• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش نشدن لپ تاب

leilast

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من یه لپ تاب 1520 دارم که ویندوزش هم xp هست
یکدفعه سرعتش خیلی اومده پایین و خیلی زود هنگ میکنه ,در ضمن خاموش هم نمیشه
آیا باید ویندوز عوض کنم؟
اگه باید ویندوز عوض کنم میشه بگید چه جوری میتونم با این سرعت کم لپ تاب ازش backup بگیرم ,چون قبلا نگرفته بودم
:(

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام leilast عزيز
animsmilysmile.gif

من یه لپ تاب 1520 دارم
. مدل لپتاپ شما Dell Inspiron 1520 Laptop هست ديگه؟! بر اساس پاسخ موجود در فروم دل به يكي از مشتريان و دارندگان لپتاپي هم مدل شما در اينجا، براي بكاپ بايد از خود دل براي دريافت ديسك بكاپ تقاضا بفرستيد!!!!

. اما جاي نگراني نيست! حالا كه ويندوز كند شده (به دليل ويروسي شدن يا نصب يك برنامه كه چنين مشكلي را ايجاد نموده يا ...) شما مي‌توانيد به كمك Norton Ghost - CD Image - Bootable ي كه در اين تاپيك گذاشتم، به كمك برنامه داسي Ghost از كل پارتيشن ويندوز خود بكاپ تهيه نماييد. اين Image بسيار كوچيك هست و راهنماي استفاده از آن ايميج در همان پست اول لينكش وجود داره، و راهنماي "بكاپ گيري از محيط داس" هم در يكي از فصول آن كتابچه موجود در پست اول قرار دارد. خيلي ساده هست...
موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/19
26.gif
103.gif

Last edited:

leilast

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام leilast عزيز
animsmilysmile.gif

. مدل لپتاپ شما Dell Inspiron 1520 Laptop هست ديگه؟! بر اساس پاسخ موجود در فروم دل به يكي از مشتريان و دارندگان لپتاپي هم مدل شما در اينجا، براي بكاپ بايد از خود دل براي دريافت ديسك بكاپ تقاضا بفرستيد!!!!

. اما جاي نگراني نيست! حالا كه ويندوز كند شده (به دليل ويروسي شدن يا نصب يك برنامه كه چنين مشكلي را ايجاد نموده يا ...) شما مي‌توانيد به كمك Norton Ghost - CD Image - Bootable ي كه در اين تاپيك گذاشتم، به كمك برنامه داسي Ghost از كل پارتيشن ويندوز خود بكاپ تهيه نماييد. اين Image بسيار كوچيك هست و راهنماي استفاده از آن ايميج در همان پست اول لينكش وجود داره، و راهنماي "بكاپ گيري از محيط داس" هم در يكي از فصول آن كتابچه موجود در پست اول قرار دارد. خيلي ساده هست...
موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/19
26.gif
103.gif

مدل لپ تاب من 1520 vostro هست
میتونم از همین توصیه ها استفاده کنم؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام leilast عزيز
animsmilysmile.gif

مدل لپ تاب من 1520 vostro هست
میتونم از همین توصیه ها استفاده کنم؟
. در مورد استفاده از ghost بله مي‌توانيد از آن استفاده نماييد اما در مورد نحوه و نوع بكاپ گيري برنامه همراه لپتاپتان و تفاوت آن با مدلي كه من ذكر نموده‌ام، بگذاريد يك جستجويي بكنم...(خدا را شكر! يافت شد) در اينجا نوشته كه اين نوع لپتاپ، برنامه‌اي براي بكاپ گيري در قسمت 'Recovery Tools' ش داره. در پست سوم توضيح داده كه چكار بايد كرد...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/20
26.gif
103.gif

بالا