• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خدمت در مناطق عملیاتی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
قراره کم کم دفترچه رو پست کنم
اما به این شرط که بتونم یه کاری کنم بیافتم مناطق عملیاتی بعد از آموزشی .
آشنا که همچین کاری برای آدم نمی کنه . مخصوصا اگه طرف فامیل باشه میگه میفرستمت **** . مگه عقلتُ از دست دادی که میخوای بری همچین جایی .
کسی راه حلی داره ؟ چطوری میتونم برم اون مناطق ؟ هر راهی باشه مهم نیست ، فقط عملی باشه .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
قراره کم کم دفترچه رو پست کنم
اما به این شرط که بتونم یه کاری کنم بیافتم مناطق عملیاتی بعد از آموزشی .
آشنا که همچین کاری برای آدم نمی کنه . مخصوصا اگه طرف فامیل باشه میگه میفرستمت **** . مگه عقلتُ از دست دادی که میخوای بری همچین جایی .
کسی راه حلی داره ؟ چطوری میتونم برم اون مناطق ؟ هر راهی باشه مهم نیست ، فقط عملی باشه .
دلیلش چیه؟
نکنه به خاطر اون 2-3 ماه کمترش هست؟

RAYAN4

Registered User
لایک‌ها
1
نه
چون خودم شخمشُ ندارم خودکشی کنم میخوام برم همچین جایی شاید یه اتفاقی افتاد درگیری چیزی شد و مُردم .

والا شهر ماهم 45 کیلومتر از اصفهان فاصله داره منطقه عملیاتی محسوب میشه! چراشو کسی نمیدونه! تاحالا هم جز سربازها و کادر نیرو انتظامی کسی اینجا کشته نشده! اما هرکسی بیاد 1 ماه کم میکنن ازش...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه
چون خودم شخمشُ ندارم خودکشی کنم میخوام برم همچین جایی شاید یه اتفاقی افتاد درگیری چیزی شد و مُردم .

اونا اسمش مناطق عملیاتی هست اونجوری نیست که فکر کنی بری میمیری.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
والا شهر ماهم 45 کیلومتر از اصفهان فاصله داره منطقه عملیاتی محسوب میشه! چراشو کسی نمیدونه! تاحالا هم جز سربازها و کادر نیرو انتظامی کسی اینجا کشته نشده! اما هرکسی بیاد 1 ماه کم میکنن ازش...

کسری نمیخوام
فقط به یه راه حل لعنتی نیاز دارم برم جایی خدمت کنم که نهایت درگیری باشه .

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
اونا اسمش مناطق عملیاتی هست اونجوری نیست که فکر کنی بری میمیری.

بالاخره یه وقتایی درگیری پیش میاد که . الان بعضی از مناطق نه فقط اسمشون بلکه محلشون هم واقعا عملیاتیه

ҒarHad

Registered User
لایک‌ها
254
blinksmiley.gif

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بالاخره یه وقتایی درگیری پیش میاد که . الان بعضی از مناطق نه فقط اسمشون بلکه محلشون هم واقعا عملیاتیه

مدرکت چیه؟
اون مناطق که تو فکر میکنی هر کسی رو نمیفرستن باید مدرک درست و حسابی نداشته باشی (یا دیپلم یا کمتر) و اینکه توی آموزشی توی دوره های میدون تیرت نمره بالا بیاری (معمولا شنیدم اونهایی که نمره بالا میارن احتمال اینکه بندازنشون مرز و مناطق عملیاتی بیشتره) ولی بازم میگم اون درگیری که فکر میکنی نیست که توش بمیری. همه جا احتمال تیر خوردن هست ولی مردن خیر فوقش اینه که آدم ناقص میشه و بدبخت!

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
مدرکت چیه؟
اون مناطق که تو فکر میکنی هر کسی رو نمیفرستن باید مدرک درست و حسابی نداشته باشی (یا دیپلم یا کمتر) و اینکه توی آموزشی توی دوره های میدون تیرت نمره بالا بیاری (معمولا شنیدم اونهایی که نمره بالا میارن احتمال اینکه بندازنشون مرز و مناطق عملیاتی بیشتره) ولی بازم میگم اون درگیری که فکر میکنی نیست که توش بمیری. همه جا احتمال تیر خوردن هست ولی مردن خیر فوقش اینه که آدم ناقص میشه و بدبخت!

دیپلم
دانشجوی اخراجیم
26 سالمه تقریبا
من قول میدم اگه رفتم همچین جایی بمیرم !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دیپلم
دانشجوی اخراجیم
26 سالمه تقریبا
من قول میدم اگه رفتم همچین جایی بمیرم !

مگه اینکه بخوای خودکشی کنی وگرنه مطمئن باش نمیمیری!
لب مرز هم اجازه شلیک راحت میدن، هم خودشون حواسشون بهت هست (کادریها)، هم سربازهای گمنام امام زمان میان کمکتون :D
مناطق عملیاتی که اصلا هیچی نداره فقط اسمش اینه وگرنه نه درگیری هست نه تیری نه ...

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
چه آدمای جالبی‌ پیدا میشن.... :D

بالا