• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر جدید درباره .... مخابرات

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان عرض چند روز گذشته در اینترنت من اختلالاتی ایجاد میشد که چندین بار با سرویس دهنده ای دی اس ال خودم صحبت کردم و هر دفعه میگفتند تا یه خرده دیگه درست میشه گاهی سرعت کم میشد گاهی اصلا سرویس قطع میشد و حتی پریروز از ظهر تا شب سرویس قطع بود . تا اینکه دیروز با یکی از مسئولین شرکت صحبت کردم و چون تقریبا با هم همکار هستیم گپ دوستانه ای با هم داشتیم از این رو ازش سوال کردم که چرا اینطوری میشد که مثلا من این ماه پول رو کامل نمیدم و فلان و ایشون اشاره به این مطلب کردند که شرکت مخابرات درصدد قویتر کردن ف.....گ اینترنت بوده و چندین بار به این نکته تاکید کردند که این امر به صورت سراسری انجام میشه .
:D

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
خوب وقتی که DSL برای ما شهرستانی ها حروم اعلام شده چه فایده .
قسمت جالب اینه که اینا اومدم 3 سال پیش توی اراک ما تجهیزات DSL رو توی مراکز مخابراتیشون نصب کردن امّا استفاده از اون رو برای شرکت های ISP مجوز نمیدن .
توی شهرستان های دیگه هم همینه !

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم با داتک مشکل داشتم
هر چند وقت یه بار می زد bad request حالا فرقی نمی کرد چه سایتی باشه

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از من :
خوب وقتی که DSL برای ما شهرستانی ها حروم اعلام شده چه فایده .
قسمت جالب اینه که اینا اومدم 3 سال پیش توی اراک ما تجهیزات DSL رو توی مراکز مخابراتیشون نصب کردن امّا استفاده از اون رو برای شرکت های ISP مجوز نمیدن .
توی شهرستان های دیگه هم همینه !

کی گفته؟! من که کانتر آنلاین بازی میکنم اونایی که از شهرستان هستن دی اس ال دارن! و پینگشون نصبت به تهرانی ها خیلی هم بهتره

مثلا اگه latency یه تهرانی با دی اس ال 256 ؛ چیزی بین 50تا90 باشه برای شهرستانی ها بین 25_60 هست

یکی هم بود که از بوشهر وصل میشد اونکه میگفت دی اس الش 96 ولی لتش 30 بود ثابت!:wacko:

کلا وضع اینترنت شهرستانها از نظر سرعت از تهران بهتره چون یوزر کمتر دارن!

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از check_shark :
کی گفته؟! من که کانتر آنلاین بازی میکنم اونایی که از شهرستان هستن دی اس ال دارن! و پینگشون نصبت به تهرانی ها خیلی هم بهتره

مثلا اگه latency یه تهرانی با دی اس ال 256 ؛ چیزی بین 50تا90 باشه برای شهرستانی ها بین 25_60 هست

یکی هم بود که از بوشهر وصل میشد اونکه میگفت دی اس الش 96 ولی لتش 30 بود ثابت!:wacko:

کلا وضع اینترنت شهرستانها از نظر سرعت از تهران بهتره چون یوزر کمتر دارن!
آره بعضی شهرهای مهم رو مجوز دادن . خیلی جا ها هم نمیدن مثل همین اراک . توی روز نامه عصر ارتباط هم در موردش مقاله چاپ کرده بود

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
adsl من مال زنجانه سرعتم هم خیلی از تهران بهتره
البته من قصدم صحبت درباره اینترنت نبود من میخواستم درباره اسمشو نبر صحبت کنم
درباره این هم که چرا سرعت شهرستانیها بهتره من سوال کردم و جواب دادن که در تهران هر پهنای باند رو برای چندین نفر حتی تا 14، 15 نفر ( دقیق نمیدونم ) تقسیم میکنن و میزان سرعت شما تقسیم میشه ولی این کار در شهرستان به حداقل میرسه که معمولا 8 نفر هست ولی شرکت آی اس پی که من دریافت کردم برای 4 نفر تقسیم کرده که به نظر من همین هم یه جورایی نامردیه حساب بکنید یک پهنای باند میگیرن به اینهمه آدم میفروشن باز هم خدا اینها رو رحمت کنه این تهرانیها رو بگو چه خبره آخه دیگه تو همه چی عادت شده که یه جورای زیرآبی برن

بالا