دوستان برای باز کردن حساب سپهر چه چیز هایی لازمه؟
محدودیت سنی هم داره؟
اگه میشه در باره هر دوش یه اطلاعاتی بدید.بستگی داره چه نوع حسابیش بخواین جاری یا پس انداز
اگه میشه در باره هر دوش یه اطلاعاتی بدید.
من 15 سالگی حساب سپهر باز کردم الان نزدیک به 4 ساله بدون مشکل دارم باهاش کار میکنم
تایید میشه.
فقط اینکه اگه الان به بانک صادرات مراجعه کنی میگن باید کارت قدیمی را عوض کنی و کارت جدید بگیری.
راستی از دوستانی که اطلاعاتی در باره نحوه ریختن پول از طریق اینترنت با استفاده از سپهر را دارند،خواهشمندم یه توضیح تو همین تاپیک بدند.البته با اجازه صاحب خونه
سلام باید از طریق سایت بانک صادرات درخواست دستگاه رمزیاب کنید که قیمتش حدودا 20000بود تا چند وقت قبل البته شماره مشتری هم باید داشته باشید بعد از سفارش به بانک مربوطه میاد و میتونید برید و اونو تحویل بگیرید
فکر کنم شد ده هزار تومن به یه مناسبتی!
در کل من با سامان کار میکنم. خیلی هم تمیز داره کار میکنه. ازشم راضیم شدید!
از نظر من بانک سامان - پارسیان رو دست ندارن! حالا دوستان خود دانند. البته من سپهرم دارم و ازش استفاده میکنم.
خب مزیتش شعبه هاش و ... هست دیگه.
تائید میشه !بهترین حالتش به نظرم اینه که یه خصوصی داشته باش یه دولتی !!!!!!!!!! یه سپهر و یه سامان!!!!!!!! یا یه سیبا و یه پارسیان و یا حالت های دیگه!!!!!!!
از نظر من
بهترین بین دولتی ها :سپهر
بهترین بین خصوصی ها : سامان
تائید میشه !
اما ملتم شنیدم چیز دندون گیریه اما من باهاش حال نمیکنم
اره روی اینترنت هست بدون دستگاه رمز یاب من از چند نفر شنیدم که خیلی تعریف میکنن:wacko:
ملت؟ ملتم فکر کنم روی اینترنت باشه مثل سیبا و سپهر و سامان و پارسیان و ...! درسته؟
مزیتش همینه
اره روی اینترنت هست بدون دستگاه رمز یاب من از چند نفر شنیدم که خیلی تعریف میکنن
جام ملتم که همه میگن عالیه !
به درد کسایی می خوره که خیلی پرداخت و دریافت دارن!