• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خالی شدن باطری گوشی اندرویدی در حالت استندبای و در کمتر از 10 ساعت

toccolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تاکنون این اولین گوشی اندرویدی من بوده

روش های کاستن از مصرف باطری در گوشی های اندرویدی چیست ؟

این گوشی اینطور نبود که در عرض یک روز و در حال استندبای باطریش تمام شود تازگی ها اینطور شده.

علت چیست ؟

seyediali3

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز رامش را عوض کردی؟ باطری را یه کالیبره بکن

Sent from my A850

toccolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه رامش را عوض نکردم هیچ کاری با گوشی نکردم فقط نرم افزار زیاد نصب کردم از گوگل پلی . گوشی را تنظیم می کنم که به شبکه وصل نشود همون دو تا فلش اما باز خودش بعد چند دقیقه میبینم که روشن شده ! و تلاش می کند به شبکه وصل شود .
باطری را چطور کالیبره کنم ؟ نحوه ی کالیبره کردن باطری چگونه است ؟

seyediali3

Registered User
لایک‌ها
79
یکی از برنامه های کالیبره را دانلود کن. بعد اجازه بده گوشیت ۱۰۰ درصد شارژ بشه. برنامه را اجرا کن و دکمه کالیبره رابزن و شارژر را قطع کن. بهتره بعد از زدن دکمه کالیبره اجازه بدی تا شارژ گوشی خالی بشه و به صفر برسه بعد درحالت خاموش یه ضرب برن توشارژ تا فول شارژ بشه. والسلام

Sent from my A850

toccolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب این فایده ش چیه ؟

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز احتمالا برنامه مخربی نصب کردین.. پیشنهاد میدم فول فرمت کنید گوشی یعنی فکتوری ریست همراه با erase memory
اگه کار نکرد یک رام از نو فلش بزنید..
اگه بازم نشد احتمالا باتری مشکلی پیدا کرده..

Sent from my C2105 using Tapatalk

toccolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان پرسشی دارم
چرا وقتی برنامه ای باز می کنم بسیاری از برنامه های دیگر هم running می شوند ؟ منظورم این است وقتی مثلا برنامه ای مثل وایبر را باز می کنم و پیش از آن هیچ برنامه ی دیگری باز نشده است، وقتی وارد تنظیمات app ها می شوم ، می بینم که بسیاری برنامه ها باز هستند ( running ) در حالی که پیش از آن هیچ برنامه ای باز نبود و بسیاری از برنامه ها مثلا تانگو پس از باز کردن وایبر، در running باز می شوند و باتری را می خورند ! علت چیست ؟

بالا