• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب ارزی بانک های کشور

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
تجربه : یکی از دوستان داشت اون زمون که دلار توی افزایش بود رفت اندوختشو بگیره که بره بازار ازاد بفروشه ، وقتی رفت بانگ گفتن نمیتونیم بدیم بخشنامه شده به ریال بدیم اون هم با نرخ دولتی !

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
من پاییز چند تا شعبه ارزی مراجعه کردم ، هیچ کدومشون یهم تعهدی نسبت به بازگشت پول به ارز تحویل داده شده ندادند.

charsooq

Registered User
لایک‌ها
63
خیابان ولیعصر- بالاتر از توانیر- پلاک 2361
اینجا گفته حساب ارزی خارج از کشور باز میکنه که به ویزا کارت و مستر کارت وصله

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
این بزرگترین اشتباهی بود که بانکها کردن و اعتماد مشتری ها رو از دست دادن, دیگه کسی جرات نمی کنه ارز داخل بانک بگذارد چون معلوم نیست بانک پس میده یا نه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من یک بار همون زمان گرونی دلار یه حساب سپرده ارزی توی یانک پارسیان باز کردم اون هم فقط با 200 دلار و بهم گفتن حداقل موجودیت باید 1000 تا بشه تا سود بهش بخوره..بعد که شنیدیم مردم هجوم بردن دلار هاشون رو از بانک ها بکشن بیرون منم رفتم همون چندرغاز رو در بیارم بهم گفتن فعلا دلار موجود نیست برو خبرت میکنیم..بعد چند روز زنگ زدن گفتن بیا بگیر رفتم و 200 دلار گرفتم ولی صحبت از معادل ریالی و این چیزا نبود حالا شاید چون موجودی من ناچیز بوده بهم به دلار پس دادن نمیدونم

بالا