• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حقوق طراح وب

hamidspeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی که html- css - php - javascript و جوملا و وردپرس و فوتوشاپ بلد باشه حقوقش چه قدر میشه؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
"بلد باشه" خیلی کلی هستش دوست عزیز ...
برای تهران ( حدودی )
اگر در حد کار راه انداختن آشنا هستید بین 1 تا 1.5
اگر یکی دو تا رو نیمه حرفه ای هستید با بقیه فقط آشنایی دارید بین 2 تا 3
اگر یکی دو تا رو کاملا حرفه ای و استاد هستید 4 به بالا

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
بستگی به مهارت داره شاید با مهارت شما نیازی به حقوق نباشه و با فری لنسری بتونید درآمد بالایی داشته باشید

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام
کسی که html- css - php - javascript و جوملا و وردپرس و فوتوشاپ بلد باشه حقوقش چه قدر میشه؟
دوست من کاملا به این بستگی داره که بتونی مشتری بگیری در واقع الان حتی بقالی سر کوچه هم یه کامپیوتر گذاشته جلوش و چون تونسته یک وردپرس رو نصب و چند تا افزونه رو فعال کنه اسمش رو گذاشته طراح سایت و قیمت هایی میده که واقعا خنده داره اما تاثیرش رو روی بازار می گذاره چون کاربر وقتی از اون می شنوه قالب رو براش میزنه 40 تومن پیش خودش میگه رنج قیمت همینه دیگه نهایت طرف خدای طراحی هم باشه قیمت میده 60 تومن ووقتی یه حرفه ای میگه قیمت مثلا 400 یا 500(یه رقم مثال گفتم) طرف شاخ در میاره اما نمی دونه اون فرد فقط بلده از نت براش قالب آماده پیدا کنه و نه بیشتر مشتری اینو نمی دونه

دست زیاده باید دیده بشی تو نت تا مشتری پیدا کنی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اگر بتونی با تم فارست یا فری لنسر کار کنی خیلی بهتره برات ولی باید به کارت وارد باشی

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اگه منظورت استخدام تو شرکت های طراحی هست که وضع بیشترشون خراب هست. من تو شهر خودمون با چند تاشون در ارتباط هستم میانگین هم 1 تومن میدن

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
کاش بیشتر در مورد سوالت توضیح میدادی
محصل هستی میخوای رشته انتخاب کنی؟
فارغ التحصیل هستی دنبال کاری؟
دانشجو هستی دنبال کار پاره وقتی؟

بالا