:blink: :blink:به نقل از saeid.z :واحد مطالعات اقتصادی سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ایران را نوزدهمین قدرت اقتصادی جهان و بزرگترین اقتصاد خاورمیانه در سال 2005 معرفی کرد.
نگو بچه جان نگو!به نقل از saeid.z :واحد مطالعات اقتصادی سازمان اطلاعات مرکزی امریکا ایران را نوزدهمین قدرت اقتصادی جهان و بزرگترین اقتصاد خاورمیانه در سال 2005 معرفی کرد.
خوب خودت یه نیگاه انداختی ؟به نقل از saeid.z :نه بابا من دروغ نگفتم باور كنيد مگر اينكه اينا دروغ بگن نگاه كنيد
http://www.boursena.com/analyse/content.php?id=581
اخه عزیز من از کی تا حالا بازتاب شده خبرگذاری معتبر! کم تا حالا دروغ نوشته ! اصلا این چیزیه که بازتاب اعلام کنه؟ شما خودت یه مقایسه با خاورمیانه نه!همین کشورهای دوروبرت بکن ببین کجای کاری!به نقل از saeid.z :به به نمرديم رئيس روسا هم به تاپيك ما اومدن خوش اومدين قدم رنجه فرمودين ....
منم همين و ميگم كاش قبل از اينكه كسي رو محكوم كنيم يه خرده تحقيق كنيم
من هم دوست دارم حقيقت رو بفهمم اگر اين خبر رو گذاشتم به خاطر اين بود كه كسي كه به من اين خبر رو داد به درست بودن خبرها اهميت ميده چون روي كارش تاثير داره
بالاخره سايت خبر گذاري تاييد كرده ديگهبه نقل از us lover :اخه عزیز من از کی تا حالا بازتاب شده خبرگذاری معتبر! کم تا حالا دروغ نوشته ! اصلا این چیزیه که بازتاب اعلام کنه؟ شما خودت یه مقایسه با خاورمیانه نه!همین کشورهای دوروبرت بکن ببین کجای کاری!
اگه شما خبرهاتونو از بازتاب ! تهیه میکنین خوب معلومه که بیشتر ازاین نمیشه توقع داشت!
تعریف شما از خبرگذاری اینه که یه جاییکه توش خبر میدن؟؟؟به نقل از 4liloft :بالاخره سايت خبر گذاري تاييد كرده ديگه
اينو قبول دارم شديدا...اينجا وقتي كسي چيزي لازم داره بايد يك سال صبر كنه تا كسي جواب بده اما يه همچين چيزي پيش مياد چند صفحه پشت سرش پست ميزن !!!!
چرا تو همه بحث ها الکی مخالفت میکنی؟به نقل از us lover :لطفا این خبررو که در بازتاب دیدین لینکشو بذارین من هنوز چیزی پیدا نکردم!
پیدا کنیم اونا منبعشون چی بوده؟
دقیقا همین طور است.همان طوری که در ابتدای بحث گفتم امیدوارم که وضعیت نابسامان اقتصادی جامعه هم درست شود چون اقتصاد دولت با اقتصاد جامعه دو مقوله کاملا جداست.به نقل از shervinrv :چرا تو همه بحث ها الکی مخالفت میکنی؟
من خودم مال سال 2004 رو توی مجله ی انگلیسی خوندم که رتبه ی 20 رو داشت. اینو بدون اقتصاد ملت و کشور جداس و ربطی به هم ندارن. میدونی هند با وجو داشتن فقیر ترین مردمان همیشه جزو 5 کشور برتر اقتصادی دنیاس؟