• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداحافظ ان 73

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
:( بچه ها من دیه بسمه خسته شدم از این ا73 میخوام بفوروشمش اما چی بخرم که صداش گاو باشه دوربین یه 2 هم بسمه اما صدا میخوام راستی نظرتون با 73 سری موزیک چی هس ها ؟؟؟؟؟؟:wacko: :wacko:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
:( بچه ها من دیه بسمه خسته شدم از این ا73 میخوام بفوروشمش اما چی بخرم که صداش گاو باشه دوربین یه 2 هم بسمه اما صدا میخوام راستی نظرتون با 73 سری موزیک چی هس ها ؟؟؟؟؟؟:wacko: :wacko:
فکر نکنم n73 me از نظر سخت افزاری فرقی با معمولیش داشته باشه(فرقش یه رم کمی هم از نظر فریم ور و مدیا پلیره)!

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خ ر ه 2 روز ندیدمتا می خوای N73 رو بفروشی نکن این کارو بده !

Lord_Mehrdad

Registered User
لایک‌ها
1

دوست عزیز و بزرگوار شما اولین کسی نیستید که خسته شدید:happy:
من که از بچه گی با سونی اریکسون و نوکیا بزرگ شدم یه پیشنهاد بهت می کنم:thumbsup:
این سری موزیک ادیشن فقط فرقشون توی رنگ شون و رمشون هست
هیچ فرق دیگه ای ندارن
اگه سیستم عامل سیمبین واست مهم نیست برو یه W900 بخر (اگه پیدا کردی) چون هم صداش خوبه هم سرعتش و هم دوربینش(اگه تعجب نمیکنی باید بگم که فیلمبر داریش 30 فرم بر ثانیه هست و از N73 خیلی بهتره)
البنه بگم الان آنقدر سونی اریکسون پیشرفت کرده که سیستمش از سیمبین خیلی بهتر شده)
امیدوارم مفید باشه

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من پیشنهاد دارم که شما گوشی K800 i سونی اریکسون رو بخری
چون واقعا عالیه
اگر شیراز هستی یه سوت بزن اگر نیستی سوت نزن

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز و بزرگوار شما اولین کسی نیستید که خسته شدید:happy:
من که از بچه گی با سونی اریکسون و نوکیا بزرگ شدم یه پیشنهاد بهت می کنم:thumbsup:
این سری موزیک ادیشن فقط فرقشون توی رنگ شون و رمشون هست
هیچ فرق دیگه ای ندارن
اگه سیستم عامل سیمبین واست مهم نیست برو یه W900 بخر (اگه پیدا کردی) چون هم صداش خوبه هم سرعتش و هم دوربینش(اگه تعجب نمیکنی باید بگم که فیلمبر داریش 30 فرم بر ثانیه هست و از N73 خیلی بهتره)
البنه بگم الان آنقدر سونی اریکسون پیشرفت کرده که سیستمش از سیمبین خیلی بهتر شده)
امیدوارم مفید باشه
تایید میشه
دبیلو900 عجب گوشیه فقط مخصوص بازاره ژاپن بود

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

جواب شما اینجاست، روش کلیک کنید: Sony Ericsson W850i

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نه شما اشتباه نکن و همون N73 رو نگه دار تا ... نکردم

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

هندزفری 3250+هدفن کریتیو رو با N73 امتحان کن. البته مثل 5300 یا w900 نمیشه اما خیلی بهتر میشه. Equalizer رو هم بگذار رو rock

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من ایشون رو میشناسم همش گوشی عوض میکنه زود زود! به نظرم شما فعلا یه P990 بگیر , فکر کنم اون یه چند وقت بیشتر سرگرمت کنه ;)

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
K800 i +DS970 بگذارش صدای اکولایزر رو روی حالت باس بعدش قرص اکس بزن

دیگه داغون میشی گوش برات نمیمونه

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من اگه یه گوشی شیک میخوای که حرفه ای هم باشه nokia e65 من که واقعاً ازش راضیم.

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هندزفری 3250+هدفن کریتیو رو با N73 امتحان کن. البته مثل 5300 یا w900 نمیشه اما خیلی بهتر میشه. Equalizer رو هم بگذار رو rock

پس كو اينهمه تعريف و تمجيد از صداي بي نظير ان 73؟:happy:
خيلي جالبه
يه گوشي مي خريد 400 و خورد ه اي بعد بايد هندزفري يه گوشي ديگه رو بذاريد روش
بعد اكولايزر رو تنظيم كنيد
بعد...
تازه با اين اوصاف هم صداش فقط از نظر طرفدارهاي نوكياقابل قبوله:p

ناراحت نيشينا
ولي كم كم ديگه خودتون هم دارين اعتراف مي كنيد

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
پس كو اينهمه تعريف و تمجيد از صداي بي نظير ان 73؟:happy:
خيلي جالبه
يه گوشي مي خريد 400 و خورد ه اي بعد بايد هندزفري يه گوشي ديگه رو بذاريد روش
بعد اكولايزر رو تنظيم كنيد
بعد...
تازه با اين اوصاف هم صداش فقط از نظر طرفدارهاي نوكياقابل قبوله:p

ناراحت نيشينا
ولي كم كم ديگه خودتون هم دارين اعتراف مي كنيد

شما چیز جدیدی کشف نکردید! صدای بینظیر N73 به جای خود! اسپیکرش هنوز بیرقیب است در سایر برندها!

کیفیت صدای هندزفری هم خیلی خوبه فقط ولومش شدت نداره پیشنهاد من برای کسانی بود که نسبت به این قضیه حساسند و گرنه من با همین هم صدا رو از 60% بالاتر نمیبرم. هندزفری هم اگر ME رو بخرید روش هست چون ایشون نوع معمولی رو داشتند توصیه کردم. به هر حال هر چقدر هم که خودکشی کنید هنوز سونی اریکسون گوشی ای که بتونه با N73 رقابت کنه نداره. سونی اریکسون معمولا یا فقط واکمن یا فقط عکس میگیره یا فقط سیمبینه و یا فقط طراحی خوب داره هنوز نتونسته در یک گوشی همه اینها رو با هم جمع کنه. شما دارید چی رو با N73 مقایسه میکنید که ما ناراحت بشیم اصلا! این شماهایید که از طرف برند محبوبتون ضد حال خورده اید ضد حالا!
از نظر کیفیت اسپیکر این N73 هست که بهترینه و از نظر کیفیت پخش از هدفن هم سری راکر موتورولا و 5300 نوکیا شما دارید سنگ چی رو به سینه میزنید این وسط؟! تنها حسن این برندتون قیمت کمتر به خاطر تولید در چین هست.

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آواز دهل از دور خوش است
نوکیا الان چندین ساله که توی کار موبایله ولی هنوز یه موزیک پلیر خوب برای گوشیاش نداره
سری موزیک ادیشن و این حرف ها رو هم برای رقابت با سری دبیلو راه اندازی کرد وگرنه هیچ

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ن73 رو بدی موزیک ادیشن رو بگیری؟؟!!!!.....به نظر من اصلا کار جالبی نیست...انگار داری دوباره همون گوشیو با قاب مشکی میگیری...

Lord_Mehrdad

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان صدای N73 زیاده ولی با کیفیت نیست در ضمن
K800 صداش با کیفیته ولی بلند نیست
پیشنهاده من همون W900 هست
W850 هم خوبه فقط دخترونه است

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تمام گوشی های موبایل دنیا توی عکس برداری و خوش دست بودن یه طرف گوشی K800 i هم یه طرف

چه میکنه این گوشی K800 i سونی اریکسون همه رو عاشق خودش میکنه مخصوصا رنگ مشکی مخملی اون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
صداش گاو باشه

N73 صدا 'ش واقعا بلند هست از این نظر مشکلی نداره // منظور'ت از " گاو " بلندتر هست !؟ 3250/W900 که از N73 بلندتر نيستن هرچند W900 يه لول و کيفيت ديگه ای رو ارايه میکنه // N73 رو فعلا عوض'ش نکن ، ضرر مالی هم میکنی به شدت // صبر کن يک مدتی بگذره
tooth.gif

بالا