فکر نکنم n73 me از نظر سخت افزاری فرقی با معمولیش داشته باشه(فرقش یه رم کمی هم از نظر فریم ور و مدیا پلیره)!بچه ها من دیه بسمه خسته شدم از این ا73 میخوام بفوروشمش اما چی بخرم که صداش گاو باشه دوربین یه 2 هم بسمه اما صدا میخوام راستی نظرتون با 73 سری موزیک چی هس ها ؟؟؟؟؟؟:wacko: :wacko:
بچه ها من دیه بسمه خسته شدم از این ا73 میخوام بفوروشمش اما چی بخرم که صداش گاو باشه دوربین یه 2 هم بسمه اما صدا میخوام راستی نظرتون با 73 سری موزیک چی هس ها ؟؟؟؟؟؟:wacko: :wacko:
تایید میشهدوست عزیز و بزرگوار شما اولین کسی نیستید که خسته شدید:happy:
من که از بچه گی با سونی اریکسون و نوکیا بزرگ شدم یه پیشنهاد بهت می کنم:thumbsup:
این سری موزیک ادیشن فقط فرقشون توی رنگ شون و رمشون هست
هیچ فرق دیگه ای ندارن
اگه سیستم عامل سیمبین واست مهم نیست برو یه W900 بخر (اگه پیدا کردی) چون هم صداش خوبه هم سرعتش و هم دوربینش(اگه تعجب نمیکنی باید بگم که فیلمبر داریش 30 فرم بر ثانیه هست و از N73 خیلی بهتره)
البنه بگم الان آنقدر سونی اریکسون پیشرفت کرده که سیستمش از سیمبین خیلی بهتر شده)
امیدوارم مفید باشه
بچه ها من دیه بسمه خسته شدم از این ا73 میخوام بفوروشمش اما چی بخرم که صداش گاو باشه دوربین یه 2 هم بسمه اما صدا میخوام راستی نظرتون با 73 سری موزیک چی هس ها ؟؟؟؟؟؟:wacko: :wacko:
هندزفری 3250+هدفن کریتیو رو با N73 امتحان کن. البته مثل 5300 یا w900 نمیشه اما خیلی بهتر میشه. Equalizer رو هم بگذار رو rock
پس كو اينهمه تعريف و تمجيد از صداي بي نظير ان 73؟:happy:
خيلي جالبه
يه گوشي مي خريد 400 و خورد ه اي بعد بايد هندزفري يه گوشي ديگه رو بذاريد روش
بعد اكولايزر رو تنظيم كنيد
بعد...
تازه با اين اوصاف هم صداش فقط از نظر طرفدارهاي نوكياقابل قبوله
ناراحت نيشينا
ولي كم كم ديگه خودتون هم دارين اعتراف مي كنيد
صداش گاو باشه