• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن مانیتور لپ تاپ

powerboy65

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
لپ تاپ F83SE با 6 سال عمر هست که هیچ مشکلی تا به امروز نداشته جز اینکه امشب صفحه لپ تاپ ناگهان وسط دانلود کاملا سفید شد که اولین بار میدیدم لپ تاپ مانیتورش کامل سفید بشه و دیگه هیچ وکمه ای عمل نمیکرد .یکدست سفید. بدون هیچ پنجره یا حتی یک نقطه دیگه. دیدم کاری نمیشه کرد لپ تاپ رو با دکمش خاموش کردم حالا لپ تاپ روشن میشه صدای فن هم میاد بخوبی اما مانیتور اصلا دیگه روشن نمیشه. نگاهی به چراغ رام لپ تاپ هم میندازم دیگه چشمک آبی نمیزنه که مثلا اون پشت داره ویندوز بالا میاد. چه کنم؟ مشکل از کجاست؟مانیتور یا مادربرد یا چیز دیگه؟هزینه تقریبی؟ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ممنونم.

kamyaralpha

Registered User
لایک‌ها
57
ميتونه چيپ گرافيك باشه كه به دليل حرارت خراب شده باشه كه با ١٠٠ هزار تومن درست ميشه مادربرد هم ميتونه باشه كه ديگه مرخص!!!!

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
مشکل از مادربورد باید باشه احتمال زیاد که هر جایی بدی باز و بسته و عیب یابی کنه حداقل 50 میگیره بقیه خرج هم بستگی داره از چی باشه

powerboy65

Registered User
لایک‌ها
24
با تشکر از پاسخ های شما عزیزان
اطلاعات هارد رو چه کنم؟ میتونم بگم هارد رو جدا کنن بدن بعد لپ تاپ رو برای تعمیر پیش خودشون نگه دارن؟

powerboy65

Registered User
لایک‌ها
24
به کی بدم برای تعمیر؟رشت هستم متاسفانه مرکز مناسب هم نمیشناسم

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
با تشکر از پاسخ های شما عزیزان
اطلاعات هارد رو چه کنم؟ میتونم بگم هارد رو جدا کنن بدن بعد لپ تاپ رو برای تعمیر پیش خودشون نگه دارن؟
بله به یه تعمیرکار لب تاب بده همون موقع وایسا بگو هارد رو جدا کنه بهت بده بعد بزار سر حوضله عیب یابی و تعمیر کنه

powerboy65

Registered User
لایک‌ها
24
خودم میتونم هارد رو با باز کردن لپ تاپ از زیر جدا کنم دیگه؟راحته؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بالا