• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حل مشکل آپلود عکس وردپرس

heibat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خودم این مشکل رو دارم یعنی نمی تونم عکس آپلود کنم من تا 2 روز پیش هیچ مشکلی با این قضیه نداشتم اما حالا دارم و کارهای زیادی برای این کار کردم
تعدادی از کارایی که انجام دادم رو میگم چون بعضی ها امتحان کردن و جواب گرفتن

1. ویرایش .htaccess

اولین کار این بود که تو تعدادی سایت اینو زده بودن که کدهای زیر رو به فایل .htaccess اضافه کنید مشکلتون حل میشه و تو کامنت ها همه گفته بودند مشکلمون حل شدش (اما ماله من حل نشد)

PHP:
<IfModule mod_security.c> SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule>

2. آپدیت مرورگر
من 4 تا مرورگر نصب کردم که با همش تست کردم نشد و یه جا خوندم یه دلیل برای این مشکل آپدیت نبودن مرورگر هست
موزیلا رو آپدیت کردم اما بازم نشد

3. آپدیت فلش پلیر
آخرین ورژن وردپرس گویا آپلودرش با فلش کار می کنه برای همین اینو هم آپدیت کردم اما بازم نشد (تمامی مراحل سیستم رو ریستارت هم کردم)

4. غیرفعال کردن پلاگین ها
همه رو غیرفعال کردم اما بازم نشد

5. دان گرید به ورژن 3.4.2

فقط این کار رو انجام ندادم که چند جا این کار رو انجام دادن اما بعد از چند روز و چند آپلود باز به مشکل بر خوردن برای همین من هم این کار رو نکردم البته روش این کار رو هم نمی دونستم (اگه کسی کاملش رو بلده به منم بگه)

6. اطلاع دادن به مدیر سرور

اطلاع دادم اما فعلا جواب ندادن

7. کلاً بی خیال وردپرس بشیم

من که کاملا حالم گرفته شدش
آحه این همه دردسر کشیدم از صبح که بیدار شدم تا الان که ساعت 4 صبحه بیدارم که یه راهی پیدا کنم

یه نگاهییییییییی به دورو و برتون بندازییییییییییییییییییییید (خنده بازار ;) )

blog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
من خودم این مشکل رو دارم یعنی نمی تونم عکس آپلود کنم من تا 2 روز پیش هیچ مشکلی با این قضیه نداشتم اما حالا دارم و کارهای زیادی برای این کار کردم
تعدادی از کارایی که انجام دادم رو میگم چون بعضی ها امتحان کردن و جواب گرفتن

1. ویرایش .htaccess

اولین کار این بود که تو تعدادی سایت اینو زده بودن که کدهای زیر رو به فایل .htaccess اضافه کنید مشکلتون حل میشه و تو کامنت ها همه گفته بودند مشکلمون حل شدش (اما ماله من حل نشد)

PHP:
<IfModule mod_security.c> SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule>

2. آپدیت مرورگر
من 4 تا مرورگر نصب کردم که با همش تست کردم نشد و یه جا خوندم یه دلیل برای این مشکل آپدیت نبودن مرورگر هست
موزیلا رو آپدیت کردم اما بازم نشد

3. آپدیت فلش پلیر
آخرین ورژن وردپرس گویا آپلودرش با فلش کار می کنه برای همین اینو هم آپدیت کردم اما بازم نشد (تمامی مراحل سیستم رو ریستارت هم کردم)

4. غیرفعال کردن پلاگین ها
همه رو غیرفعال کردم اما بازم نشد

5. دان گرید به ورژن 3.4.2

فقط این کار رو انجام ندادم که چند جا این کار رو انجام دادن اما بعد از چند روز و چند آپلود باز به مشکل بر خوردن برای همین من هم این کار رو نکردم البته روش این کار رو هم نمی دونستم (اگه کسی کاملش رو بلده به منم بگه)

6. اطلاع دادن به مدیر سرور

اطلاع دادم اما فعلا جواب ندادن

7. کلاً بی خیال وردپرس بشیم

من که کاملا حالم گرفته شدش
آحه این همه دردسر کشیدم از صبح که بیدار شدم تا الان که ساعت 4 صبحه بیدارم که یه راهی پیدا کنم

یه نگاهییییییییی به دورو و برتون بندازییییییییییییییییییییید (خنده بازار ;) )

منم همین مشکلو داشتم
برای حل آن اول یک فولدر در هاستم ساختم و همه محتویات هاستو تو اون کپی کردم
بعد وردپرسمو پاک کردم
وردپرس 3.4.1 رو ریختم
فایلهای کانفیگ و wp-content رو جایگزین کردم و مشکلم حل شد

heibat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل های کانفیگ دقیقا منظورت کدوم فایل ها هستند؟
(اسم فایل رو هم بگو)

بالا