• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاهشا راهنمایی کنید برای خرید دوربین DSLR

elishaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من راستش تاحالا دوربین عکاسی نداشتم میخوام یه دوربین حرفه ای بخرم به عکاسی علاقه زیادی دارم
از دوستان پرسیدم بین d5100 , d3200 گفتن بهتره مدلای جدید700d /650d.... d3300 , d5200 ..d5300
نیازمن چیه ؟ من یه دوربین با کیفیت عکس خروجی میخام که با زوم یا کروپ زیاد کیفیتش کم نشه تار نشه
چرخش صفحه نمایشم برام تاحدی مهمه چون برا کاربدش تو سلفی و فیلم برداری نیازداارم...
عکاسی پورتره .عکاسی منظره .معماری .هنری وصحنه اکشنم میخام کارکنم
ینی عکاسی هم تو فضای باز عالی باشه هم تو فضای بسته و
همچنین تو مکان های تاریک دوربینم پاسخگو باشه
به عکاسی نجومی هم علاقه زیادی دارم اگه باین هزینه بشه نجومی هم تاحدی امکانش خیلی خرسند میشم
فیلم برداری باکیفیت وسرعت صدا مناسب
کیفیت بدنه برام تا حدی مهمه که تو زمستون تابسوتون گرما سرما وبرفو افتاب بتونم هرجایی عکاسی کنم و سوژمو ازدست ندم
از بین کنن و نیکون کدوم ؟ بعضی شنیدم که نیکون از نظر همانندی به کنن ارزون تر اما قطعات دیگش برا تعمیر گرونتر وکمیاب تره توایران! شاید در خرید سود ولی در بلند مدت سودش برعکس بشه
گارنتی چظور؟ یکی از دوستام یکساله پیش canon 1100dهمراه کیفو کارت حافظه 16 و فیلتر uvیک ملیون هشتصد هزینه کرد از الرمس همچین چیزی گارانتی کنن که بنظر ایشون معتبر هست! ؟
درمورد کدلای kissکنن که کیفیت بدنه اش خوب نیست برا کشورهای ساحلی ساخنه شده تو ایران ممکنه ترک وشکستن اون زیاده؟
قیمتم میخام تا 1500 فقط خود دوربین ولنزش بشه
چون برا کارت حافظه وکیفو فیلتر uv خودش تا 200میشه

و اینکه از کجا خرید کنم؟ من ازین فروشنده ها دل خوشی ندارم میندازن هم قیمتی هم از لحاظ دست دومی شنیدم توجمهوری غالب میکنن
از سایت دیجی کالا چطوره؟
لوازم جانبی کیفو فیلترو چطور از همون جاک دوربینو خردیم تهیه کنم؟
و کی اقدام به خرید کنم با توجه به نوسان بازار دلار؟

elishaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی بیاد جواب بدههههههههههههههههه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوست عزیز من پی امتون رو جواب دادم.نمیدونم چرا جداگانه این جا تاپیک زدید

elishaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من پی امتون رو جواب دادم.نمیدونم چرا جداگانه این جا تاپیک زدید
نه دیگه سوالای جدیدتر دارم ببین
600 و 650 مشکل درام چون لرزشگیر تصویر نداره
100 دی ام دوستان گفتن کیفیت عکس خروجی اش خوب درنیومده
5300 که خیلی گرونه دو تومن بالاس
5200 و 3300 مشکل پیکسل دارم 24 پیکسله که باعث نویز میترسم بشه بالاببره نویزشو با این سنسور و کنن اصلن از 18 پیکسل تجاوز نکرده
اهان 700 دی ام این همه پول مید مبراش وای فای نداره !
5100 دی نیکون لرزشگیر دراه چرخش داره هم 16پیکسله اما پردازندش جیدید نی نمدونم والا دیگه !

الان گیجه گیجم اصن !

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
شما نمیدونید هنوز چی میخواید.بین انتخاب هاتون هی دنده عوض میکنید.رو همین حساب من هر چی از مزایا و معایت یه دوربین بگم به دردتون نمیخوره.بعد هم اگر میخواید دوربین بخرید همیشه به شنیده ها گوش ندید.اون هایی که مشکلاتش رو گفتند چقدر تجربه دارند؟ با این دوربین ها کار کردند؟ رو چه حسابی ؟ با چه دلیلی این حرف ها رو زدند؟ من نه تایید میکنم و نه رد میکنم اما به شما میگم برید بازار (با اگاهی از قیمت) و چند تا دوربین بگیرید دستتون و یکی رو انتخاب کنید.خود عکاسی مهمه دوست عزیز.حالا دوربین شما کنون باشه یا نیکون/فول فریم باشه یا کراپ دار/اس ال آر باشه یا بدون آینه.وقتی شما بتونی عکسی بگیری که خوب باشه باور کن این ها انقدرها هم مهم نیست.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حسین جان خیلی راهنمایی خوبی کرد! اکثر کسایی که تحربه استفاده از DSLR با لنز و وسایل گوناگون رو ندارن دچار همین تردید های الکی میشن! به نظر من اگر میخوای عکاس بشی و هنر عکاسی رو در کنار تکنیک و کیفیت خوب تلفیق کنی و میتونی رو جنس دست دوم مانور بدی یه D5100 دست دوم بخر با یه 35اف1.8 دست دوم (روهم شاید بیوفته برات 1300الی 1400) و یه 18-105 دست دوم (حدود 500 الی 600) و این ترکیب تقریبا نزدیک بودجه اته! مموری هم که الان اینقدری قیمت نداره با 15-20 تومن میتونی یه مموری 16 بخری که برای کارت کفایت میکنه!uv و امثالهم اصلا چیزی بجز هزینه اضافه ای که مغازه به مشتری تحمیل میکنه نیستند!
اگر نمیتونی با نو نبودن کنار بیای و دنبال فیچر های روزتری روی دوربین هستی کیت نرمال D3300 کاملا کفایت میکنه! اونقدرم نگران نویز تو ایزو بالاتر نباش شما فردا روزی که دوربین میخری و با 18-55 کیت عکس میندازی یهو نمیگن بیا عکستو تو بیلبورد 40 متری چاپ کنیم که شما متوجه تغییر محسوس نویز بشی!

elishaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسین جان خیلی راهنمایی خوبی کرد! اکثر کسایی که تحربه استفاده از DSLR با لنز و وسایل گوناگون رو ندارن دچار همین تردید های الکی میشن! به نظر من اگر میخوای عکاس بشی و هنر عکاسی رو در کنار تکنیک و کیفیت خوب تلفیق کنی و میتونی رو جنس دست دوم مانور بدی یه D5100 دست دوم بخر با یه 35اف1.8 دست دوم (روهم شاید بیوفته برات 1300الی 1400) و یه 18-105 دست دوم (حدود 500 الی 600) و این ترکیب تقریبا نزدیک بودجه اته! مموری هم که الان اینقدری قیمت نداره با 15-20 تومن میتونی یه مموری 16 بخری که برای کارت کفایت میکنه!uv و امثالهم اصلا چیزی بجز هزینه اضافه ای که مغازه به مشتری تحمیل میکنه نیستند!
اگر نمیتونی با نو نبودن کنار بیای و دنبال فیچر های روزتری روی دوربین هستی کیت نرمال D3300 کاملا کفایت میکنه! اونقدرم نگران نویز تو ایزو بالاتر نباش شما فردا روزی که دوربین میخری و با 18-55 کیت عکس میندازی یهو نمیگن بیا عکستو تو بیلبورد 40 متری چاپ کنیم که شما متوجه تغییر محسوس نویز بشی!
خیلی ممنون از راهنماییتون اما دست دوم از کجا تهیه کنم . من اشنا به بازار نیستم .ودست دوم اگه عیب داشته باشه نمیفهمم!
اینکه 3300 عکساش انگار از 5200 بهتره که توسایتا دیدم ولی صفحش نمیچرخه 600d چطوره ؟
من نیم خوام یه چیزی بگیرم که بعدن پشیمون بشم برا اینه که گیج شدم چون تهدیدم کردن دیگه حق ندارم تا اخر عمرم دوربینی بخوام :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خیلی ممنون از راهنماییتون اما دست دوم از کجا تهیه کنم . من اشنا به بازار نیستم .ودست دوم اگه عیب داشته باشه نمیفهمم!
اینکه 3300 عکساش انگار از 5200 بهتره که توسایتا دیدم ولی صفحش نمیچرخه 600d چطوره ؟
من نیم خوام یه چیزی بگیرم که بعدن پشیمون بشم برا اینه که گیج شدم چون تهدیدم کردن دیگه حق ندارم تا اخر عمرم دوربینی بخوام :D
برادر ببین خرید DSLR فقط برای شروع کار منطقیه که با لنز کیت باشه! شما اگر قراره یه دوربین بخری تا اخر عمر لنز کیت روش بمونه بهتره اصلا DSLR نخری چون در عمل میشه شتر مرغ! نه شتر و نه مرغ! بودجتم در حدی نیست که بشه کنار 3300 لنزهای بهتر بخری! 5100 هم اتفاقا مواردی تو همین فروم فیسبوک هست که سالم تمیزن! یکی تو فیسبوک گذاشته 800 و یکی گذاشته 850! لنز هم تو عکاسی دات کام یه 35 هست گذاشتن 550 و یه 18-105 هم گذاشتن 600! تقریبا همش روهم بودجه شمارو پوشش میده!

elishaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3200
برادر ببین خرید DSLR فقط برای شروع کار منطقیه که با لنز کیت باشه! شما اگر قراره یه دوربین بخری تا اخر عمر لنز کیت روش بمونه بهتره اصلا DSLR نخری چون در عمل میشه شتر مرغ! نه شتر و نه مرغ! بودجتم در حدی نیست که بشه کنار 3300 لنزهای بهتر بخری! 5100 هم اتفاقا مواردی تو همین فروم فیسبوک هست که سالم تمیزن! یکی تو فیسبوک گذاشته 800 و یکی گذاشته 850! لنز هم تو عکاسی دات کام یه 35 هست گذاشتن 550 و یه 18-105 هم گذاشتن 600! تقریبا همش روهم بودجه شمارو پوشش میده!
اق اگه دست دوم بخرم قضیه شات و میزان کراکردو عمر مفید چیه مه تا 100هزار هست ینی چی من نمیفهمم اگه که عمرش رو کرده تعمیر باید کرد 300 تومن اینا خب دست دوم پس چفایده ای داره ؟ این برا بدن هست دیگه ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
fv
3200

اق اگه دست دوم بخرم قضیه شات و میزان کراکردو عمر مفید چیه مه تا 100هزار هست ینی چی من نمیفهمم اگه که عمرش رو کرده تعمیر باید کرد 300 تومن اینا خب دست دوم پس چفایده ای داره ؟ این برا بدن هست دیگه ؟
برادر 100هزار تا شات؟ اینایی که میفروشن بیشترینشون 15هزار شاته!

kyo.ir

Registered User
لایک‌ها
29

mahdi49

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.D1200برای شروع کار خوبه 1150000تومان بامخلفاتش 1250 درمیاد

بالا