• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر خوب و روح شاد کن : قانون جدید خدمت وظیفه برای دانشجویان ورودی ۹۱

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سردار موسی کمالی در گفت‌و‌گو با خبرنگار انتظامی فارس گفت: کلیه دانشجویانی که تا پایان سال ۹۰ وارد دانشگاه شدند، شامل مقررات قدیم خدمت وظیفه عمومی می‌شوند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: کسانی که تا پایان سال ۹۰ وارد دانشگاه شده‌اند، با قانون قبلی با آن‌ها برخورد خواهد شد، اما افرادی که از مهرماه سال ۹۱ وارد دانشگاه می‌شوند، وضعیت **** وظیفه آن‌ها بر اساس قانون جدید برنامه‌ریزی خواهد شد.

وی ادامه داد: برای مثال در قانون قبلی دانشجوی مشمول کار‌شناسی ارشد ۸ سال فرصت تحصیل داشت که پس از این مدت موظف به معرفی خود به **** وظیفه بود، ولی در قانون جدید این مدت به ۶ سال کاهش یافت.

کمالی گفت: قانون جدید از مهرماه ۹۱ برای دانشجویان ورودی جدید به مرحله عمل در خواهد آمد و کسانی که هم اکنون در حال تحصیل هستند، نگران قانون جدید خدمت وظیفه عمومی نباشند، چرا که قانون قبلی برای آن‌ها اجرا می‌شود.

منبع: انتشارات بین المللی گاج

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
کجاش روح شاد کن بود 91ها که باید 6ساله تموم کن

اون قانون بخره کجا رسید اعتراضات جواب داد
این قانون کفالت رو میگم 60 رو کردن 65

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کجاش روح شاد کن بود 91ها که باید 6ساله تموم کن

اون قانون بخره کجا رسید اعتراضات جواب داد
این قانون کفالت رو میگم 60 رو کردن 65

کفالت رو کلا یه تغییر اساسی توش دادن، اگه زیر 60 هم باشه میتونید معافیت بگیرید ولی باید پدرتون از کارافتاده باشه و نیاز به مراقبت داشته باشه و کمیسیون پزشکی اینو تایید کنه.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
کفالت رو کلا یه تغییر اساسی توش دادن، اگه زیر 60 هم باشه میتونید معافیت بگیرید ولی باید پدرتون از کارافتاده باشه و نیاز به مراقبت داشته باشه و کمیسیون پزشکی اینو تایید کنه.

باید تک پسر باشیم ؟؟؟؟

اگه برادر داشته باشیم نمیشه واسه کفالت اقدام کرد ؟؟؟؟؟؟

راستی مثلا منی که سال 88 وارد دانشگاه شدم یعنی همه ی قوانین قدیم برام صدق میکنه ؟؟؟؟؟ یعنی به خاطر مدرک لیسانس 1 ماه کسر خدمت میخورم ؟؟؟؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دوست دارم محب علی جوونم . خیی خوشحال شدم. دمت گرم . عالی بود خبرت . بریم بزنیم برقصیم

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
لطفا یکی جواب منو بدههههههههههههههههههه

1- باید تک پسر باشیم ؟؟؟؟

2 - اگه برادر داشته باشیم نمیشه واسه کفالت اقدام کرد ؟؟؟؟؟؟

3 - مثلا منی که سال 88 وارد دانشگاه شدم یعنی همه ی قوانین قدیم برام صدق میکنه ؟؟؟؟؟ یعنی به خاطر مدرک لیسانس 1 ماه کسر خدمت میخورم ؟؟؟؟

4 - واسه ماها که قبل از سال 91 وارد دانشگاه شدیم چند ماه خدمت باید بکنیم ؟؟؟؟

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
لطفا یکی جواب منو بدههههههههههههههههههه

1- باید تک پسر باشیم ؟؟؟؟

2 - اگه برادر داشته باشیم نمیشه واسه کفالت اقدام کرد ؟؟؟؟؟؟

3 - مثلا منی که سال 88 وارد دانشگاه شدم یعنی همه ی قوانین قدیم برام صدق میکنه ؟؟؟؟؟ یعنی به خاطر مدرک لیسانس 1 ماه کسر خدمت میخورم ؟؟؟؟

4 - واسه ماها که قبل از سال 91 وارد دانشگاه شدیم چند ماه خدمت باید بکنیم ؟؟؟؟
4- فکر کنم فقط از لحاظ زمان تحصیل و سنوات، طبق قانون سال قبل هستید. خدمت همان 21 ماه هست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بالا