• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمله به یک بازیگر سینمای ایران در اکباتان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
علی‌رام نورایی بازیگر سینما در شهرک اکباتان مورد سوء قصد قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، علی‌رام نورایی بازیگر سینما عصر روز دوشنبه 28/12/91 ساعت 15.15 اطراف منزلش در شهرک اکباتان مورد سوء قصد قرار گرفت.

طی پیگیری خبرنگار سینمای فارس، علی‌رام نورایی با تایید این خبر به فارس گفت: روز دوشنبه 28/12/91 ساعت 15:15 اطراف منزلم در شهرک اکباتان مورد سوء قصد توسط یک خودروی لندکروز مدل وی‌ایکس قرار گرفتم.

نورایی از انگیزه این حادثه ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: من این ماجرا را از طریق مراجع قضایی پیگیری می‌کنم.

وی در ادامه از وضعیت جسمی‌اش خبر داد و افزود: به لطف خدا در این حادثه شکستگی نداشتم فقط کمی دچار کوفتگی شده‌ام.

این بازیگر سینما تصریح کرد: وقتی با مسئولین پزشکی قانونی صحبت می‌کردم می‌گفتند که این قضیه خیلی باب شده است و وقتی فردی تصادف می‌کند می‌گوید که دیه پرداخت می‌کنم و به راحتی از کنار این موضوع می‌گذرد.

علی‌رام نورایی با اشاره به فیلم ضبط شده از لحظه رخ دادن این حادثه بیان کرد: از لحظه رخ دادن این حادثه فیلمبرداری شده و فیلم آن موجود است که به امید خدا، بعد از طی شدن مراحل قضایی آن را در اختیار خواهم گذاشت.

وی افزود: چون در حال حاضر پیگیر موارد قضایی این ماجرا هستم نمی‌توانم به این موضوع اشاره کنم، ولی کلیت ماجرا این بود که یک خودرویی به سمت من که در حال پیاده روی بودم حمله کرد و با شدت به من برخورد کرد.

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
بنده خدا دوشمن زیاد داره . تو گوگل چرخیدم دیدم قبلا هم چند تا زن بهش حمله کرده بودن :دی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
مردم بی فرهنگ نفهم که نمی دونن بازیگری شغله و به خاطر نقشی که یک بازیگر بازی کرده بهش حمله می کنن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
فیلم ضد مردمی بازی میکنه باید هم منتظر این چیزا باشه

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
مردم بی فرهنگ نفهم که نمی دونن بازیگری شغله و به خاطر نقشی که یک بازیگر بازی کرده بهش حمله می کنن

هربازیگر با فیلمی که بازی میکنه خط مشیش رو مشخص میکنه ...

جالبه چه پارادوکسی خودتون مردمو نفهم خطاب میکنین بعد دم از فرهنگ میزنین...و صدالبته ملت انقدر سرخوش و دل خوش و خجسته نیستن بیفتن دنبال این بابا به قصد جونش...

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
هربازیگر با فیلمی که بازی میکنه خط مشیش رو مشخص میکنه ...

جالبه چه پارادوکسی خودتون مردمو نفهم خطاب میکنین بعد دم از فرهنگ میزنین...و صدالبته ملت انقدر سرخوش و دل خوش و خجسته نیستن بیفتن دنبال این بابا به قصد جونش...

بعضیا هستن ک سرخوش و دل خوش و خجسته هستن و اینکارارو میکنن! اونم به قصد جون کسی ...

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
تو فیلم قلاده های طلا بازی کرده .

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
نوش جونش :) ای کاش یکم بیشتر باهاش حساب کتاب می کردن گناه اخرتش رو کمتر می کرد .

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دقیقا عصر حجر و وحشیگری دمت گرم عزیزم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا