• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن مداوم نوکیا 3230 به علت نامعلوم

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0

سلام دوستان...

من و دوستم دو تا نوکیا 3230 داریم. امروز اومدیم حافظه های گوشی هامون رو با هم مبادله کردیم و تو گوشی های همدیگه گذاشتیم. به محض اینکه حافظه 512 مگی اونو گذاشتم تو گوشیم پیغام INFECTED آنتی ویروس روی صفحه اومد و من زدم اسکن کرد سه تا ویروس توی درایو C من پیدا کرد. نوشت که اون هم دقیقاً به محض روشن کردن این پیغام براش اومد ولی آنتی ویروس اون نتونست شناسایی کنه ویروس ها رو. من در گوشیم زدم ویروس REMOVE بشه ولی دوباره که اسکن می کنه بازم اون سه تا پیدا می شه. مشکل اینه که گوشی هر چند دقیقه یک بار خاموش می شه و ریست می کنه. الان هر دو گوشی فلج شده اند به خاطر این مشکل.

به چه خاطر اینجوری شده بچه ها؟

ممنون می شم لطف کنین برنامه ای که بتونه گوشیهامون رو مجدد سالم کنه در اینجا قرار بدین. امروز منتظر چند زنگ هستم و متاسفانه گوشی روشن نمی مونه!!!!

دارم دیوونه می شم.

با سپاس از شما عزیزان

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فکر کنم اگه فرمتش کنی مشکلت حل بشه .من هم همچین مشکلی داشتم
"این کد رو بزن اول گوشیتو خاموش کن این ترکیبی که می گم بزن (سبز + 3 + * + روشن کردن گوشی دست از این ترکیب که گفتم بر ندار تا وقتی که کار format کردنش تموم بشه "
موفق باشید

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
دست شما درد نکنه اما جواب نداد لعنتی... چه بلایی سر گوشیم اومده؟ برنامه خاصی نمی خواد که نصب کنم رو گوشی؟

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
من دقیقا مشکل شمار رو داشتم و تونستم با فرمت گوشی مشکلم رو حل کنم !
ویروس من COMWARRIOR بود که دقیقا گوشی رو خاموش روشن می کرد من یه backup از کانتکت گرفتم و فرمت کردم گوشی رو و ...

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دست شما درد نکنه اما جواب نداد لعنتی... چه بلایی سر گوشیم اومده؟ برنامه خاصی نمی خواد که نصب کنم رو گوشی؟
یه بار دیگه و با هم دکمه هایی که نوشتم رو بگیر ، شاید درست اجرا نکردی.

بالا