• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن ناگهانی سیستم!!

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان
امروز سیستمم خود ب خود خاموش شد و دیگه روشن نشد.قطعات رو برداشتم امتحان کردم بازم روشن نشد
.گاهی اوقات که دکمه پاور رو میزنم فن خودش دو سه دور میچرخه ولی روشن نمیشه.سیم سبز و مشکی پاور رو هم که اتصال میدم پاور روشن نمیشه. علتش چیه؟پاور رو شش ماه نیست که نو خریدم
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما باید قطعه خراب رو پیدا کنید . یک قطعه روی سیستم شما باعث اتصال کوتاه شده .

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
قطعات رو بجز گرافیک برداشتم بازم روشن نشد.پاور با اتصال سیم سبز و مشکی هم روشن نمیشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
قطعات رو بجز گرافیک برداشتم بازم روشن نشد.پاور با اتصال سیم سبز و مشکی هم روشن نمیشه.

همون مادربرد هم میتونه اتصال کوتاه داشته باشه . این اتصال سیم سبز و مشکی هم روشن میشه مهم نیست . باید مادربرد بتونه پاور روشن کنه . مادربردت یک قطعه ازش اتصال کوتاه و شورتی دارد

sezarshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام دوستان
امروز سیستمم خود ب خود خاموش شد و دیگه روشن نشد.قطعات رو برداشتم امتحان کردم بازم روشن نشد
.گاهی اوقات که دکمه پاور رو میزنم فن خودش دو سه دور میچرخه ولی روشن نمیشه.سیم سبز و مشکی پاور رو هم که اتصال میدم پاور روشن نمیشه. علتش چیه؟پاور رو شش ماه نیست که نو خریدم
ممنون
سطح مادر برد رو با دقت بررسی کن و دنبال اثر زائدگی ، سوخنگی یا بادکردگی بگرد اگر تمیز و سالم به نظرت اومد با یک پاور دیگر سیستم رو تست کن

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
سطح مادر برد رو با دقت بررسی کن و دنبال اثر زائدگی ، سوخنگی یا بادکردگی بگرد اگر تمیز و سالم به نظرت اومد با یک پاور دیگر سیستم رو تست کن
سطح مادربرد مشکلی نداره.البته چند ماه پیش مادربرد رو تعمیر کردم.فک میکنم پل برقش یا یک همچین چیزیش مشکل داشت.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
عزیز شما که میگید با اتصال سیم پاور روشن نمی شود،خب مشخصه پاور خراب شده
یک پاور دیگه تست کنید

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
سلام دوستان
ممنون

مدل پاور فعلیتون چی هست؟!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
به نظر منم ايراد از پاوره.

بالا