• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش کردن مانیتور از طریق اجرای یک فایل

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
می‌خواستم ببینم از نظر فنی یا همون الکترونیکی، امکانش هست که مانیتور با اجرای یک فایل خاموش بشه و دیگه نیازی به فشردن دکمه روی مانیتور نباشه؟
سوال اینجا زدم چون فکر می‌کنم قضیه فنیه اکترونیکی هست تا کامپیوتری!

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از azemati :
می‌خواستم ببینم از نظر فنی یا همون الکترونیکی، امکانش هست که مانیتور با اجرای یک فایل خاموش بشه و دیگه نیازی به فشردن دکمه روی مانیتور نباشه؟
سوال اینجا زدم چون فکر می‌کنم قضیه فنیه اکترونیکی هست تا کامپیوتری!

من فکر می کنم این کار بیشتر کامپیوتریه تا الکترونیکی
چون این کار رو با توابع ای پی آی ویندوز که با پاور مونیتور در ارتباطه انجام میدن
برو اينجا
Control Panel - Display - Screen Saver - Power - Power Schemes
Settings for Always on powerscheme - Turn off monitor - after 20 mins
خودت میدونی که اینجا میتونیم زمان تعریف کنیم که مثلاً اگه پی سی 20 دقیقه بدون انجام کار باشه سیستم مونیتور رو خاموش کنه پس شما باید دنبال توابع ای پی آی ویندوز بگردی که این کار رو می کنه بعد براحتی تو ویژوال وی بی میتونی
یه برنامه بنویسی که با کلیک کردن روش مونیتور رو خاموش کنه

خوب خودتم گفتی که با کلیک کردن روی یه فایل اجرایی مانیتور خاموش بشه این که میشه کامپیوتری و برنامه نویسی
نه فنی و الکترونیکی ، فنی و الکترونیکی همون دکمه سخت افزاری خاموش مانیتور هستش :lol:
درسته ؟ :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
مرسي.
ببين اولا ايني كه آدرس دادي، مانيتور رو خاموش مي‌كنه ولي چراغش روشنه. من هم چون مي‌خواستم چراغش خاموش بشه، به نظرم بيشتر الكترونيكيه.

دقيقا من هم منظورم دكمه سخت‌افزاري بود كه با كليك روش چراغ خاموش مي‌شه. حالا با برنامه مي‌شه اين كار رو كرد؟
چون خاموش شدن سخت افزاري مانيتور، الكترونيكيه تا كامپيوتري!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
با برنامه نويسي ميشه. من كد وي بي كه استندباي بكنه رو دارم ولي خاموش كامل رو نه.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از balabala :
با برنامه نويسي ميشه. من كد وي بي كه استندباي بكنه رو دارم ولي خاموش كامل رو نه.
مهم خاموش شدن چراغه. انجام مي‌ده؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نه! :blush: فقط stand by ميكنه. اين چيزي كه شما ميخوايد با دستور شاتدان كامل سيستم شدنيه ولي نميشه گفت فقط مانيتور خاموش بشه نميشه به برنامه گفت سيستم برق رساني رو قطع كنه ولي در سيستمهاي جديد اين كار با مدارهايي كه در كيس قرار داره شدنيه ولي در مانيتور همچين چيزي وجود نداره.

ميشه يه كيت درست كرد و از طريق مثلا پرت سريال بهش سيگنال فرستاد تا خاموش روشن بشه بعد اينو به يك مانيتور وصل كرد فكر كنم تنها راه حلش اين راه الكترونيكي/كامپيوتري باشه.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آهان. پس با برنامه نمي‌شه!

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
می بینم که من نبودم خوب بحثو ادامه دادین
خوب یه چیزی در مورد اون چراغی که روشن میمونه و استند بای بگم
وقتی که ما کل سیستم رو شات دان میکنیم هم مانیتور کاملاً خاموش نمیشه و به حالت استند بای میره
مثلاً چراغ سبز که نشونه روشن بودن مونیتور هستش به چراغ نارنجی که نشونه استند بای مونیتور هست تبدیل میشهلااقل برای من که مونیتورم ال جی اف 700 پی هست اینطوریه و فکر کنم برای تمامی مونیتور ها هم همینطوریه باشهو شما برای خاموش کردن کامل مونیتور باید خودتون اون کلید پاور مونیتور رو فشار دهید تا چراغ مونیتور خاموش بشه و مونیتور به طور کامل خاموش بشه
این از این فکر کنم تا اینجا هیچ مشکلی نداشته باشیم
خوب حالا جناب عظمتی شما میخواین اون چراخ هم کلهم اجمعین خاموش بشه اینم خیلی راحته
لطف می کنین مونیتورتون رو باز میکنین تا مسیر سیمی که از کلید پاور مونیتور به سمت پاور هستش و تغذیه مدار رو قطع میکنهرو پیدا میکنین و یه انشعاب ازش میگیرین وقتی که ما این کلید رو فشار میدیم در واقع یه پالس به یه مدار دیودی - ترانزیستوریاعمال میشه که بعلت بر هم زدن تعادل ولتاژها در اون مدار باعث قطع شدن جریان از یه بازوی مدار شده و مونیتور رو خاموش میکنهخوب حالا ما اون پالسو خودمون به وسیله یه برنامه کوچیک ایجاد کرده و به اون انشعاب وصل میکنیم
خوب شما زحمت میکشین یه برنامه ساده تو وی بی منویسین که با کلیک شده روش مثلاً خط data1 پورت سریال رو یک کنهاین ولتاژ رو از یه بافر عبور میدین که خدایی نکرده اگه تو مدارتون اشکالی یا اتصال کوتاهی رخ داد I/O مادربوردتون به رحمت خدار نرهسپس این ولتاژ که از بافر عبور کرد رو به بیس یه ترازیستور وصل میکنین تا جریان اون مدار تعادل رو برقرار کنه حالا پالس شما آماده است
میتونین به اون انشعاب وصلش کنین تا مونیتور رو خاموش کنه
راستی میشه یه تایمر هم گذاشت تا مثلاً بعد 10 ثانیه مونیتور رو خاموش کنه
اگه بتونم و فرصت بشه شاید یه مدار هم در این بار طرح کنم و اینجا بذارمش تا چی پیش بیاد

ممنون ازتون
ببخشید که یکم طولانی شد

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از balabala :
این کد رو میدی؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از Electronics Art :
اگه بتونم و فرصت بشه شاید یه مدار هم در این بار طرح کنم و اینجا بذارمش تا چی پیش بیاد
اگر مدار رو طراحی کردید، من رو خبر کنید حتما کد VBشرو مینویسم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اينجوريه:
کد:
Private Declare Function SendScreenMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long

Call SendScreenMessage(Me.hwnd, &H112, &HF170&, ByVal 1&)
copyleft balabala (c) 1000-3000
ذكر منبع ضروريست! :D

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
رفقا اين آقاي عظمتي كو
صاحب تايپيك رفته ما داريم تايژيك رو ادامه ميديم :lol:
آقا عظمتي بيا قربونت سوالت داره حل ميشه :)

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از balabala :
اگر مدار رو طراحی کردید، من رو خبر کنید حتما کد VBشرو مینویسم.

چشم حتماَ

ولي بايد مانيتور رو حتماَ يه دفعه باز كنم
اين ماديران جايي كه بدنه باز ميشه برچسژ گارانتي زده نامرد :(
البته سعي ميكنم از روي شماتيك مونيتور قضيه رو حل كنم :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اكترونيك جان، از توضيحات مفصل و مفيدتون بسيار ممنونم. كلي به دانسته‌هاي ما اضافه شد.
همين كه فهميدم از طريق برنامه تنها نمي‌شه اين كار رو كرد واسم كافيه.
ايني كه شما مي‌گي هم به مهارت نياز داره و هم به بلد بودن و هم اينكه كلي دردسر داره. به نظر من اصلا به دردسرش نمي‌ارزه.
فوقش چراغه زرده يه خورده روشن مي‌مونه! من بيشترين الكترونيكي بازيم آلميچربازي بوده كه شايد اون هم الكترونيكي حساب نشه و ميكانيكي يا ... باشه. خلاصه اين‌طورياس.

بازم ممنون :)

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از azemati :
اكترونيك جان، از توضيحات مفصل و مفيدتون بسيار ممنونم. كلي به دانسته‌هاي ما اضافه شد.
همين كه فهميدم از طريق برنامه تنها نمي‌شه اين كار رو كرد واسم كافيه.
ايني كه شما مي‌گي هم به مهارت نياز داره و هم به بلد بودن و هم اينكه كلي دردسر داره. به نظر من اصلا به دردسرش نمي‌ارزه.
فوقش چراغه زرده يه خورده روشن مي‌مونه! من بيشترين الكترونيكي بازيم آلميچربازي بوده كه شايد اون هم الكترونيكي حساب نشه و ميكانيكي يا ... باشه. خلاصه اين‌طورياس.

بازم ممنون :)

خواهش ميشود :)
قابلي نداشت
بازم در خدمتيم :)
پايدار باشي :cool:

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
یه مدار رله درست کن. سوییچشو وصل کن به کام. برنامشم بنویس. تمام.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از firebird :
یه مدار رله درست کن. سوییچشو وصل کن به کام. برنامشم بنویس. تمام.

مرد مومن مام كه همينو گفتيم :lol:
فقط چون رله تق تق داره و بايد يه تغذيه اضافي داشته باشه گفتيم از ترانزيستور استفاده كنه كه هم ارزون تره هم
ميشه تغذيه اش رو از خودت پورت سريال يا كام تهيه كرد :)

بالا