• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حواله تیبا2 هاچ بک در قم

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
فروش رفت از مدیران تقاضا میشه تاپیک رو ببندن. مرسی

حواله تیبا 2 ثبت نام شده در بهمن 92
تحویل در خرداد ماه 93 بوده که تأخیر داشته
مبلغ 12 میلیون واریزی
سود مشارکت 18 درصد
سود مشارکت انصراف 16 درصد
جریمه تأخیر 30 درصد
مابقی به صورت یکجا بعد از مشخص شدن قیمت نهایی و بعد از اومدن دعوتنامه باید پرداخت بشه
رنگ انتخابی هنگام تحویل هست. توی حواله نوشته سفید ولی از نمایندگی پرسیدم گفت اونو همینجوری زدیم رنگش رو وقتی دعوتنامه بیا می تونی انتخاب کنی
موعد ارسال دعوتنامه طبق قول نمایندگی نزدیکه
سایتهای فروش خودرو رو ببینید کسی زیر 15/5 واسه فروش نذاشته. تا 16 تومان هم دیده شده که فروش رفته.
قابلیت صلح دارد یعنی قابل انتقال به نام در نمایندگی همه روزه به غیر از روزهای تعطیل هست. یعنی سند دست اول به نام شما.
دوستانی که تمایل دارند این ماشین رو از نزدیک ببینن می تونن به نمایندگی سایپا آدابی روبروی بیمارستان شهید بهشتی مراجعه کنن که یک دستگاه جهت بازدید آورده و همین یکی از دلایل نزدیک بودن موعد تحویل هست. خداییش خیلی خوشکله
دوستان sms پاسخ داده نمیشه. قیمت نهایی هم هنوز معلوم نیست.
انتظارشو ما کشیدیم استفادش برای کسی که بخره
قیمت مد نظر ما هم 15 تومان هست.
مشتری پای معامله تخفیف جزیی داده میشه فقط دوستان هی نپرسن چقدر تخفیف میدی. عرض کردم یه کمی تخفیف میدم
شمارم برای مواقعی که اینجا نیستم.
09126517791
این ماشین برای افرادی که ساکن شهرهای دیگه هستند هم قابل فروشه فقط یکبار برای به نام زدن باید تشریف بیارن قم و یکبار هم موقع تحویل
یا علی

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    164.2 KB · نمایش ها: 199
  • 1200 (1).jpg
    1200 (1).jpg
    152.7 KB · نمایش ها: 158
  • 1200 (2).jpg
    1200 (2).jpg
    133.8 KB · نمایش ها: 194
  • 3.jpg
    3.jpg
    562.9 KB · نمایش ها: 194
  • 120 (1).jpg
    120 (1).jpg
    85.9 KB · نمایش ها: 64
Last edited:

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
به نظر من که هرکی خریداره مثل من باید صبر کنه چون حالا حالاها معلوم نیست چه قیمتی بزارن رو ماشین...
کار اینا معلوم نیست یدفه میبینین همینو 27 یا 28 میدن به مردم هرچند دیروز سوال میکردم گفتند حدودا قیمت این ماشین روی 255 میچرخه گفتم چرا گفتن سدان گرون تر از صندوق داره در حالی که همه جای دنیا صندوق دار گرون تر از سدانه...
من 206 فروختم منتظرم بیاد تو بازار بگیرم یدونه پول همون 206 رو هم گزاشتم بانک یک ساله داره ماهی 830 تومن میاد روش...!
عکس اولی هم با فتوشاب صندوق دار شده سدان...
نمایندگی 1720 اورده چندتاشو و بازدید عموم هم بازه 1 ساعت داشتم بالا پایینش میکردم بد ماشینی نیست

rfadayi

Registered User
لایک‌ها
83
به نظر من که هرکی خریداره مثل من باید صبر کنه چون حالا حالاها معلوم نیست چه قیمتی بزارن رو ماشین...
کار اینا معلوم نیست یدفه میبینین همینو 27 یا 28 میدن به مردم هرچند دیروز سوال میکردم گفتند حدودا قیمت این ماشین روی 255 میچرخه گفتم چرا گفتن سدان گرون تر از صندوق داره در حالی که همه جای دنیا صندوق دار گرون تر از سدانه...
من 206 فروختم منتظرم بیاد تو بازار بگیرم یدونه پول همون 206 رو هم گزاشتم بانک یک ساله داره ماهی 830 تومن میاد روش...!
نمایندگی 1720 اورده چندتاشو و بازدید عموم هم بازه 1 ساعت داشتم بالا پایینش میکردم بد ماشینی نیست
جسارتا سدان همون صندوقداره!!

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
بله تمام این حرفایی که زدید درسته ولی قیمتی که الان داره مطمئناً با موقعی که بیاد فرق داره. اگر بیاد بیشتر از این حرفا می ارزه. که خیلی هم اومدنش دور نیست
به هر حال ممنون بابت توضیحاتتون

بالا