• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حضور بازیگران جوان و مطرح هالیوود در بازسازی «فرشتگان چارلی»

Seymari1369

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2016
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
17
سن
34
حضور بازیگران جوان و مطرح هالیوود در بازسازی «فرشتگان چارلی»

این روزها که بازسازی اکشن کمدی «فرشتگان چارلی» مرحله پیش تولید خود را در استودیوی سونی پشت سر می‌گذارد، احتمال دارد با حضور برخی از بازیگران جوان و مطرح هالیوود مقابل دوربین برود؛ برخی از این بازیگران مطرح جهانی عبارتند از ستاره مجموعه فیلم‌های فانتزی «گرگ و میش» یعنی کریستن استوارت و همچنین ستاره برنده اسکار درام «12 سال بردگی» یعنی لوپیتا نیونگ او. همچنین بازیگر باسابقه و کارگردان فیلم دوم «پیچ پرفکت»، الیزابت بنکس برای کارگردانی نسخه جدید این اکشن کمدی قرارداد بسته است.

به گزارش «ورایتی»، استوارت 27 ساله و نیونگ او 34 ساله از گزینه‌های اصلی تهیه‌کنندگان سونی برای ایفای نقش در این پروژه هستند (که البته هنوز به مرحله قرارداد رسمی نرسیده اند).

اکشن کمدی «فرشتگان چارلی» اولین بار در قالب یک سریال تلویزیونی از سپتامبر 1976 روی آنتن رفت و بعد از نمایش پنج فصل در ژوئن 1981 پایان یافت. سپس نسخه سینمایی این سریال پرطرفدار با بازی کامرون دیاز، درو بریمور و لوسی لیو در نقش «فرشتگان» در سال 2000 در سینماها اکران شد که فروش جهانی فیلم در گیشه سینماهای دنیا از مرز 264 میلیون دلار عبور کرد.

کریستن استوارت به زودی فیلم «زیر آب» محصول استودیوی فاکس را آماده اکران دارد که روایتگر ماجرای گروهی از پژوهشگران دریایی است که در اعماق آب‌ها گرفتار حادثه‌ای غیرمنتظره می‌شوند.
 
بالا