• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب بانکی برای گرفتن پول از باکس های خارجی

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان من میخوام توی باکسهای خارجی شروع به کار کنم باید چه نوع حسابی داشته باشم تا بتونم پولم رو برداشت کنم و اینکه آیا باکسهای خارجی هستن که به ریال هم پرداخت کنن لطفا کامل راهنماییم کنین

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان من میخوام توی باکسهای خارجی شروع به کار کنم باید چه نوع حسابی داشته باشم تا بتونم پولم رو برداشت کنم و اینکه آیا باکسهای خارجی هستن که به ریال هم پرداخت کنن لطفا کامل راهنماییم کنین

تقریبا همه سایت ها به پیزا و پیپال پرداخت دارن ولی باید برای فعال کردنش هزینه ای بپردازی که فکر کنم 40 هزار تومن باشه

بعضی بانک های دیگه هم هستن که رایگان ولی تعدادی از سایت های این ها رو پشتیبانی نمیکنن

پرفک مانی اگوپی و ...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

پیزا - پیپال و...... بستگی داره چی رو ساپورت کنن !
منم خعلی وخته میخام کار کنم ولی به خاطر حساب نداشتن بیخیال شدم ! حساب پیزا میگن خدودا 50-60 برات آب میخوره !

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

پیزا - پیپال و...... بستگی داره چی رو ساپورت کنن !
منم خعلی وخته میخام کار کنم ولی به خاطر حساب نداشتن بیخیال شدم ! حساب پیزا میگن خدودا 50-60 برات آب میخوره !
50 یا 60 هزار تومن؟

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
نیازی به حساب نیست.
اگه نیاز به اطلاعات بیشتر دارید پیام خصوصی بدید که راهنمایی کنم.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
پس یه بار درست کردن حساب بهتره
بله خیلی بهتره،از موقعی که آلرت پی تبدیل شده به پیزا،درصد سختگیریشون هم اومده پایین و بخاطر تغییر آی پی و...زیاد گیر نمیدن ولی حتما باید با آی پی غیر ایرانی فعالیت کنید.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
بله خیلی بهتره،از موقعی که آلرت پی تبدیل شده به پیزا،درصد سختگیریشون هم اومده پایین و بخاطر تغییر آی پی و...زیاد گیر نمیدن ولی حتما باید با آی پی غیر ایرانی فعالیت کنید.

ممنون دوست عزیز

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
فکر کنم روش ایشون اینطوری باشه که پول رو مستقیم به حساب یه صراف برداشت کنید و ازش ریال بگیرید

بله.همینطوره.ولی من هیچ درصدی به این افراد نمیدم.پی پال رو سه هزار تومن میدم و پیزا هم 2700

بالا