اچ آی وی مثبت
Registered User
سلام دوستان من میخوام توی باکسهای خارجی شروع به کار کنم باید چه نوع حسابی داشته باشم تا بتونم پولم رو برداشت کنم و اینکه آیا باکسهای خارجی هستن که به ریال هم پرداخت کنن لطفا کامل راهنماییم کنین
سلام دوستان من میخوام توی باکسهای خارجی شروع به کار کنم باید چه نوع حسابی داشته باشم تا بتونم پولم رو برداشت کنم و اینکه آیا باکسهای خارجی هستن که به ریال هم پرداخت کنن لطفا کامل راهنماییم کنین
50 یا 60 هزار تومن؟
پیزا - پیپال و...... بستگی داره چی رو ساپورت کنن !
منم خعلی وخته میخام کار کنم ولی به خاطر حساب نداشتن بیخیال شدم ! حساب پیزا میگن خدودا 50-60 برات آب میخوره !
بستگی داره از کی بخری50 یا 60 هزار تومن؟
بستگی داره از کی بخری
نیازی به حساب نیست.
اگه نیاز به اطلاعات بیشتر دارید پیام خصوصی بدید که راهنمایی کنم.
بله حساب وریفای شده پیزا با دوسال سابقه دارم ولی فروشی نیستشما دارین همچین حسابی؟
فکر کنم روش ایشون اینطوری باشه که پول رو مستقیم به حساب یه صراف برداشت کنید و ازش ریال بگیریدبله ممنون میشم چون میخوام کار توی باکسهای خارجی رو شروع کنم
فکر کنم روش ایشون اینطوری باشه که پول رو مستقیم به حساب یه صراف برداشت کنید و ازش ریال بگیرید
بله اون هم درصد های تپلکه اونا هم درصدی برمیدارن درسته؟
بله اون هم درصد های تپل![]()
بله خیلی بهتره،از موقعی که آلرت پی تبدیل شده به پیزا،درصد سختگیریشون هم اومده پایین و بخاطر تغییر آی پی و...زیاد گیر نمیدن ولی حتما باید با آی پی غیر ایرانی فعالیت کنید.پس یه بار درست کردن حساب بهتره
بله خیلی بهتره،از موقعی که آلرت پی تبدیل شده به پیزا،درصد سختگیریشون هم اومده پایین و بخاطر تغییر آی پی و...زیاد گیر نمیدن ولی حتما باید با آی پی غیر ایرانی فعالیت کنید.
فکر کنم روش ایشون اینطوری باشه که پول رو مستقیم به حساب یه صراف برداشت کنید و ازش ریال بگیرید
روشتو.ن دیقیا چطوره دوست عزیز؟بله.همینطوره.ولی من هیچ درصدی به این افراد نمیدم.پی پال رو سه هزار تومن میدم و پیزا هم 2700