• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حل مشکل سفید شدن صفحه مدیریت و سایت وردپرس

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
با سلام خدمت دوستان و وبمسترهای گرامی
شاید برای شما پیش بیاد که صفحه ی مدیریت یا کلاً سایتتون با یک صفحه ی سفید مواجه بشید.
برای رفع این مشکل، مقاله ای نوشتم که به احتمال 99% بتونه مشکلتون رو حل کنه.
چون مشکل خودم و خیلی از سایتهای دیگه هم همینطوری حل شده.

سوال: برای چی این مشکل بوجود اومده؟
برای اینکه احتمالاً شما یک پلاگین یا یک قالبی که با وردپرش مشکل داره رو فعال کردید، به همین خاطر وردپرس هنگ میکنه و فقط یک صفحه سفید میاد.
البته این مورد از اشکالات وردپرس هست.

برای حل این مشکل چه کار باید کرد؟

1. به هاست سایتتون وارد بشید.
  2. بر روی پوشه ی plugin کلیک کرده و این پوشه را به plugin0 تغییر بدید و آخرین پلاگین که توی این پوشه نصب کرده اید رو حذف کنید.
  3. صفحه مدیریت را رفرش کنید، اگه درست شد که معلومه عیب از پلاگین بوده و باید برید و دوباره پوشه پلاگین رو به نام قبلی خودش برگردونید.اگه مشکل حل نشد به مورد بعدی مراجعه کنید.
  4. بر روی پوشه ی Themes کلیک کرده و این پوشه را به Themes0 تغییر بدید و آخرین پلاگین که توی این پوشه نصب کرده اید رو حذف کنید.
  5. صفحه مدیریت را رفرش کنید، اگه درست شد که معلومه عیب از قالب سایت بوده. در 99! حالات، این چنین مشکلی با موارد بالا حل شده. شما هم امتحان کنید.
  6. ......

برای مشاهده ی توضیحات بیشتر میتونید به لینک مقاله در فروم خودمونی دات نت مراجعه کنید

لینک مقاله: حل مشکل سفید شدن صفحه مدیریت و سایت وردپرس

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
nod32 نمیزاره سایت باز بشه ...
سایت توسط نود32 بلوکه شده، گزارش داده شده و ایشالا در آپدیت بعدی نود32، سایت آنبلاک میشه.
میتونید با این آموزش سایت رو باز کنید.
[FIX] Access Denied! Website Blocked by ESET NOD32 Antivirus due to Dangerous Content - Tweaking with Vishal

اموزش رو به پست اول اضافه کنید تا این تاپیک رو به تاپیک های اموزشی اضافه کنم
با تشکر از راهنماییتون، اضافه شد!

Ebi.Web.Master

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان با سفید شدن صفحه سایت چه کنم خود به خود از دیروز فضا پر شده دو گیگ ...

1.png.345178b0fcba1c66f6383fc9a71ba183.png

2.png.30fde7ff37f68cfed150651eebc585fe.png

57a72be91c52b_ScreenshotStudiocapture094.png.9271b3c195a895a0bd27ae27115879df.png

هستی رفیعی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من ی مشکل عجیب برخوردم روزی ۱۰ تا بیست دقیقه صفحه سایت سفید میشه با مدیر هاست تماس گرفتم میگن مشکل از ما نیست اینم آدرسشه http://ppasargad.ir تورو خدا یکی راهنماییم کنه

senator020

Registered User
لایک‌ها
29
اطلاعات بفرستید برایتان چک شود
سپاسگزار

هستی رفیعی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعات بفرستید برایتان چک شود
سپاسگزار
سلام دوست عزیز مرسی شما لطف دارید ولی بالاخره یافتم :) یکی از ماژولها باعث این موضوع شده همین که پاکش کردم برطرف شد مرسی مرسی

ali.heidari021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، وقت بخیر
این مشکل روی یکی از پوسته های من هم رخ میداد و مشکلش افزونه page number بود، احتمال میدم از افزونه هاتون باشه، از داخل هاست اسم پوشه رو عوض کنید و آخرین پلاگین رو دستی حذف کنید، انشاالله که درست بشه

بالا