• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حل مشکل سر و ته(برعکس) فيلم برداري کردن!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kiler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به دوستان...... من با گوشي s2 موقع فيلم برداري گوشي رو برعکس کردم يعني کليد وسط گوشي از سمت راست خودم رفت سمت چپ.....
و فيلم الان موقع پخس سر و ته هستش ميخواستم کمکم کنين با نرم افزاري يا ترفندي فيلم رو درست کنم برام مهمه... خيلي خيلي ممنون

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
اگه از KMPlayer استفاده می کنید که احتمال زیاد همینطوری هستش، وقتی ویدیو داره پخش میشه راست کلیک کنید و برید به Video (Basic) -> Screen Rotation (CCW)l
(اگه منو رو اشتباه نگفته باشم توی این قسمت میتونید ویدیو رو بچرخونید!! :دی)

ali_kiler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه از KMPlayer استفاده می کنید که احتمال زیاد همینطوری هستش، وقتی ویدیو داره پخش میشه راست کلیک کنید و برید به Video (Basic) -> Screen Rotation (CCW)l
(اگه منو رو اشتباه نگفته باشم توی این قسمت میتونید ویدیو رو بچرخونید!! :دی)

سلام ممنون عزيز..... ولي وقتي ميزنم هيچ تغييري نميکنه..... راه ديگه اي هست .... برام خيلي مهمه ممنون

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
شاید به نظرتون زیاد ربطی نداشته باشه، اما حجم ویدیو (چند مگابایت؟) + مدت زمان ویدیو (برحسب دقیقه) + رزولوشن ویدیو (طولxعرض) + فرمت ویدیو (mp4 - 3gp , ...) رو ذکر کنید تا نرم افزار پیشنهاد داده بشه.

ضمناً عنوان کنید که قصد دارید این ویدیو فقط در کامپیوتر پخش بشه یا میخواهید در DVD PLAYER هم درست نمایش داده بشه؟

Last edited:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سلام ممنون عزيز..... ولي وقتي ميزنم هيچ تغييري نميکنه..... راه ديگه اي هست .... برام خيلي مهمه ممنون

من خیلی وقته KM رو گذاشتم کنار.الان هم روی سیستم نیست که دقیق بهتون بگم ولی تقریبا مطمئنم که چنین ویژگی رو داره.
من توی PotPlayer ویدیو رو 180 درجه چرخوندم که نتیجش اینه که میبینید.

dSd.png

fSd.jpg

پ.ن: این تغییر (چرخش ویدیو) فقط در حین پخش تاثیر داره یعنی اگه اینکار رو انجام بدید ویدیو برای همیشه درست نمیشه.اگه میخواید همیشگی باشه باید با نرم افزار ادیت ویدیو رو بچرخونید بعد Save کنید.
پ.ن: PotPlayer رو همون برنامه نویس KMPlayer درست کرده.لینک دانلود:

PEUGEOT

Registered User
لایک‌ها
1,145
من خیلی وقته KM رو گذاشتم کنار.الان هم روی سیستم نیست که دقیق بهتون بگم ولی تقریبا مطمئنم که چنین ویژگی رو داره.
من توی PotPlayer ویدیو رو 180 درجه چرخوندم که نتیجش اینه که میبینید.

dSd.png

fSd.jpg

پ.ن: این تغییر (چرخش ویدیو) فقط در حین پخش تاثیر داره یعنی اگه اینکار رو انجام بدید ویدیو برای همیشه درست نمیشه.اگه میخواید همیشگی باشه باید با نرم افزار ادیت ویدیو رو بچرخونید بعد Save کنید.
پ.ن: PotPlayer رو همون برنامه نویس KMPlayer درست کرده.لینک دانلود:
:wub::wub:

aminq10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با Adobe Dreamweaver میتونی دائمی این کار را بکنی ...

ali_kiler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون از همه دوستان بخاطر کمکشون...... ولي با هيچ پليري فيلم رو نميشد چرخش داد شايد بخاطر حجم فيلم که 1 گيگ بود و فول اچ دي بود.... ولي با نرم افزار Free Video Flip and Rotate
تونستم روتيتش کنم ممنون از تمام دوستان...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با Adobe Dreamweaver میتونی دائمی این کار را بکنی ...

مطمئن هستید؟ Dreamweaver نرم افزار طراحی صفحات وب است، شاید منظورتون Adobe Premiere است؟

• Like
Reactions: HoP

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
خوب تاپیک به نتیجه رسید و فکر نمیکنم این بحثی که الان دوستان دارن انجام میدن چندان جالب باشه :دی
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا