موارد مربوط به کونگفو توا در این مکان بیان کنید
نظر دیگر دوستان چیست؟درود
عقیده ی بنده این هست که عنوان تاپیک باید " توآ " باشه و کلمه کونگ فو حذف بشه. با احترام، تصور می کنم این رشته مستقل از هنرهای رزمی چینی یا همان کونگ فوست. البته تصمیم گیری با خود دوستان ....
بنده هم با نظر استاد آبتین موافقم.نظر دیگر دوستان چیست؟
حتی اگه "توآ"ی خالی بگذارید باز هم خوبهخوب میگذاریم هنر رزمی توا
خوبه؟
شما موافقید.؟
تحول در ینجا سرنوشت ساز خواهد بود. پس شا موافقید؟؟
تشکر می کنم استاد عزیز.حتی اگه "توآ"ی خالی بگذارید باز هم خوبه
خواهش میکنم استاد. در حسن نیت شما شکی وجود نداره. همونطور که خودتون هم اطلاع دارید بنده هم با پیشوند کونگ فو برای توآ مخالفم.تشکر می کنم استاد عزیز.
حقیقتا قصد بنده، پایین آوردن رشته رزمی توآ نیست. صرفا جلوگیری از سوتفاهم در شناخت درست این رشته است. مساله ای که برای خود بنده هم وجود داشت.
انشاالله در تاپیک حاضر رویکردهای زیر رو دنبال میکنیم:
1- مشخص کردن حد و مرز توآ با سایر رشته ها و هنرهای رزمی
2- نگاهی دوباره به تاریخچه پدیداری و بستر ابداع توآ
3- دوری از تعصب بیجا و بیان نقاط ضعف و قوت این هنر رزمی
4- و مهم تر از همه بررسی های فنی در مواردی که کمتر از توآ شنیده شده و کم کم داره محو میشه.
هر چند نزدیک به یک ساله دغدغه های جدیدی در مورد ادامه فعالیت های رزمی در آیکیدو، کیوکوشین و جودو دارم و بیشتر اوقات تمرین و فضای ذهنم رو این سه مورد اشغال کردند ولی همیشه هنر توآ رو بعنوان یه پل برای ورود به دنیای بزرگ هنرهای رزمی و همینطور رشته خوبی که متاسفانه رفته رفته توسط افراد بلندپایه خودش رو به زوال گذاشته؛ تحسین میکنم و برام قابل احترام و ارزشمنده. امیدوارم تاپیک حاضر باعث بوجود آمدن تصویری درست، حقیقی، کافی و بدور از غلو و اغراق در مورد توآ بشه.
با تقدیم احترام
با سلام
دوستان و اساتید تاپیک کونگفو توا به : حقیفت توا تغییر کرد
امیدوارم موفق باشید
ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه
ممنونم از لطف شما استاد بزرگوار. بنده نوازی میکنید. واقعا همینطوره، امیدوارم گرفتاری های روزمره و اطلاعات اندک بنده باعث مزاحمت اساتید نشه.بسیار عالی مسلم عزیز.
به عهده گرفتن مسئولیت یک تاپیک تخصصی با اهداف خاص جدا کار آسانی نیست. اونهم توی این وانفسای زندگی روزمره. اما شخصا به شما اعتقاد کامل دارم و امیدوارم در دراز مدت فرصتی برای فعالیت در این تاپیک و کلا بخش رزمی پیدا کنید.
ارادتمند
ریشه های هنر توآ- بخش اول: کونگفوکاراته ی لیونگ فو/ سیستم دفاع شخصی آتادو
لیونگ فو کیست؟ معبد لیونگ فو کجاست؟ آیا سبکی به نام کونگفوکاراته وجود دارد؟ ماهیت این سبک چیست؟
اینها سوالاتی است که اگر کسی اندک مطالعه ای در مورد توآ داشته باشد، حتما به آنها برخورد کرده است. با اعتماد کامل میتوانم بگویم در طی 10 سال تمرین و مطالعه ی سبک توآ تا کنون هیچ یک از اساتید را ندیده ام که از ماهیت این سوالات خبر داشته باشند و متاسفانه هرگز سوالات فنی این چنین، به مذاق اساتید چندان خوش نیامده است و این دلیل مشخصی دارد: ندانستن! و چه خوب که اگر نمیدانیم، در پی آموزش و تحقیق برآییم. بخش هنرهای رزمی انجمن پرشین تولز اولین مکانیست که در مورد این سوالات پاسخ هایی منتشر می کند.
"لیونگ فو" در چین متولد شده و ابتدا هنرهای رزمی تانگ لانگ شمالی و هانگ گار را در این کشور آموخت. در تصویر زیر به استقرارهای پا در هانگ گار توجه کنید:
مشاهده پیوست 539398
در نوجوانی و هنگامیکه مالزی مورد تعرض ژاپن قرار گرفته بود، به این کشور مسافرت کرده و از یک افسر ژاپنی جوجیتسو می آموزد. بعدها لیونگ فو به کشتی و جودو می پردازد و در مسابقات زیادی شرکت می کند. حاصل این مسابقات، ملقب شدن لیونگ فو به "مبارز بی شکست" است.
مشاهده پیوست 539393
لیونگ فو به اوکیناوا سفر می کند و بعد از آموختن کاراته اوکیناوایی به مالزی برمی گردد. در مالزی توسط فردی به نام "دی سوم سی" با سیلات آشنا می شود. بعدها در مالزی تجربیات خود در هنرهای رزمی را در قالب سیستمی به نام آتادو- کونگفو کاراته ی لیونگ فو ارائه می کند.
در ادامه تصاویری از کتاب ایشون رو می بینید:
مشاهده پیوست 539388 مشاهده پیوست 539392
این همان مکانیست که بین توآکاران به معبد لیونگ فو مشهور شده و در واقع همان مکانیست که یارومه میرزایی در سفر مالزی در آنجا آموزش می دیده است. بی شک استقرارهای سبک توآ بیشترین تاثیر را از استقرارهای هانگ گار گرفته است، که در ابتدا تصویری از آن را قرار دادم.
آتادو در واقع لقب لیونگ فو بوده و معنی لغوی آن "ببر سفید" است. لیونگ فو بعدها به انگلستان مسافرت کرده و سیستم آتادو را به افرادی آموزش میدهد.
مشاهده پیوست 539389 مشاهده پیوست 539386
سیستم آتادو بعدها توسط یکی از همین افراد گسترش می یابد و بیشتر روی فنون دفاع شخصی تمرکز می کند.
مشاهده پیوست 539390 مشاهده پیوست 539401
ابراهیم میرزایی بعدها در ابداع سبک رزمی توآ، فرم اول را "آناتوآ" و فرم دوم را "آتادو" نامگذاری می کند. مطلبی که قریب به اتفاق اساتید توآ، از آن بی اطلاع بوده و در توجیه دلیل این نامگذاری، به آنا و آتای زبان ترکی به معنی مادر و پدر متوسل میشوند، حال آنکه یارومه میرزایی در واقع در پی این نامگذاری ادای دین به استاد خود لیونگ فو(آتادو) کرده است. این یکی از دلایلی است که همیشه عرض میکنم اکثر اساتید سبک توآ از ماهیت و واقعیت برخی عناصر سبک توآ و آموزش های میرزایی بی اطلاع هستند. در تصویر زیر شمای کلی فرم دوم آتادو نمایش داده شده است که برخی حرکات آن بلاواسطه از سیستم آتادو وارد شده است.
مشاهده پیوست 539400
ارائه این مطلب با ذکر منبع بلامانع است.
ممنونم از شما استاد بزرگوار، لطف کردید واقعا. خوشحالم اگه مفید واقع شده باشه. هرچند باز هم باید عرض کنم، در حضور اساتیدی چون شما صحبت کردن و نوشتن خیلی سخت و مشکل و شاید دور از ادب باشه. در هر صورت معذرت میخام و ممنونم ازتون.درود
این بهترین مطلبی بود که تا امروز درباره ی ریشه های توآ خوانده یا شنیده بودم و توضیحات شما برام تازگی داشت. خیلی از شما ممنونم.
درباره شباهت استفرار های توآ و هانگ گار با شما موافقم ...
اگه این کار رو بکنید لطف بزرگی در حق بنده انجام میدید. ممنون از شماسلام دوستان.
جناب مسلم عزیز اول از همه تشکر میکنم که به عمق و ریشه این رشته توجه میکنین و در موردش اطلاع رسانی میکنین.
اقا مسلم من تعدادی مقاله سخنرانی فیلم (از تمرین های قبل از انقلاب) و تعدادی عکس از تمرین های مختلف و مواردی که خیلی کم یاب هستن رو تو pc خودم دارم.اگه مایل بودین و اشکالی از نظرتون نداره اونارو اپلود کنم و بهتون پیغام خصوصی کنم تا شما اونایی که صلاح میدونین رو توی این تاپیک قرار بدین.حجم کل فایل ها 55 مگ هست.
اگه مایل هستید اطلاع بدید تا شروع کنم اپلود رو.
اگه این کار رو بکنید لطف بزرگی در حق بنده انجام میدید. ممنون از شما