشره و مشکلی ندارم اما دلیلی که ازتون کمک میخوام اینه :
احساس می کنم به خازن هم نیاز دارم چون به آمپ ساب فشار میاد.داغ میکنه وقتی میرم مثلا شمال و 4 ساعت پیاپی داره ساب رو میکوبه. آیا این طبیعیه؟ چون واسه دوستم که جی بی ال هم داره و 306 رو تکون میده داغ می کنه اما نه اینطوری
دلیل خرید توییتر هم اینه که هم نمی خوام به باندام فشار بیاد هم صدام کامل تر شه
ضمناً یه راهنمایی هم کنید لطفا که جای توییتر کجا نصب بشه بهتره؟ ستون جلو، وسط یا کنار باند ها؟
قیمت هم بدید که بدونم چقدر باید هزینه کنم تا صدام کامل شه؟
ممنون از همه دوستان خردمند این بخش از پرشین تولز