• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حقوق یه برنامه نویس asp

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
آقا سلام ...
دوستانی که از شرکت های خصوصی برنامه نویسی اطلاع دارند، یا اون جا کار میکنند، میخواستم بدونم قیمت توی شهر های مختلف برای یه برنامه نویس با یه سری مشخصات چقدر هست(بیمه و مزایا هم فرض کنیم داره) ...

مثلا شخصی که حدوده یکی دو سال سابقه کار داره(کلا برنامه نویسی، حالا مرتبط یا غیر مرتبط، مثلا به جای ای اس پی، طرف پی اچ پی بلده)، اس کیو ال و سی شارپ رو هم بلده، اچ تی ام ال و سی اس اس و جاوااسکریپت رو هم که بلده ... تکنولوژی هایی مثل mvc و نرمال سازی دیتابیس رو هم کم بیش بلده و تحلیل داده و اینها رو هم تقریبا میتونه انجام بده. دوره ی کارآموزیش رو هم توی شرکت مربوطه انجام داده.

در کل طرف میتونه یه فروشگاه اینترنتی به صورت کامل (یه چیزی کوچیکتر از دی جی کالا مثلا) ظرف 2 ماه از پایه بسازه ...

الان مزنه چنده؟ :D (کاری نداریم چقدر حقشه، میگیم کلا مزنه تو بازار شرکت های خصوصی الان چند؟!)
لطفا استان یا شهری رو که توش قیمت میدین رو هم بگین ...
ممنون

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
از نظر من برنامه نویسی هیچ ربطی به حفظ چهارتا خط کد نداره . طراح باید خلاق باشه . ولی در مجموع همه اینا به علاوه خلاقیت تو شیراز پایه هشتصد به بالا .
اون به بالا هم بستگی به خیلی چیزا داره مثل اخلاق :)
روحیه همکاری گروهی
مسئولیت پذیری و خیلی چیزای دیگه

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
جدی یعنی پایش حدوده 800 ؟!
ببین مثلا اگه یه شرکتی باشه که امتیاز بده به کارمنداش، بهترین کارمندش (مدیران فنی و برنامه نویسی) باشه 100، بعد این شخصی که میگم مثلا باشه 50 یعنی به نظر شما 800 باید بگیره ؟!
البته خیلی زیاد هم نیست، ولی اون حقوقی رو که میدن مد نظرم هست ؟

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
جدی یعنی پایش حدوده 800 ؟!
ببین مثلا اگه یه شرکتی باشه که امتیاز بده به کارمنداش، بهترین کارمندش (مدیران فنی و برنامه نویسی) باشه 100، بعد این شخصی که میگم مثلا باشه 50 یعنی به نظر شما 800 باید بگیره ؟!
البته خیلی زیاد هم نیست، ولی اون حقوقی رو که میدن مد نظرم هست ؟

آره دیگه الان که هشتصد چیزی نیست . خودتون هم میگید :)

به نظرم واسه شروع حقوق منصفانه ای هست . ولی هستند کسایی که با دویست سیصد هم کار میکنند ولی به نظرم ارزش کار این فرد اگر هم خلاقیت هم داشته همینقدره .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آره دیگه الان که هشتصد چیزی نیست . خودتون هم میگید :)

به نظرم واسه شروع حقوق منصفانه ای هست . ولی هستند کسایی که با دویست سیصد هم کار میکنند ولی به نظرم ارزش کار این فرد اگر هم خلاقیت هم داشته همینقدره .

چرا اینقد کم؟ :confused:

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
من تا جایی که میدونم تو بعضی شرکتا از این خبرا نیستا! برنامه نویس با 1 سال سابقه در حدوده 350 تومن(با بیمه و مزایا).
البته بعضی شرکت ها هم هستند که پول خوب میدن انصافا و خوب البته کار خوب هم میخواند.
ولی نمیدونم، برای خودم کار کنم یا برم تو یه شرکتی جایی ؟!
آقا شما خودت تو شرکتی کار میکنی ؟!

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
تهران شرکت های خصوصی از 800 تا 2 تومن می دن
این 50 از 100 که شما گفتی 1 تومن میگیره
اگه بخوای واسه خودت کار کنی خوبه ولی پروژه از کجا میگیری؟
تهرانی؟

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
تهران شرکت های خصوصی از 800 تا 2 تومن می دن
این 50 از 100 که شما گفتی 1 تومن میگیره
اگه بخوای واسه خودت کار کنی خوبه ولی پروژه از کجا میگیری؟
تهرانی؟

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

800 تا 2 برا تهران به نظر منطقی میاد ...
برای خودم هم بلاخره راه های تبلیغی هست، ولی خوب دردسر حرف زدن با مشتری و این جور چیز ها + حقوق نامشخص، معایبشه ...
نه داداش، من اصفهانم، فعلا هم به خاطر وضعیت دانشگام و بعدش سربازیم حال و حوصله تهران اومدن رو ندارم.
الان تویه شرکت مشغول کارم، که سره حقوق 92هنوز به توافق نرسیدیم! میخواستم ببینم این مدیر ما(و بعضی شرکت های دیگه تو اصفهان) دارن این قیمت میدن، یا واقعا همین قیمته. به خاطر یه سری مسائل هم نمیتونم قیمت رو اینجا بگم!

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
تهران
من شخصا 700 می گیرم با بیمه.البته من کم میگیرم و شرکت کوچیک و بدون بازار کار و کسادی هست.3 سال هم سابقه دارم.
اما جاهایی هست که وزارت کاری میدن.که بدرد کسانی می خوره که سابقه ندارن و ناچارا باید تن به حقوق کم بدن.
همین الان برای خود من جایی هست که بیشتر بده تا 1200 هم بود که من بخاطر اینکه می خواستم مدت قراردادم کم باشه اومدم اینجا.
تازه این حقوق برای تخصص زیر:
asp.net - csharp - sql - design - html ,css , jquery
حقوق کسانی که جاوا jsp کار می کنند و oracle و سایر موارد مثل mvc,wpf,cms, و... بیشتره اگه سابقه داشته باشن و کار بلد باشن.
اما بعضی ها با سابقه هم هستن اما تن به حقوق پایین می دن.
در کل بستگی به بازار کار و رونق اون شرکت و سرمایه اش و آدم بودنش و ... داره.چیز ثابتی نمیشه تعیین کرد.

naryhd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا سلام ...
دوستانی که از شرکت های خصوصی برنامه نویسی اطلاع دارند، یا اون جا کار میکنند، میخواستم بدونم قیمت توی شهر های مختلف برای یه برنامه نویس با یه سری مشخصات چقدر هست(بیمه و مزایا هم فرض کنیم داره) ...

مثلا شخصی که حدوده یکی دو سال سابقه کار داره(کلا برنامه نویسی، حالا مرتبط یا غیر مرتبط، مثلا به جای ای اس پی، طرف پی اچ پی بلده)، اس کیو ال و سی شارپ رو هم بلده، اچ تی ام ال و سی اس اس و جاوااسکریپت رو هم که بلده ... تکنولوژی هایی مثل mvc و نرمال سازی دیتابیس رو هم کم بیش بلده و تحلیل داده و اینها رو هم تقریبا میتونه انجام بده. دوره ی کارآموزیش رو هم توی شرکت مربوطه انجام داده.

در کل طرف میتونه یه فروشگاه اینترنتی به صورت کامل (یه چیزی کوچیکتر از دی جی کالا مثلا) ظرف 2 ماه از پایه بسازه ...

الان مزنه چنده؟ :D (کاری نداریم چقدر حقشه، میگیم کلا مزنه تو بازار شرکت های خصوصی الان چند؟!)
لطفا استان یا شهری رو که توش قیمت میدین رو هم بگین ...
ممنون
داداش طرف ما که بیلگیتس هم باشی :دی سال اول مبنای حقوق یعنی 400 تومن + بیمه + درصد از پروژه می دن از سال دوم نسبت به کیفیت کارت ممکنه تا 2 تومن + بیمه و درصد بالا از پروژه برسه تو تهران ولی این مبلغ میره بالای 3 یا 4 تومن

nima6699

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر هم هم تو تهران 700 تا 800 مناسبه . البته باز بستگی به شرکت و کار طرف داره

بالا