• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حفاظت از برنامه asp در مقابل استفاده غير مجاز

Avesta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر يك نفر يك مثلا Content Management System با asp نوشته باشه و بخواهد بفروشد چطوري مي تونه مانع بشه كه يك نفر كه خريده عين فايل ها رو به يك نفر ديگه براي استفاده نده. چيزي كه به ذهن خودم رسيد اينه كه يك جوري يك اطلاعاتي رو برنامه بايد از سايت خود برنامه نويس بخونه كه برنامه بتونه كار كنه ولي مشكل اينه كه هر شرطي هم بذاره استفاده كننده برنامه مي تونه برنامه رو اديت كنه و اون شرط رو از توش برداره. كسي نظري داره؟

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه با ASP نوشته شده می تونی از Microsoft script encoder استفاده کنی خیلی عالیه
این یه نمونه از کد محافظت شده هستش :
کد:
*@%23@&@%23@&d7r6PcYm8VfnWmEVO~e%27~!*~P@%23@&idiYWTo^nAKD[+M%2Fcbp@%23@&i78@%23@&diWGW`
هیچ کس دیگه ازش سر در نمی آره

البته من خودم تونستم الگوریتم کد کردنش رو گیر بیارم (دو سال کار کردم روش) , به زودی یه برنامه هم می نویسم کد بتونه کدش رو باز کنه

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
عزيزم لازم نبوده دو سال روش کار کنی! هزاران هزار برنامه هستن که در کسری از ثانيه، کد ASP رو Encode و Decode ميکنن.

اوستا جان اين راه، روش مناسبی نيست.
برای اين نوع برنامه ها راهی وجود نداره.
ولی اگر برنامه ات ميخواد روی يک سيستم نصب بشه ميتونی کدت رو درون DLL قرار بدی و بعد DLL رو Register کنی و باهاش کار کنی.

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز دل برادر خودم می دونم که هزاران برنامه نویس در کسری از ثانیه .... خوب اون ها هم دو سال روی برنامه ها شون کار کرده اند دیگه ... فکر کردی یه شبه این کاره شدن ؟ هر هر هر

بالا