• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمایت مالی از طرف کاربران ؟

Verne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام بر وبمسترهای عزیز

موضوع حمایت مالی کاربران که فکر میکنم تقریبا اصلا توی ایران جا نیفتاده در خیلی از
سایت های خارجی چه کوچک چه بزرگ وجود داره و خیلی موضوع عادی هست ،
اما فکر میکنم توی ایران خیلی متفاوت باشه.
شما تجربه ای از درخواست حمایت مالی از کاربران سایتتون دارید ؟
اگر بله ، آیا موفقیتی کسب کردید و اینکه کاربر ایرانی کمکی کرده ؟

البته نوع سایت و خدمات ارائه داده شده و... هم مهمه اما به هر حال
شناخت و نوع کاربر هم اهمیت داره.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
to iran in tarh javab nemide.
to iran baraye karhaye mesle komak va ensan dostane bara kasi ke moshkeoli dare anjam mishe na baraye siti

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
سایت کاربر ثابت و همیشگی داشته باشه , ممکنه یه سری پرداختی از طرف کاربر انجام بشه

اما کاربر عمومی معمولا اینکارو نمیکنه

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
نسبت به اعتباری که از سایت کم میشه صرف نمیکنه که Donate توی سایت بذارید مگه اینکه در قبالش یه سری امتیاز هم برای کاربرا قائل بشید.

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
سایت های زیادی بودن که دونیت گذاشتن و موفق هم شدن

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
من یه انجمن موسیقی سنتی دارم که امکان خارق العاده ای هم ارایه نمیکنه اما کاربران تا حالا 150 هزار تومن کمک کردن.

Last edited:

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
به فعالیت سایت بستگی داره ، مثلا خود من اگر قرار باشه حمایت کنم به یک سایت تخصصی کمک میکنم نه به یک سایت سرگرمی و ...
دلیل جا نیفتادن هم اینه که وبمسترها این کار رو انجام نمیدن اگر بیشتر وبمسترها همچین امکانی رو در سایتشون قرار میدادند الان بازدیدکنندها به این کار به دید گ..یی نگاه نمیکردند !! ( البته متاسفانه )

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
کار بیهوده ای هست درحال حاضر :) کاربرای ایران اصلا همچین چیزی توی مغزشان تعریف نشده و کمترین مبلغ هم برای حمایت پرداخت نمی کنند ...
ولی توصیه من به همه وب مسترها این هست که بخش حمایت را در سایتتان قرار بدهید اگر
1- خدمات یا محتوای رایگانی ارائه میکنید
2- درقبال خدمات و محتوا از روش های بنر و پاپ آپ و غیره کسب درامد نمیکنید (مثلا وبلاگ هایی که فعالیت تجاری ندارند)

چرا بخش حمایت بزارید ؟
حمایت گدایی نیست بلکه شما خیلی صادقانه مینویسی این سایت هزینه هاست داره هزینه نویسنده داره هزینه ؟؟؟ داره و شمایی که داری مجانی استفاده میکنی اگر مایل بودی میتوانی در حد توانت حمایت مالی کنی ... (این کار خیلی در خارج عادی هست خیلی از پروژه های شناخته شده مثل فایرفاکس یا ویکی پدیا این کار رو انجام میدن)

چه فایده ای داره وقتی کسی حمایت نمیکنه ؟
این فرهنگسازی هست و جا انداختن این فرهنگ در کاربر ایرانی ، وقتی در اکثر سایت ها این مسئله مطرح باشه کم کم کاربر ایران میفهمه که باید بابت استفاده از یک سایت که براش مفید بوده تشکر کنه و حمایتی انجام بده ...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
اگه اشتباه نکنم نایک بوک بود جریمه شد بیشتر از مبلغ جریمش کاربراش کک کردن!(یه ناشر شکایت کرده بود)
منم اون زمانی که تالار داشتم کاربرا حاضر شده بودن هزینه هاس هاست و سرور رو بدن اما خودم قبول نکردم تعطیل شد!

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سلام بر وبمسترهای عزیز

موضوع حمایت مالی کاربران که فکر میکنم تقریبا اصلا توی ایران جا نیفتاده در خیلی از
سایت های خارجی چه کوچک چه بزرگ وجود داره و خیلی موضوع عادی هست ،
اما فکر میکنم توی ایران خیلی متفاوت باشه.
شما تجربه ای از درخواست حمایت مالی از کاربران سایتتون دارید ؟
اگر بله ، آیا موفقیتی کسب کردید و اینکه کاربر ایرانی کمکی کرده ؟

البته نوع سایت و خدمات ارائه داده شده و... هم مهمه اما به هر حال
شناخت و نوع کاربر هم اهمیت داره.

منم توی سایت تازه تاسیسم که یه سایت آموزشیه اول از هر کاری بخش حمایت رو گذاشتم که کاربران میتونن مبلغ رو به دلخواه واردکنن و هرچقدر میخوان هدیه کنن
سایت آموزشی و کاملاً رایگانه که تو بخش حمایت از ما سعی کردم کامل توضیح بدم که برای ادامه فعالیت یه سیستم رایگان هزینه لازمه و کاربران میتونن اسپانسر سایت باشن
کاربرانی هم هستن که مطالب سایت رو دنبال میکنن با توجه به صفحه اف بی بالای 2 هزار نفر
اما متاسفانه تا حالا هیچ کمکی نشده و همانطور که برخی از دوستان گفتن تو ایران جا افتاده نیست و یه جورایی گد..... فرض میکنن
حتی بخش جامعه مجازی سایت هم تقریباً نسخه اولیش تکمیل شده اما به دلیل نیاز به سرور مجازی و هزینه سرور کمی هزینه های دیگه فعلا شروع به کار نمیکنه

خب سایتی که رایگانه مسلماً هزینه داره که به خاطر این که منبع درآمدی نداره بعد از مدتی یا سایت از بین میره یا بخش های وی ای پی اضافه میشه همون مطالب رایگان میشه پولی
الان هم درحال تهیه یه محتوای خیلی خاص برای سایت هستم موندم رایگان به کاربران ارائه اش بدم یا پولی برای نمونه های مشابه شاید مبالغ خیلی سنگینی هزینه کنند
آدرس سایت هم تو امضام هست میتونین یه نگاهی بهش بندازین و نظرتون رو در موردش بگین .

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دونیت هم آخه فلسفه ای دارد :دی

نمی شه تو یه سایت تجاری یا سایتی که هزار جور تبلیغات و پاپ آپ داخل گذاشته شده, انتظار دونیت داشت

همین ویکی پدیا اگر تبلیغات بگیره دیگه کسی دونیت نمی کنه بهش...

اصولا دونیت زمانی معنا پیدا می کند که شما یک چیزی رو به شکل مجانی و اوپن سورس در اختیار بقیه قرار بدید
فروم ها هم به طور کلی دانیت خورشان بالا هست, اگه کاربر ها راضی باشن از مدیریتش ;)

بالا