• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمامها و سرويسهاي بهداشتي ديجيتال و آنلاين

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
حمامها و سرويسهاي بهداشتي ديجيتال و آنلاين

200px-Wireless_toilet_control_panel_w__open_lid.jpg

توکيو، ژاپن
توکيو يک تابلو نقاشي از زندگي با فناوري بالا و بي ترديد درميان مهمترين شهرهايي است که از بالاترين فناوريهاي موجود بهره مي گيرند.
نکته اي که اشاره به آن مي تواند قابل توجه باشد سرويسهاي بهداشتي ديجيتال است که امروزه حتي آنلاين هم شده اند.

توالت‌های گویا با توانایی خوشامدگویی نیز در حال ساخت هستند(یک صفحه کنترل پیشرفته توالت با ۳۸ کلید)
هفت کارکرد متفاوت، از دیگر امکانات این توالت‌ها صندلی توالت گرم می‌باشد که دمای قابل تنظیم بین ۳۰ تا ۴۰ درجه داردحمام‌های سال ۲۰۲۱ از نور کافی، دمای آب مناسب با انتخاب افراد و همچنین قابلیت نمایش اخبار بر روی پرده‌های دوش الکترونیکی برخوردار خواهند بود.واشلت‌های جدید از صابون به همراه فواره آب برای بهتر تمیز کردن استفاده می‌کنندیکی دیگر از ویژگی‌های این توالت‌ها خشک کن‌هایی هستنند که از طریق جریان هوایی با دمای قابل تنظیم بین ۴۰ تا ۶۰ درجه سانتیگراد هر جزء بدن را خشک می‌کند

hamam-online.jpg

به گفته محققان، نسل آینده لوازم و اتصالات از دستشویی‌ها، لگن دستشویی و دوش‌ها گرفته تا کابینت‌ها و روشنایی در حال حاضر تولید شده‌اند. مجموعه سرویس بهداشتی استاندارد در آینده، بیشتر شبیه یک اثر یادگاری است. این حمام‌ها جدای از آرام‌بخش بودن، به فرد اجازه می‌دهند تا از طیف گسترده‌ای از فناوری‌ها که در سایر جنبه‌های زندگی در جریان هستند، استفاده کند.

در این میان، فناوری دیجیتالی با دیوارهای الکترونیکی و پرده‌های دوش نمایشگر تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی که با صدا فعال می‌شوند، نقش بزرگی در این محیط‌ها ایفا خواهند کرد.

از دیگر قابلیت‌های این حمام‌ها، برخورداری از توانایی انجام مکالمات تلفنی از زیر دوش و آینه متصل به اینترنت است.

کابینت‌های موجود در حمام نیز به یادآوری موعد قرص‌ها برای فرد پرداخته و همچنین می‌توانند در زمان پایان یافتن داروها، از طریق آنلاین یک نسخه جدید سفارش دهند.

همچنین این حمام‌ها به صرفه‌جویی در آب و انرژی کمک کرده و آب پسماند دوش را بازیافت می‌کنند. این درحالی است که اتصالات حمام نیز حرارت اضافی را به انرژی تبدیل می‌کنند. از جمله اولویت‌های سرویس‌های بهداشتی آینده همچنین می‌توان به قابلیت خود تمیزشوندگی آنها اشاره کرد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اگه زنانه رو بری !
دکمه برداشتن نوار رو اشتباهی بزنی ، فکر کنم ...

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
نوشته آنلاین ، فکر کردم قراره بدون پا شدن از پای سیستم کارمونو انجام بدیم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
نوشته آنلاین ، فکر کردم قراره بدون پا شدن از پای سیستم کارمونو انجام بدیم

نوشته آنلاین ولی ننوشته مجازی و غیر حضوری

آب گرم و ولرم و با کف صابون و ویبره و ماساژ ملایم و استشمام عطر خوب و خوش توی فضاوهوا
چه احساس مطبوع ودلنشینی برای بعضی ها داره :lol:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من خودم یه ایده ای به ذهنم رسیده بود که اگه خواستم واسه خودم خونه درست کنم، توی توالتش این ایده رو اجرا کنم
ایده این بود که یه چشم الکترونیکی کار بذارم (با دوربین فرق میکنه. همونه که واسه درهای اتوماتیکِ بانکها و پاساژها میذارن که حظور شما رو تشخیص میده و در رو باز میکنه) که وقتی میرم تو توالت بطور خودکار فنِ مکنده ی هوا و چراغ و اینا رو روشن کنه. فن هم نباید اون بالا باشه. باید دریچه های خروج هواش کفِ زمین تعبیه شده باشه تا بوهای نامطبوع نخواد در مسیر رسیدن به مکنده ی بالای دیوار به یوزر برخورد کنه. بو از همون کف زمین خارج بشه
بعد از خروج از توالت هم همون سیستم چشم الکترونیک، نور و تهویه رو خاموش کنه و سیفونو به کار بندازه.
درِ توالت هم اگه اتوماتیک باشه بیشتر خوشال میشم. مثل درِ آسانسور با یه دکمه باز و بسته بشه. باز همون سیستم چشم الکترونیکیه باعث میشه وقتی توالت اشغال هست، در از بیرون باز نشه.

خیلی حال میده به جان میتی

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
آقا این خارجکیا عجب چیزایی دارن آدم دلش میخواد بره تو توالتاشون چادر بزنه زندگی کنه.

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
این که شما میگی جنبش تو ایران نیست بسازی سریع میرن چشم الکترونیکو با لنز عوض میکنن بلوتوث آدم در میاد
در این که شکی نیست
نگفتم میخوام توالت هوشمند رو به تولید انبوه برسونم و بدم به بازار
گفتم ایده ی اینو دارم که اگه روزی خواستم واسه خودم خونه درست کنم و بودجه و تکنولوژیش در دسترسم باشه در خونه ی خودم این سیستمو پیاده کنم.
ضمناً به جای چشم الکترونیک میشه از سنسور حساس به نور در دو طرف در استفاده کرد که با عبور شخص، نور یک لحظه قطع میشه و سنسور عبور فرد رو تشخیص میده. یا حسگرهایی در کف که وقتی وزن آدم به زمین نیرو وارد میکنه حظورِ یوزر رو تشخیص بده. در این حالتها دیگه چشم الکترونیک در کار نیست که قابل تعویض با لنز باشه

بالا