• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن کامپیوتر و روشن نشدن آن

majkam1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.امروز موقعی که داشتم با کامپیوتر کار میکردم ناگهان خاموش شد و هر بار که میخواستم روشنش کنم بعد از 20 ثانیه قبل از اینکه سیستم عامل لود بشه خاموش میشد. باتری مادر بورد را در آوردم و کلا اطلاعات ست آپ رو پاک کردم بعد از چند بار خاموش شدن دوباره روشن شد و مشکلی پیش نیامد.سوال من اینه آیا ممکنه از یک ویروس جدید باشه؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
مال منم يه مدت اينجوري شده بود، تا به ويندوز مي رسيد خاموش ميشد، بعد يه مدت درست بود تا اينکه دوباره همين مشکل پيش اومد و يه چيز ديگه هم بهش اضافه شده بود و اون اينکه اگر سي دي اي تو درايو بود هم باز خاموش ميشد، آخرسر معلوم شد مشکل از پاورشه که ديگه نميتونه بکشه و با عوض کردن پاور 350 واتي با يه 400 واتي همه ي اين مشکلات به خوبي و خوشي (و از دست رفتن يک فلش مموري البته!) پايان يافت! شايد مال شما هم مشکل اصليش پاور دستگاه باشه که بيش از حد توانش بهش فشار وارد مياد و خاموش ميکنه سيستم رو (البته شايدم مشکل سيستم شما يه چيز ديگه باشه، هوم، شايد بد نباشه از اساتيد فن در بخش سخت افزار و در تاپيکي که در رابطه با مشکلات سخت افزاري هستش هم يک پرس و جويي بفرماييد تا ببينيد نظر آنها چيه).

majkam1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله از پاور بود. مرسی.اما گفتم شاید چیز دیگه ای باشه بازم ممنون

بالا