سلام. مدل دقیق لپ تاپ؟با سلام.
من روی لپتاپم که lenovo هست بازی pes 16 رو نصب کرده ام ولی موقعه ی اجرای اون با مشکل موجود در عکس زیر روبه رو هستم.دوستان عزیز لطفا بفرمایید که مشکل از کجاست و چطور قابل حل شدن هست.ممنون
متاسفانه مدل لپتاپم رو نمی دونم.سلام. مدل دقیق لپ تاپ؟
معنی پیغام اینه که لپ تاپ شما حداقل سخت افزار لازم رو برای اجرای این بازی نداره و این ایراد رو داره از مقدار رم موجود در کارت گرافیک می گیره. بسته به مدل لپ تاپ اگر این رم Share شده باشه که بعید می دونم شاید بشه مقدار رم Share شده رو بیشتر کرد و شایدم یه کارت گرافیک مجزا داشته باشه که غیر فعال باشه.متاسفانه مدل لپتاپم رو نمی دونم.
ظاهرا قبلا یه برچسبی زیرش بوده.این لپتاپ رو نو نخریده ام.معنی پیغام اینه که لپ تاپ شما حداقل سخت افزار لازم رو برای اجرای این بازی نداره و این ایراد رو داره از مقدار رم موجود در کارت گرافیک می گیره. بسته به مدل لپ تاپ اگر این رم Share شده باشه که بعید می دونم شاید بشه مقدار رم Share شده رو بیشتر کرد و شایدم یه کارت گرافیک مجزا داشته باشه که غیر فعال باشه.
در هر صورت شما یه نگاهی به برچسب زیر لپ تاپ بندازید و ببینید مدلش اونجا نیست؟ چون تا مدل مشخص نباشه نمیشه نظر قطعی داد.
برنامه hwinfo رو از سایت www.hwinfo.com دانلود , نصب و اجرا کنید تا مشخصات دقیق لپ تاپ رو ببینید و بگید تا کمکتون کنم.ظاهرا قبلا یه برچسبی زیرش بوده.این لپتاپ رو نو نخریده ام.
رم این لپتاپ 8 هست که وقتی توی تنظیمات بازی pes می روم (یعنی Pes 2016 Setting ) که خودش یک آیکون مجزا داره و برای تنظیمات دسته و سایر قسمت ها هست ، VRAM رو می نویسه 0 و جلوی اون که share قرار داره رو می نویسه 1.8 GB
باشه.برنامه hwinfo رو از سایت www.hwinfo.com دانلود , نصب و اجرا کنید تا مشخصات دقیق لپ تاپ رو ببینید و بگید تا کمکتون کنم.